Főnixmadár módjára támadt fel a Tar

Gabi

A leforrázott Karancsberény bánta a nem várt győzelemmel előrukkoló csapat remek produkcióját.

A mögöttünk hagyott hétvégén a nyugati megye kettes nyitányon súlyos fiaskóba beleszaladó Tar a szép sikerrel startoló Karancsberényt fogadta. A bajnokság második fordulóban lejátszott mérkőzés előtt hiába számítottak egyértelmű favoritnak a vendégek, teljesen borult a papírforma.

Már a kezdősípszó után is látni lehetett, alaposan összekapták magukat a házigazdák, bár csak egy hét telt el legutóbbi fellépésük óta, mintha teljesen kicserélődtek volna. Az első félidőben jó darabig nem mentek egymással semmire a felek, aztán a szünethez közeledvén felgyorsultak az események. A hazaiak vezetésére villámgyorsan válaszolt a másik oldal, még a pihenő előtt azonban ismét a megtáltosodó brigádnál volt az előny.

A második felvonásban sem lankadtak a tariak, éppen ellenkezőleg, rátettek még egy lapáttal. Ezt a nem túl jó napot kifogó, alaposan leforrázott látogatók bánták. Végül a mesterhármasig jutó Figura főszereplésével öt-kettes sikert arattak a túlzás nélkül főnixmadárszerű feltámadással jelentkező vendéglátók, parádés diadalt húzott elő a cilinderből a hamvaiból újjáéledő társulat.

Megyei II. osztály, 2. forduló:

Tari SZE-SK Karancsberény 5-2 (2-1)

Vezette: Strehó E. (Tősér D.)

Tari SZE: Nagy I. – Holtner R., Ludányi, Gere, Holtner K. – Rácz D. (Ravasz, 24.), Gubicskó, Rácz T., Laczkó (Nagy G., 46.) – Figura (Buda, 83.), Berecz (Antal G., 64.). Játékos-edzők: Ludányi Zoltán, Nagy István.

SK Karancsberény: Henglár – Rácz B. (Szőrös, 33.), Szőke Sz., Klimasz (Szőke Sz., 46.), Szlatincsán – Fodor Zs. (Létrai, 52.)- Mezei, Fodor M., Szőke L. (Fodor D., 56.), Ispán V. – Bolyós. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Gól: Figura (37., 76., 78.), Berecz (40.), Gere (82.), ill. Szőrös  (38.), Fodor D. (82.)

Jók: az egész csapat, ill. Fodor M.

Ludányi Zoltán: – Szeretném megköszönni az egész csapat hozzáállását a mérkőzéshez! Mindenki nagyszerűen játszott. A kapuban “Sityu” parádésan védett. Csatáraink pedig jó százalékban értékesítették a helyzeteket. Míg a védelmet Gere Krisztián nagyszerűen irányította. Rutinos, jó csapatot sikerült legyőznünk. Nagyon kellett már ez a siker a csapatnak. A spori jól vezette a mérkőzést. További sok sikert a ‘berényieknek.

Smelkó Károly: – Nagyon nem jó valami, A futómennyiség, az összjáték, a helyzetkihasználás, egyenlő a nullával. Nem látom az akaratot, az utolsó passzok majdnem minden esetben rosszak, ezt így nem lehet csinálni. Szó szerint kifújták az orrunkat, közünk nem volt a meccshez. Ezt a játékot lábbal játsszák, nem szájjal, ez így nem fog menni, komoly változtatásokra lesz szükség! Gratulálok a hazaiak győzelméhez, mi pedig szégyelljük magunkat!

Next Post

Megtörte a jeget a Patak

A Felsőpetény ellen gyűjtötte be idénybeli első sikerét Bella Sándor csapata. A múlt hétvégén a Felsőpetényt fogadta az első két nyugati megye hármas fordulót nyeretlenül megvívó Patak. Mindenképpen javítani akartak tehát a házigazdák, végül pedig le is arathatták igyekezetük gyümölcsét. Bár a 19. percben a vezetést megszerző látogatók kellőképpen ráijesztettek […]
error: Content is protected !!