Nem jutott dűlőre a Mihálygerge és a Karancsberény

Gabi

Hiába gyűrték egymást a felek, döntetlen lett a csata vége.

A mögöttünk hagyott hétvégén a Mihálygergével csapott össze a Karancsberény a megye kettőben. Harcos meccsre volt kilátás, nem volt esélyese a tizedik körben esedékes viaskodásnak.

Az első félidőben hol az egyik, hol a másik csapat volt aktívabb. Mindkét együttes tette a dolgát becsülettel, hiába azonban a helyzetek, nem született gól a pihenőig.

A második felvonásban villámgyorsan betaláltak a Nagy Szabolcs révén eredményes házigazdák, majd egyre inkább kezükbe vették a gyeplőt a látogatók.

Addig-addig nyomtak a vendégek, mígnem már az utolsó negyedórában járva Ispán Viktor a kapuba fejelt. Próbálkoztak még a ‘berényiek a fordítással, de már kihúzták a hajrát az elfáradó hazaiak, így egy-egy lett a csata vége.

Megyei II. osztály, 10. forduló:

Mihálygerge SE-SK Karancsberény 1-1 (0-0)

Vezette: Menczel J. (Berki A.)

Mihálygerge SE: Racs – Zsély, Farkas (Kovács B., 65.), Pál A., Nyerges – Móricz Á. (Kisbali, 57.), Nagy Sz.,  Kotroczó, Rácz G., Móricz K. (Kőszegi, 46.) – Ivitz. Vezetőedző: Oláh Béla.

SK Karancsberény: Szőrös – Rácz B., Bolyós, Torák (Földi, 82.), Laczkó – Zsosa, Szőke L., Papp (Szlatincsán, 51.), Ispán A., Fodor D. (Létrai, 60.) – Ispán V. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Nyerges, ill. Zsosa, Rácz B.

Gól: Nagy Sz. (47.), ill. Ispán V. (73.)

Jók: az egész csapat, ill. Rácz B., Bolyós, Laczkó, Torák, Ispán V., Létrai

Oláh Béla: – Sajnos a végére elfogytunk, és az közrejátszott, hogy már nem tudtunk olyat produkálni, mint az első félidőben. Úgy gondolom, egy nagyon kiegyensúlyozott mérkőzés volt, de azért tudtunk vezetni. Szerintem ezt a meccset meg kellett volna nyerni, ha szenvedve is. Márpedig ez egy olyan mérkőzést volt, amit szenvedve kellett volna behúzni. Nem játszottunk jól, meg sem tudtuk ismételni azt a produkciót, amit a múltkor a Szügy ellen, játékban voltunk vékonyak. Úgy gondolom, igazságos az eredmény. További sok sikert kívánok a Karancsberénynek. 

Smelkó Károly: – Igazából azt kell, hogy mondjam, igazságos döntetlen született, bár a helyzetek számát tekintve talán mi egy picit közelebb álltunk a győzelemhez. Már azt hittem, nem is tudunk gólt rúgni, amikor a végén egy gyönyörű Létrai beadásból Ispán Viktor ismét eredményes tudott lenni. Meg kellett elégednünk a döntetlennel, bár az első félidőben a játékvezető megint egy óriásit tévedett véleményem szerint. Bolyós Bence fölugrott fejelni, gyönyörűen befejelte, aztán lökésért volt kifelé szabadrúgás. Ez már a sokadik! A múltkor megnéztem a videót a Nagybátony ellen. Zsosának nem adtak meg akkor egy százszázalékos tizenegyest, a gólja pedig nem volt les. Nem is értem, hibát-hibára halmoznak! Nem azt mondom, hogy mi nem hibázunk, mert mi sem játszunk flottul, nem úgy megy a játék, ahogy kellene. Egyszerűen viszont úgy látom, hogy itt a játékvezetés nem nőtt föl a feladathoz. Ráadásul ketten vannak, ami érthetetlen számomra. Ettől függetlenül a Mihálygerge az első félidőben jól szervezte a játékát, kivitték szélre a játékot. Látszik, hogy egy komoly edző van mögöttük. Próbáltak a széleken szárnytámadásokat vezetni, onnan lőtték befelé a labdákat. Azt mondom, a döntetlen reális. Örülök annak, hogy négy-öt fiatal lépett ma kezdőként pályára az ifiből, és velük szereztük meg az első pontunkat idegenben. Gratulálok a csapatunknak és további sok sikert kívánok a ‘Gergének, meg Bélának a munkájához.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Ez történt az NB III Keleti-csoportjának tizenötödik fordulójában

Csúnyán kikapott Füzesgyarmaton a Jászberény, simán nyert a Sényő, sokgólos döntetlen született a Heves megyei rangadón. Az előző vasárnap a tizenötödik kört rendezték meg a harmadosztály Keleti-csoportjában. Ahogy arról korábban már hírt adtunk, az SBTC kikapott az éllovas Tiszakécskétől, míg a BSE elhalasztotta tiszafüredi fellépését. Ahogy már az előző évad során […]
error: Content is protected !!