Feltámadt a Bercel

Gabi

A mesternégyest szerző Jele vezérletével intézték el a Mihálygergét a tavasszal először nyerni tudó hazaiak.

Múlt vasárnap a Mihálygergét fogadta a Bercel a megye kettőben. A felsőházba kerülés kapcsán fontos jelentőséggel bírt a tizenhatodik körben tető alá hozott mérkőzés, előzetesen nem volt igazi esélyes, kiegyenlített küzdelemre volt kilátás.

Ehhez képest bekezdtek a már az ötödik percben eredményes házigazdák, egy darabig nem találta a ritmust a másik oldal. Aztán fél óra elteltével büntetőből egyenlítettek a látogatók, nem tarthatott azonban sokáig az örömük, mert még a szünet előtt három újabb góllal rukkolt elő riválisuk. Az első félidőben csapata valamennyi találatát jegyző Jele Csaba négyszer villant a pihenőig.

A folytatásban is jóval aktívabbnak bizonyultak a berceliek, meglőtték az ötödiket is, és ugyan a hajrához érve még kétszer beköszöntek a vendégek, az utolsó szó így is az időközben egy piros lap miatt emberfórba kerülő hazaiaké volt, a duplázó Török alakította ki a fontos pontokat szerző együttese hat-hármas győzelmét jelentő végeredményt.

MNG Megyei II. osztály, 16. forduló:

Bercel KSK-SK Karancsberény 6-3 (4-1)

Bercel, zárt kapuk mögött. Vezette: Varga P. (Szolik M.)

Bercel KSK: Miklián – Jekkel, Jakus, Kiss T. (Szabó R., 63.), Hugyecz – Bagyal, Török, Kiss M., Bagaméri (Danyi, 69.) – Jele, Zagyi. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Mihálygerge SE: Rácz L. – Bóna, Jenei, Farkas, Kosztrihán – Nyerges, Rácz G., Móricz Á., Móricz K. – Szukán (Gordos, 63.), Kisbali (Kovács B., 29.). Vezetőedző: Oláh Béla.

Sárga lap: Miklián, Jele, Zagyi, ill. Móricz Á., Farkas, Móricz K.

Piros lap: Rácz G. (87., Mihálygerge SE)

Gól: Jele (5., 34., 39., 42.), Török (63., 88.), ill. Farkas (32.), Móricz Á. (70.), Móricz K. (85.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Cseresznyik Sándor: – Összességében megérdemelt győzelmet aratott a csapat, elégedett vagyok a játékkal. Sikerült átéreznie a gárdának, hogy milyen helyzetben vagyunk. Ez jelentkezett támadójátékunkban és a gólok számában. Megmondom őszintén, van azért egy kis hiányérzetem, picit sokallom a kapott gólok számát. Ezen még mindig tudunk faragni. Úgy gondolom, ha ezt ki tudjuk küszöbölni és megoldjuk, szerintem meghatározó csapatként tudnánk folytatni a bajnokságot. Nagyon bízom ebben!

Oláh Béla: – Sajnos nem erre gondoltunk a mérkőzés elején. A múltkori meccsünk jól sikerült, meg is dicsértem a csapatot, most viszont nagyon el kell marasztalnom a társaságot! Amit nem szabad megcsinálni a futballban, mi azt mind fel tudtuk vonultatni ezen a meccsen. Van ilyen, hogy beleszaladtunk egy zakóba, viszont ahogy hozzáálltunk a mérkőzéshez, ahogy fejben készültünk, és ahogy odaértünk, már éreztem, hogy valami nem jó. Pedig egy kivétellel ugyanaz a csapat játszott, mint a múltkor. Sajnos azt kell mondanom, hogy maximálisan megérdemelte a győzelmet az ellenfél!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Újra örülhetett a Csitár

Rétságon értek el bravúros győzelmet a másfél hónap után ismét pontokat gyűjtő vendégek. Múlt szombaton Rétságra volt hivatalos a Csitár a nyugati megye háromban. A házigazdák tűntek a huszadik körben lejátszott párharc egyértelmű esélyesének, nem számíthatott egyszerű menetre a másik oldal. Alaposan leforrázták magukat a kellő kedvvel ringbe szálló vendégek, […]
error: Content is protected !!