Ez történt az alacsonyabb osztályú csapatok edzőmérkőzésein

Gabi

Bajnoki ellenfelet győzött le a Mátraverebély és a Kétbodony, ismét nyert a Magyargéc, kikapott a Tereske.

Az elmúlt hétvégén is gyakorló meccsen lépett fel pár alacsonyabb osztályú nógrádi gárda. A lepergő edzőmérkőzéseken a Mátraverebély átlépett a Zagyvarónán, a Magyargéc bevette Legéndet, a Kétbodony elintézte a Nógrádsápot, a Tereske pedig kikapott a Pest megyei negyedik vonalban szereplő Galgagyörktől. Nézzük meg a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Mátraverebély-Szentkút SE-Zagyvarónai SE 7-2 ( 3-1)

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre B. – Petre D. (Kovács Zs.), Verebélyi L., Dorozsin, Aradi (Szabó S.) – Sáfrány (Csépány), Kovács T., Pál-Balázs – Kovács J., Vas, Varga Á. (Csohány). Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Zagyvarónai SE: Demeter – Végi Zs., Császár, Molnár, Takács – Vanó, Klárik, Balázs Á., Berki T. – Oláh K., Zámbó. Csereként léptek pályára: Balázs T., Németh. Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Gól: Kovács J. (3), Vas P. (2), Csohány, Pál-Balázs T., ill. Balázs Á. (2)

Pál-Balázs Tamás: – Jó iramú mérkőzésen sikerült jó játékkal felülmúlni a szimpatikus zagyvarónai csapatot. Lényegesen jobb produkciót nyújtottunk, mint az előző meccsünkön. Gratulálok a játékosaimnak a teljesítményükhöz, remélem, marad ez a létszám és lelkesedés. Az ellenfelünknek sok sikert a jövőre nézve, hétvégén náluk találkozunk!

Kaspár Zsolt: – Nagyon az út elején vagyunk, ez látszott! Öt stabil játékosom hiányzott egyéb okok miatt. Úgy gondolom, az első húsz percben még tartottuk magunkat, aztán kijött a tudásbeli és erőnléti különbség. 

Legéndi SE-Magyargéc SE 2-5 (1-2)

Legéndi SE: Kalla – Durucz, Füle, Tóth K., Erdei – Franyó, Turi, Koczkár, Takács J. – Takács S., Kovács R. Csereként léptek pályára: Horváth, Molnár, Márkus. Megbízott játékos-edző: Molnár Zoltán.

Magyargéc SE: Rácz T. – Pintér, Oláh K., Makó J., Medgyesi – Ökrös Sz., Csík R., Jónás F., Oláh Á. – Fábián K. (Lakatos J.), Rádi Ro. Edző: Oláh Róbert.

Gól: Turi, Takács J., ill. Jónás F. (2), Fábián K., Oláh Á., Ökrös Sz.

Molnár Zoltán: – Egy sportszerű mérkőzésen, ahol kevés szabálytalanság volt, megérdemelten győzött a vendég együttes. Gratulálok mindkét csapatnak.

Oláh Róbert: – Nagyon nagy melegben egy igen jó meccset játszottunk a sportszerű legéndi csapattal. Megint pontatlanul fociztunk, sok helyzetet teremtettünk, de a végébe mindig hiba csúszik, amit minél előbb ki kell javítani. Három játékos is jól debütált. Nagyon tudnék már neki örülni, ha egyszer teljes létszámmal mennénk el egy mérkőzésre. Kilenc edzőmeccsen nem szenvedtünk vereséget, ami önmagáért beszél. Csináljuk tovább! Hajrá, Magyargéc!

Nógrádsáp SE-Kétbodony SE 0-7 (0-0, 0-4)

Nógrádsáp SE: Miklián K. – Pintér, Szomolányi, Sallai J., Tar – Szíjjártó, Ollé, Bajtinger, Kovács N. – Szunyogh, Balázsi. Csereként léptek pályára: Rétzy, Moravetz. Kovács P., Oroszi, Csámpai A., Csámpai Á., Német. Edző: Hanusz Péter.

Kétbodony SE: Miklián Á. – Németh, Majoros, Majer, Filiczki – Kertész, Székely, Farkas Z., Tóth J. -Kovács R., Bencsik. Csereként léptek pályára: Farkas L., Melo. Edző: Baráth Péter.

Gól: Kertész (3), Farkas L., Kovács R., Melo, Bencsik

Hanusz Péter: Ötven percig partiban voltunk. Utána tíz perc alatt kaptunk négy gólt, majd úgy vettem észre, elment a kedve a srácoknak a játéktól. Gratulálok a Kétbodonynak, nagyon összeszokott, jó csapat. Sok sikert kívánok nekik!

Baráth Péter: – Jó meleg volt! Az első harmadot még mindkét csapat bírta, döntetlen volt az állás. A második harmadtól valamilyen oknál fogva beindultak a fiúk, lőttünk is négyet. Az utolsó fél órában jött még három gól. Kicsit mi is elfáradtunk ebben az időben, ők meg nagyon. Mondtam is nekik, nem úgy van az, hogy egy év szünet után rögtön minden jó lesz. Sportszerű, jó iramú mérkőzés volt, ahol ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Ezúton szeretnénk még külön gratulálni a csapatunkat érintő “bébibumm”minden érdekeltjének, jó egészséget a családjaiknak! 

Tereske KSE-Galgagyörki SE 2-3 (0-0, 0-3)

Tereske KSE: Candidó – Dohány, Kosik E., Váró, Jakubecz – Gubis, Metykó, Kőrös, Dóbiás D. – Adi, Dóbiás P. Csereként léptek pályára: Vass,Babicz, Kosik Zs. Játékos-edző: Babicz András.

Gól: Gubis, Váró

Babicz András: – Péntek délután jelezte a Nagyoroszi, hogy nem tud kiállni, mert kevesen vannak. Megkerestünk két környékbeli csapatot, melyek szintén létszámhiány miatt nem vállalták a meccset. Így sikerült egy Pest megyei Galgagyörköt beszervezni, mely együttes két hete egy nyolcast rúgott Legénden. Ezért sejthető volt, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de ez nem is baj, egy ilyen csapat ellen jönnek ki a hibák. Kondiban és “fejben” bőven van hova fejlődni, szerencsére az akarattal nem nagyon van gond. A hétvégén várjuk a Legéndet egy jó kis erőfelmérőre.

Next Post

A hetedik fordulóra is sor került a salgótarjáni Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságban

A profiknál mészárolt a Határ(SE)t, az amatőröknél továbbra is hibátlan a Fort Bau. A mögöttünk hagyott időszakban a hetedik fordulót is lebonyolították a salgótarjáni Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságban. Az aktuális mérkőzéseken a profiknál az éllovas Határ(SE)t csúnyán elverte az Entria Team-et, az Eresz FC felülkerekedett a Rózsaszín Párducon, a Gold […]
error: Content is protected !!