Ezúttal a Nőtincset hagyták helyben a BSE fiataljai

Gabi

A Nagyoroszi a Tereskét múlta felül egy sokgólos edzőmérkőzésen.

Az elmúlt hétvégén már alacsonyabb osztályban szereplő gárdák is érdekeltek voltak ilyen-olyan felkészülési meccseken. A Nőtincs csúnyán kikapott a BSE U19-es garnitúrájával szemben, a Nagyoroszi pedig idegenben győzte le az egy vonallal lejjebb vitézkedő Tereskét.

Felkészülési mérkőzések:

BSE U19-Nőtincs SE 9-1 (0-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

BSE U19: Gönczi – Molnár, Szenecei, Erdélyi, Csillik – Csuka, Bene, Kovács S., Kurucz – Pityi, Balga. Csereként léptek pályára: Veréb, Hangács, Juhász. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Nőtincs SE: Gyuricza P. – Dancsó G., Matyóka, Hugyecz, Gyuricza G. – Dancsó V., Makkai, Krausz, Nógrádi – Tamis, Szunter. Csereként léptek pályára: Árva, Sirkó, Kiss D., Pertik, Barnoki, Szegvári. Vezetőedző: Nyikos József.

Gól: Kurucz (3), Csuka (3), Balga (2), Kovács S., ill. Dancsó V.

Mátyás Zsolt: – A szimpatikus, kulturáltan futballozó vendégekkel szemben, nagy iramot diktálva, jól fociztak a srácok, ami biztató a jövőt illetően.

Nyikos József: – Egy félidőn keresztül részünkről is jó iramban ment a mérkőzés, természetesen, a teljes meccsen kijött a tudásbeli és fizikális különbség. Szerettem volna látni, milyen sokáig bír a csapat magas fokozaton játszani, és tovább sikerült, mint amit gondoltam.

Tereske KSE-Nagyoroszi HBB SE 4-6 (1-1)

Tereske KSE: Candidó – Sinkó, Kosik E., Babicz, Jakubecz – Dóbiás D., Váró, Vas, Kiss G. – Medvik, Dóbiás P. Csereként léptek pályára: Dohány, Adi, Pityó, Kosik Zs. Játékos-edő: Babicz András.

Nagyoroszi HBB SE: Szekeres (Oláh R.)- Medve, Szorcsik, Gál N., Lázár – Kürtössy, Ujvári, Huzián, Varga R. (Orsós M.) – Gál B., Németh L. Játékos-edző: Németh Krisztián.

Gól: Vas, Medvik, Dóbiás D., Adi, ill. Gál B. (2), Ujvári (2), Orsós M., Németh L.

Babicz András: – Újabb erős ellenfél, újabb biztató első félidő. A második félidőre mindkét csapat szétszakadt, így rengeteg helyzet és gól jellemezte a játékot. A hétvégén még egy kemény ütközet, aztán visszatérünk a megszokott osztályunkba…

Németh Krisztián: – Látszott, hogy hosszú szünet után jöttünk ki a sportcsarnokból a nagypályára. Annak örültem, hogy játékosaim nem pihentek, hanem teremtornákon töltötték szabadidejüket. Az első negyedórában kicsit megviccelt minket a pálya talaja, de összességében a résztvevőkben egységes csapatot láttam, ahogy azt is, hogy hiányoztak egymásnak, kicsit hosszú volt a szünet. Az utolsó tizenöt perc viccesre sikerült, a biztos vezetés tudatában kiengedtünk, öncélúan és fejetlenül mentünk előre. Köszönöm szépen a Tereskének a meccset, ami nagyszerűen szolgálta felkészülésünket.

Next Post

,,Még semmi nem dőlt el!"

A megye kettő harmadik helyét elfoglaló Szügy vezetőedzője, Koplányi Örs szerint tavasszal tovább küzd a minél színesebb éremért csapata. A Szügy SE felnőttcsapata a dobogó legalsó fokát birtokolva vonulhatott téli pihenőre a megye kettőben. Az őszi idény során tizenegy győzelem mellé csupán egy-egy remit és vereséget elkönyvelő legénység eddigi szereplését […]
error: Content is protected !!