Gólból nem volt hiány a megye kettőben

Gabi

Nem hibázott a Nőtincs, simán nyert a Zagyvaróna, történelmi arányú sikerű ért el a Bánk, otthon tartotta a pontokat a Nagyoroszi, remek fordítást produkált a Mihálygerge.

Az előző hétvégén a tizenhatodik körrel folytatódott a 2019/2020-as szezon a megye kettőben. Az atkuális találkozókon a Nőtincs bevette Mátraverebélyt, a Zagyvaróna elbánt a Szent Imre DSE-vel, a Bánk felnőtt szinten az elmúlt évtizedek messze legdurvább gólkülönbségű sikerét aratva mészárolta le a Kállót, a Nagyoroszi helybenhagyta a Tart, a Mihálygerge pedig remek fordítást bemutatva gyűrte le a Varsányt. Az Építők KC-Bercel meccset későbbi időpontra halasztották. Lássuk a részleteket!

MNG Megyei II. osztály, 16. forduló:

Mátraverebély Szentkút SE-Nőtincs SE 0-4 (0-1)

Vezette: Bakos T. (Varga P., Körmöczi Á.)

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre  B. – Szabó S., Dorozsin, Petre D.  (Csohány, 22.),  Aradi – Sáfrány, Csépány, Pál-Balázs – Verebélyi B., Vas (Benus), 68.), Kovács T. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Nőtincs SE: Árva (Gyuricza P., 84.) – Keresztes (Krausz, 46.), Matyóka, Hugyecz, Gyuricza G. – Dancsó V., Makkai, Kovács K. – Tamis (Sirkó, 72.) Nógrádi (Dancsó G., 72.), Szunter (Kiss D., 80.). Vezetőedző: Nyikos József.

Sárga lap: Csohány, ill. Gyuricza G.

Gól: Szunter (9.), Nógrádi (49.), Dancsó V. (54.), Hugyecz (90.)

Jók: az egész csapat, ill. Gyuricza G. (a mezőny legjobbja), Makkai, Dancsó V., Krausz

Pál-Balázs Tamás: – Köszönjük a Nógrádfutballnak, hogy a miénk lett az egyik “tévés” meccs. A bemelegítésnél megsérült a csapatunk kapitánya, a mérkőzés huszadik percében pedig a helyettese, ezt nálunk jobb csapatok is megérzik sajnos. Ennek ellenére, visszanézve a meccset felvételről, derekasan helytálltunk. Az első félidőben méltó ellenfele voltunk a szimpatikus és bitang erős Nőtincsnek. A második félidőben sajnos gyorsan kaptunk két gólt, ahol el is dőltek az érdemi kérdések. Ebben az etapban már jobban kijött a tudás és fizikális különbség a javukra. Külön köszönet a vendégeknek, hogy az öltözőjükben nem kellett kitakarítanunk a meccs után, ugyanis nem hagytak semmilyen szemetet maguk után! Büszke vagyok a játékosaimra, hogy végigküzdötték ezt a meccset mindenféle rossz szó nélkül, mi próbálunk javítani a következő fordulóban, a Nőtincsnek pedig további sok sikert kívánunk. A sérültjeinknek mielőbbi gyógyulást, mert nehéz lesz nélkülük! Zárszóként, Hugyecz Robinak gratulálunk a babához, úgy tűnik, nem csak nekünk sikerült betalálnia, a babának és anyukájának is jó egészséget kívánunk!

Nyikos József: – Szimpatikus és sportszerű csapattal játszottunk, ráadásul meg is vendégeltek miatt az őszi ki nem állásuk miatt, elmondták, miért nem jöttek. Közepes színvonalú mérkőzés volt. A pálya nem volt mély, de nagyon göröngyös volt, ami megnehezítette mindkét csapat dolgát, hogy esetleg egy színvonalasabb, gyorsabb focit lehessen bemutatni. Szerintem megérdemelten nyertünk. Uraltuk a meccset, voltak szép gólok, lehetett volna több is. A vártnak megfelelően álltak hozzá a meccshez a fiúk.

Szent Imre DSE-Zagyvarónai SE 2-7  (1-4)

Vezette: Kiss D. (Bangó R., Makovinyi Z.)

Szent Imre DSE: Rados – Hegedűs (Riczi T., 62.), Riczi E., Molnár J., Kelnár (Király, 15.) – Széles, Szomora (Kelemen, 80.), Márkus, Pifka – Csókási, Csábi T. Játékos-edző: Riczi Egon.

Zagyvarónai SE: Balázs T. – Molnár D., Vanó, Bábel, Végi Zs. (Oravecz, 53.) – Eczet, Bonivárt, Oláh G. (Berzák, 86.), Berki T. (Oláh A., 65.) – Balázs Á., Balogh (Horváth J., 72.). Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Sárga lap: Balogh

Gól: Csókási (43.), Csábi T. (47.), ill. Oláh G. (11.), Balogh (15., 26.), Eczet (23., 70.), Balázs Á. (56.), Horváth J. (84.)

Jók: Csábi T., ill. Eczet, Oláh G., Vanó, Bábel

Riczi Egon: – A mérkőzés előtti beharangozóban szereplő “edzőváltásra” kitérnék. Hat éve alakult felnőttcsapatunknak soha nem volt edzője, de még edzése is alig. Mint a csapat vezetője próbálom a feltételeket előteremtve szervezni a csapatot. Voltak, és lehet, hogy még lesznek időszakok, amikor a pálya széléről a kispadon közreműködik egy-két, regisztrációs kártyával rendelkező segítő, illetve csapat összeállító. A meccs közben pályán belülről sokkal nehezebb meccselni. Az utóbbi időben egyre kevesebb sikerrel tesszük mindezt. Most ott tartunk, nálunk már az is eredmény, ha a csapat kiáll a soron következő mérkőzésére. Ezt kihasználva, a Zagyvaróna sportszerű találkozón, magabiztosan nyert.

Kaspár Zsolt: – Úgy gondolom, az első huszonöt percben eldöntöttük a mérkőzést, gyors gólokkal. Utána viszont picit kiengedtünk, már mindenki támadni akart, nem igazán koncentráltunk a védekezésre, sok volt az egyéni hiba. Fel is jött az ellenfél négy-kettőre. Aztán ezt követően gyorsan cseréltünk, ami szerintem jót tett a csapatnak, a végjátékban pedig teljesen pontot tettünk a meccsre. 

Kálló SE-Bánk SE 2-29 (0-7) 

Gödöllő, műfüves pálya. Vezette: Kis Zs. (Varga P., Nagy I.)

Kálló SE: Tasnádi – Bangó P., Zimmerman, Bangó K., Makó K. – Ságodi, Hajdú A., Horváth A., Hajdú N. Vezetőedző: Horváth László.

Bánk SE: Peredi (Molnár, 46.) – Barkaszi (Csizmár, 57.), Laczkó (Olasz, 38.), Gráf, Szekeres – Somogyi, Szabó G.,  Oravecz – Petró (Ladányi, 21.), Dudás, Rohácsi. Vezetőedző: Kovács Imre.

Sárga lap: Bangó K., ill. Gráf

Piros lap: Zimmerman (83., Kálló SE)

Gól: Horváth A. (55.), Ságodi (71.), ill. Rohácsi (8., 30., 45., 56., 77.), Petró (10.), Oravecz (24., 50., 69., 74., 75., 88.), Somogyi (26., 49., 52., 64.), Dudás (35., 58., 62., 65., 66., 78., 85., 86., 89.), Szekeres (54.), Gráf (80.), Ladányi (82.), Szabó G. (84.)

Jók: senki, ill. Dudás (a mezőny legjobbja), Oravecz. Szekeres, Somogyi

Horváth László: – Egy jó csapat ellen, fociztunk egy jót! Egy jó csapat ellen, nem lehet rossz meccset játszani! Nagyon kiemelkedő gárda a Bánk, jó, sportszerű játékosokkal. Ahhoz képest, hogy ilyen sok gólt kaptunk, büszke vagyok a fiúkra, mert kilencen is kiálltunk! A két legszebb gólt biztosan mi rúgtuk! Gratulálok az ellenfélnek, és remélem, ha feljutnak, ott is ott lesznek az élbolyban!

Kovács Imre: – Egy ilyen “történelmi”, bár sportértékkel nem igazán bíró mérkőzés után szakmailag bármit is megfogalmazhatnék, de nem kívánok a céltábla szerepkörébe lépni és kisregényt fogalmazni, ezért inkább nem is teszem ezeket meg. Tisztelet a kállóiaknak, hogy kilencen is emelt fővel tűrték a “pofonokat”, és gratulálok a két szép találatukhoz! A győzelmet szülinapos csapattársainknak, Gráf Andrisnak és Petró Gabinak, valamint a nemzetközi nőnap alkalmából az összes Hölgy hozzátartozónknak és ismerősünknek ajánljuk!

Nagyoroszi HBB SE-Tari SZE 6-2 (3-1)

Vezette: Béres K. (Urbán V., Kovács M.)

Nagyoroszi HBB SE: Szekeres (Oláh R., 46.) – Dombai (Medve, 75.), Balatoni, Gál, Szorcsik – Huzián, Németh L., Kürtössy K. (Orsós, 64.), Lázár P. – Szandai, Ujvári. Játékos-edző: Németh Krisztián.

Tari SZE: Bangó – Holtner R. (Antal G., 80.), Gubicskó, Ludányi, Nagy Z. (Nagy G., 57.) – Göröcs, Molnár, Rácz T., Kelemen – Ürmösi, Figura. Játékos-edző: Tóth József.

Sárga lap: Lázár P., Medve, ill. Göröcs

Gól: Szandai (3., 22.), Kürtössy K. (32.), Balatoni (55.), Ujvári (57.), Gál B. (80.), ill. Figura (4., 64.)

Jók: Szandai (a mezőny legjobbja), Szorcsik, Németh L., Huzián, ill. Figura

Németh Krisztián: – Nagyon jó, sportszerű mérkőzést láthattak a kilátogató nézők. Korrekt ellenfelet sikerült helyenként jó játékkal és szép gólokat szerezve legyőzni. Köszönöm a vendégek sportszerű hozzáállását, gratulálok a csapatnak.

Tóth József:Az eredmény nem tükrözi a két csapat közötti különbséget, mert elkerülhető gólokat kaptunk. Egyébként mezőnyben szerintem azonos volt a két gárda. A hazaiak jobban használták ki helyzeteiket, ezért megérdemelten nyertek.

Mihálygerge SE-Varsány SE 3-2 (0-2)

Vezette: Reviczki J. (Körmöczi Á., Hepp D.)

Mihálygerge SE: Petró – Rácz G., Csikós, Jenei, Farkas (Kovács B., 66.) – Nyerges, Szalai S. (Szukán, 70.), Zsosa, Danyi – Nagy Sz., Kisbali. Játékos-edző: Nyerges Péter.

Varsány SE: Baráth – Rigó, Bárány B. (Takács R., 46.), Csizmadia, Mlinkó – Puszta, Fábián R., Király Sz., Havasi – Kiss Á., Takács G. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Sárga lap: Farkas, Nyerges, ill. Rigó

Gól: Kisbali (50., 77.), Jenei (59.), ill. Puszta (7.), Kiss Á. (20.)

Jók: az egész csapat, ill. az első félidőben mindenki, a másodikban senki

Nyerges Péter: – Gyenge első félidő után, a másodikban sikerült megfordítani a meccset. A második játékrészben mutatott hozzáállásból lehet építkezni a jövőben, de még sok mindenben javulnunk kell. Sok sikert a Varsánynak.

Fábián Róbert: – Produkáltunk egy jó félidőt, helyenként szép játékkal. Majd a második játékrészben alulmaradtunk ellenfelünkkel szemben, mely közepes iramban játszva, megfordította a meccset. Ezzel megszerezte a három pontot. Amihez gratulálok nekik!

Az Építők KC-Bercel KSK mérkőzést későbbi időpontra halasztották.

Szabadnap: Szügy SE, Őrhalom SE.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Így néz ki a tizennyolcadik forduló válogatottja a megye egyben

Rovatunkban egy csapattá verbuváljuk az adott pontvadászat aktuális körében legjobb teljesítményeket jegyző játékosokat. Az előző hétvégén a tizennyolcadik körrel folytatódott a megye egy 2019/2020-as szezonja. Ahogy azt már korábban megszokhatták a minket követők, a második bajnoki félév során is minden aktuális forduló után összeállítjuk a pontvadászat soros mérkőzéseinek válogatottját, mely álomcsapatban az […]
error: Content is protected !!