Ezúttal nagyjából a várakozások szerint alakult a megye kettő

Gabi

Gól nem, nagy csata azonban volt a rangadón, hozta a kötelezőt az Építők KC, simán nyert a Bercel, remi született Zagyvarónán, könnyed sikert aratott a Varsány, nem állt ki a Szent Imre DSE.

Az elmúlt hétvégén a tizennegyedik körrel folytatódott az aktuális szezon a megye kettőben. A soros találkozókon a még egyaránt veretlen Bánk és Szügy nem bírt el egymással, az Építők KC bevette Tart, a Bercel elintézte a Kállót, döntetlent játszott a Zagyvaróna és a Mátraverebély, a Varsány helybenhagyta az Őrhalmot, a Szent Imre DSE pedig nem utazott el Mihálygergére. Nézzük meg a részleteket!

MNG Megyei II. osztály, 14. forduló:

Bánk SE-Szügy SE 0-0

Vezette: Kis Zs. (Nánási J., Berki A.)

Bánk SE: Peredi – Barkaszi, Földvári, Laczkó, Szekeres – Somogyi, Dudás, Lőrincz (Szabó G., 34.) – Oravecz (Rohácsi, 54.), Puruczki, Pásztor. Vezetőedző: Kovács Imre.

Szügy SE: Tresó – Dombovári (Kovács A., 84.), Gaál (Szemerédi, 75.), Földvári, Czibulya, Tövis – Kalmár (Jónás M., 60.), Saár, Hugyecz – Hodászi, Rónási (Szenográdi, 82.). Vezetőedző: Koplányi Örs.

Sárga lap: Szekeres, ill. Czibulya, Jónás M., Saár

Jók: Peredi, Barkaszi, Földvári, Dudás, ill. az egész csapat

Kovács Imre: – Semmiképpen nem felmenteni akarom a játékosaimat, de hat nap alatt két sorsdöntő derbit játszani, nálunk magasabban jegyzett csapatoknak is komoly kihívást jelent. A két mérkőzés előtt a négy szerezhető pontot gondolkodás nélkül aláírtam volna, bár nem ilyen elosztásban. Szerintem most is nekünk volt több és nagyobb lehetőségünk a gólszerzésre, de sok más csapathoz hasonlóan, mi sem tudtuk feltörni a megye legjobb védekezését. Valahol örülök, hogy nincs már hibátlan felnőtt csapat a megyében, így legalább lekerült a teher a maradék két csapat válláról is. Kritikus szimpatizánsainknak pedig annyit üzennék, hogy ez a csapat fillérre ugyanaz volt, mint a múlt héten győztes, és arra kérném őket, hogy sose a játékosokat bírálják egy-egy csalódást keltő eredmény után, hanem engem. Jó lenne, ha mindannyian a földön tudnánk ezután is járni, s egyesületünket továbbra is a “jóban-rosszban” vezérelv jellemezné! A következő fordulóban mi az őszi bajnoki elsőség begyűjtéséért lépünk pályára, míg riválisaink egymással szemben bizonyíthatják kvalitásaikat. A lényegi kérdésekre, azaz a jelenlegi három dobogós végső sorrendjére immár biztosan a tavaszi küzdelmeken kapunk majd választ, és meglátásom szerint a mérleg nyelvét az egymás elleni eredményeken kívül, az Építők elleni visszavágó mérkőzések eredményei fogják majd eldönteni!

Koplányi Örs: – Egy jó mérkőzésen, két jól felkészített csapat taktikus, kemény, de sportszerű, izgalmas csatájában igazságos döntetlen született! Ha minden meccs ilyen jó, taktikus, harcos volna, akkor lenne igazán jó a bajnokság! Gratulálok csapatomnak a fegyelmezett játékhoz, és ahhoz, hogy meg tudták állítani a legjobb támadósort. Jó eredményt értünk el, de hogy mire lesz elég, az csak később fog kiderülni, még minden nyitott a bajnokságban! További sok sikert Kovács Imrének és csapatának!

Tari SZE-Építők KC 0-2 (0-1)

Vezette: Kiss D. (Bakos T., Nánási J.)

Tari SZE: Nagy G. – Nagy Z., Holtner R., Ludányi, Gubicskó – Molnár (Antal G., 79.), Göröcs, Holtner K., Rácz T. – Ürmösi (Márton V., 69.), Figura. Vezetőedző: Tóth József.

Építők KC: Percze – Hranek, Klajban L., Szabó J., Seres (Rácz B., 46.) – Oláh Z., Berki K., Baranyi (Somoskői Sz., 23.), Bocsó (Kakucsi, 65.) – Oláh F. (Klajban R., 81.), Nagy Zs. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Figura, Holtner R., Göröcs, ill. Somoskői Sz., Oláh Z.

Gól: Baranyi (6.), Hranek (75.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Tóth József: – A mérkőzés elején szerintem volt egy érvényes gólunk, amit nem adott meg a partjelző, lest intett be. Aztán a kontrából gyorsan gólt kaptunk. A második félidőt végigtámadtuk, de egy ellenakció utáni véleményes tizenegyesből kétgólosra módosult a vendégek előnye. Összességében játékban jobbak voltunk, de a kapu előtt nagyon határozatlanok, így megérdemelt az ellenfél győzelme.

Smelkó Károly: – Fontos három pontot szereztünk, készülünk a Mihálygerge elleni utolsó őszi meccsre!

Bercel KSK-Kálló SE 7-2 (3-0)

Vezette: Nyerges K. (Bencsik B., Bozó P.)

Bercel KSK: Marót – Jakus, Vandornyik, Kiss T., Török (János D., 54.) – Jekkel (Szabó R., 61.), Bagyal (Szilfai, 63.), Varga G., Turi – Terman (Hrkaj, 54.), Jele (Zagyi, 57.). Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Kálló SE: Fehér – Lakatos A., Rafael, Széles, Bangó K. – Hajdú N., Horváth A., Makó K., Jónás R. (Makó Zs., 28.) – Hajdú A., Ságodi. Vezetőedző: Horváth László.

Sárga lap: Turi, ill. Horváth A., Rafael

Piros lap: Makó Zs. (49., Kálló SE)

Gól: Jele (16., 31., 37., 46., 53., 55.), Varga G. (69.), ill. Széles (57.), Hajdú N. (66.)

Jók: Jele (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. Fehér

Cseresznyik Sándor: – Úgy gondolom, hozta a “kötelezőt” a csapat. Nagyon jól kezdődött a mérkőzés, rögtön az elején sikerült gólt rúgnunk, aztán sajnos kihagytunk két tizenegyest, ami ugyan ebbe a meccsbe belefért, máskor nem igazán. Magabiztosan, tudatosan játszott a társaság, meg tudtuk csinálni azokat a dolgokat, amiket az öltözőben megbeszéltünk. Elég gyorsan eldőlt a három pont sorsa, ezután megpróbáltunk a gólarányunkon javítani, ami hellyel-közzel sikerült is. Megtették a magukét a srácok, megvolt a második lépés is. Próbálunk nem elszállni egy ilyen győzelem után, készülünk a következő fordulóra.

Horváth László: – Jó meccset játszottunk, egy jó csapat ellen, élmény volt látni a sportszerű hazaiakat, megérdemelt győzelmet arattak, egy ilyen ellenféltől nem szégyen kikapni, ez benne van, gratulálok nekik. A kapusunk előtt le a kalappal, tizenegyest fogott, emellett pedig tizenhét olyan védése volt, ami tuti gólnak tűnt!

Zagyvarónai SE-Mátraverebély-Szentkút SE 1-1 (0-1)

Vezette: Gecse Z. (Strehó E., Hepp D.)

Zagyvarónai SE: Balázs Á. – Németh (Oláh K., 80.), Bábel, Kovács M., Berzák – Oravecz, Vanó, Oláh G., Végi – Molnár, Puporka. Megbízott játékos-edző: Oláh Géza.

Mátraverebély-Szentkút SE: Bíró – Dorozsin, Verebélyi L., Kovács Zs. (Csépány, 85.), Boros – Sáfrány, Pál-Balázs T., Aradi (Verebélyi B., 70.), Csohány – Orosz (Petre, 80.), Szilvási. Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Gól: Puporka (59.), ill. Verebélyi L. (32.)

Jók: Németh, Puporka, Bábel, Molnár, Végi, ill. Verebélyi, Dorozsin, Sáfrány

Oláh Géza: – A meccs képe alapján reális eredmény született. Sajnos a félszezon végére elfogytunk sérülések és kedvetlenség miatt. Kevesen vagyunk, ezért a mérkőzés előtti kezdők mostanában esetlegesen alakulnak ki. Nehéz úgy teljes erőbedobással odatenni magunkat egy adott találkozóra, ha az utolsó órában derül ki, ki tudja vállalni a játékot, s ki nem. Ennek fényében ez a döntetlen számunkra pozitív eredmény. Gratulálok az ellenfélnek, mi meg próbáljuk összeszedni magunkat az utolsó két idegenbeli túránkra, ami helyzetünket ismerve, nem ígérkezik egyszerű feladatnak.

Kaspár Zsolt: – Jól kezdtük a mérkőzést, az első húsz percre egy szavam nem lehet, utána vezetést is szereztünk. A szünetben megbeszéltük, hogy mit kellene csinálni, de nem sikerült betartani, egy szöglet utáni kavarodásból pedig gólt kaptunk. Nem tudtunk megújulni, végeredményben igazságos döntetlen született! Sok sikert a Zagyvarónának!

Őrhalom SE-Varsány SE 0-4 (0-2)

Vezette: Csillik L. (Szabó T., Bacsa Gy.)

Őrhalom SE: Kárász – Ponyi, Rutai, Nagy D. (Nagy G., 46.), Kertész – Baráth, Számelcsik, Kántor, Csókás – Reznyik, Sinkovics K. Vezetőedző: Baranyi Zsolt.

Varsány SE: Baráth – Takács R., Rigó, Csizmadia, Bodnár – Báránkó, Király, Fábián R., Kormány – Takács G., Kiss Á. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Gól: Takács G. (9.), Kiss Á. (37., 41.), Báránkó (90.)

Jók: senki, ill. Baráth, Takács R., Kiss Á., Rigó

Baranyi Zsolt: – A múlt hétvégéhez képest annyi a változás, hogy most már hazai pályán sem tudunk rendesen kiállni! Az a jó, hogy most már csak egy mérkőzés van hátra az őszi szezonból. Sajnos a tavalyihoz képest semmit sem haladtunk előre! Ősszel az első edzőmeccseken még tizennyolcan voltunk még hétköznap is, most meg hétvégére jó, ha tizenegyen összejövünk! Sok játékos úgy gondolja, hogy egy bajnokság három-négy hétvégéből áll! Csak mondom, tizenhárom hétvégéről beszélünk! Aki nem tudja ezt vállalni, az minek ígérkezik el focizni, ha nincs ideje, illetve kedve ezt csinálni A téli szünetben meg kell próbálni igazolni olyan embereket, akik szeretnek focizni, illetve kellő alázat, tisztelet is van csapattársaik iránt! Na, ez nem lesz egyszerű dolog.

Fábián Róbert: – Ezen a mérkőzésen sok helyzetet dolgoztunk ki, aminek kb. a felét használtuk ki! Így megérdemelten hoztuk el a három pontot! Az Őrhalomnak sok sikert kívánok!

Mihálygerge SE-Szent Imre DSE 3-0 (játék nélkül)

A Szent Imre DSE nem állt ki, ezért a Mihálygerge SE meccs nélkül kapta meg a pontokat.

Szabadnap: Nőtincs SE.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Már nincs veretlen csapat a nyugati megye háromban

Elverte az őszi bajnokot a Kétbodony, simán nyert az Érsekvadkert II, megküzdött a pontokért a Hont, remek diadalt aratott a Legénd, szép győzelmet ért el az Erdőkürt, ismét örülhetett a Nézsa, idegenben gyűjtött pontokat a Felsőpetény. Az előző hétvégén a tizennegyedik kört is letudták a nyugati megye háromban. Az aktuális […]
error: Content is protected !!