Gyakorló mérkőzésen verte el a Mohorát a Nőtincs

Gabi

Hat gólt szerezve nyertek a jó napot kifogó vendégek.

Szombaton felkészülési mérkőzésen mérte össze tudását a már az előző szezont is a megye egyben töltő, illetve az említett bajnokságba frissen feljutó Nőtincs. A jó napot kifogó vendégek gyakorlatilag egy félidő alatt eldöntötték az érdemi kérdéseket, majd ugyan a hazaiaknak a folytatásban legalább a szépítés sikerült, a látogatók mentek tovább és végül hat-egyes győzelmet aratva térhettek vissza otthonukba.

Felkészülési mérkőzés:

Unicum FC Mohora-Nőtincs SE 1-6 (0-3)

Unicum FC Mohora: Selymes – Lavkó, Baranyi T., Káposzta, Bera – Bartal, Széles G., Pistyúr, Gyiró – Hugyecz, Szedlacsek. csereként Léptek pályára: Feranecz, Mezei, Gál. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Nőtincs SE: Árva – Matyóka (Kiss D.), Hajdú, Makkai, Gyuricza G. – Dancsó V., Keresztes, Nógrádi – Bánáti (Hugyecz), Somogyi, Szunter (Tamis). Vezetőedző: Nyikos József.

Gól: Gál, ill. Nógrádi (2), Bánáti, Keresztes, Dancsó V., Tamis

Mátyás Zsolt: – Jól kezdtük a mérkőzést, a múltkorihoz képest tetszetősebben szövögettük a játékot, s megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre. Ezek viszont kimaradtak, míg a vendégek két szabadrúgás- és egy átlövésbombát ragasztottak a kapunkba, Ez megfogta a társaságot. A második játékrészben próbáltunk szépíteni, kitámadtunk, de az adódó lehetőségeinket nem tudtuk gólra váltani, csak egy alkalommal. A Nőtincs pedig kontrajátékból gurított még egy hármast, így győzelmük megérdemelt, amihez gratulálok.

Nyikos József: – Jó úton halad a csapat. Sok olyan dolgot látok viszont, amit vissza is szeretnék. Kimondottan érett, felnőtt focit játszottunk. Ez meglepett, későbbre vártam. Nagyon jól beilleszkedtek az újak, minőséget jelentenek. Persze nem azt mondom, hogy száz százalékon pörgünk, hiszen még van egy hónapunk. Azért még kell edzenünk, gyorsítani akarok a játékon.

Next Post

Gyakorló mérkőzésen vette be Karancsberényt az Építők KC

Magabiztos játékkal győztek a megye egybe frissen feljutó vendégek. Vasárnap edzőmeccsen nézett egymással farkasszemet a megye kettőbe visszalépő Karancsberény, illetve az említett osztályból éppen feljutó Építők KC. A gyakorló mérkőzésen egy félidő alatt lezárták az érdemi kérdéseket a vendégek, ugyan az immáron Smelkó Károly által vezetett házigazdák kellőképpen iparkodtak a […]
error: Content is protected !!