Hamar visszatért a győzelmi ösvényre a Bánk

Gabi

A Karancsberény ellen javította ki korábbi vereségét Kovács Imre csapata.

A mögöttünk hagyott hétvégén a megye kettes bajnokság negyedik fordulójának legérdekesebbnek ígérkező mérkőzésén fogadta a Bánk a Karancsberényt. Nem tűnt lefutottnak a meccs, a vendégek sima sikerrel, míg a házigazdák vereséggel hangoltak.

Aztán mint kiderült, a játéktéren beigazolódtak a várakozások. Az első félidőben még nem találtak egymáson fogást a felek, így gól nélkül fordulhattak a gárdák. A szünetig masszívan harcoltak a látogatók, később azonban valami megtört Smelkó Károly tanítványainál.

A folytatásban aztán följebb kapcsoltak a Kovács Imre által irányított hazaiak, a találkozó kétharmadánál pedig már három góllal vezettek, a duplázó Szegvárinak és Szabónak köszönhetően. Nem sokkal később Ispán szépített, a hajrában viszont a kétszer is eredményes Gréczi kialakította a helyes útra villámgyorsan visszatérő bánkiak öt-egyes győzelmét jelentő végeredményt.

Megyei II. osztály, 4. forduló:

Bánk SE-SK Karancsberény 5-1 (0-0)

Vezette: Boda . (Kiss T., Szász K.)

Bánk SE: Molnár – Boros, Dénes Gy., Csizmár (Olasz, 35.), Ladányi – Gréczi, Tóth A. (Rapavi, 79.), Szabó B., Laczkó D. – Szegvári, Pásztor G. Szakmai igazgató: Kovács Imre.

SK Karancsberény: Henglár – Laczkó, Klimasz, Szőke Sz., Szlatincsán – Zsosa – Mezei (Fodor D., 64.), Szőrös (Rácz B., 54.), Szőke L. (Földi, 66.), Ispán V.  – Bolyós. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Szegvári, ill. Klimasz, Szőke Sz., Laczkó, Szlatincsán

Gól: Szegvári (53., 61.), Szabó B. (58.), Gréczi (77., 85.), ill. Ispán V. (65.)

Jók: az egész csapat, ill. Ispán V., Zsosa

Kovács Imre: – Először is, gratulálok nem csak a saját, hanem Smelkó Karcsi barátom csapatának is! Mindkét alakulat apait-anyait beleadva, a képességeihez mérten mindent kiadott magából, így egy férfias és nézhető találkozó kerekedett ki a mai derbiből. Azt is leszögezném, hogy nincs akkora különbség a két gárda között, mint amennyit a végeredmény mutat! A szünetben egy egygólos sikerrel is kiegyeztem volna, de erről a vendégeink is hasonlóan vélekedtek… Ma a szerencsével sem álltunk hadilábon, de tettünk is érte, hogy azok legyünk. A mérkőzés összképe alapján azonban győzelmünket mindenképp megérdemeltnek tartom, és örülök is a begyűjtött három pontnak. További sportsikereket kívánok önmagunknak és a jó játékerőt képviselő, szervezett ‘berényieknek is! 

Smelkó Károly: – Megérdemelt banki győzelem, a játékvezető meg szégyellje magát!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Hét góllal nyert idegenben a Bátonyterenye

Ezúttal a Szent Imre DSE állt a még hibátlan csapat útjában. Az előző hétvégén Balassagyarmatra volt hivatalos a Bátonyterenye, a megye kettes bajnokság negyedik körében a Szent Imre DSE-vel találkozott Forgó Péter még hibátlan alakulata. Semmit sem bíztak a véletlenre az egyértelmű esélyesként ringbe szálló látogatók, már a negyedik percben […]
error: Content is protected !!