Ez történt az alacsonyabb osztályú csapatok edzőmérkőzésein

Gabi

Rengeteg gól színezte a változatos gyakorló meccseket.

Az előző hétvégén ismét jó pár alacsonyabb osztályú gárda határozott úgy, hogy előkészületi találkozón hangol a következő szezon küzdelmeire. Rengeteg gólt tartogattak a változatos mérkőzések. A Mihálygerge otthon kapott ki hevesi ellenfelétől, nem bírt el egymással a Mátraverebély és a Zagyvaróna, remizett a Kétbodony és az Ipolyszög, a Magyargéc bevette Ceredet. Az Ipolytarnóc elverte a Ludányhalászit, a Tereske nyert Legénden, a Felsőpetény elbánt a Nógrádsáppal, a Varsány győzött Nógrádsipeken. Az Ecseg ikszelt a Pest megyei BLSE-nél, a Keszeg csúnyán kikapott a szintén pesti foci vérkeringéséhez tartozó Galgagyörktől, míg a Bernecebaráti-Kemence a Szobbal szemben örülhetett. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Mihálygerge SE-Egercsehi SE 1-5 (1-2)

Mihálygerge SE: Racs – Nyerges, Zsély L., Jenei, Kosztrihán – Csikós, Pál A. – Harai, Farkas, Kovács B. – Kisbali. Csereként léptek pályára: Balogh, Budveszel. Vezetőedző: Oláh Béla.

Gól: Zsély L.

Oláh Béla: – Volt egy kellemetlen problémánk a múlt héten, négy játékosunk is jelezte, hogy elmegy. Mindezt akkor, amikor már összeálltunk és kialakult a keret. Nem akarok senkit sem megsérteni, de ezeket az embereket nem tudom hová tenni. Senkinek nem kívánom, hogy az átigazolási időszak vége előtt három-négy nappal bejelentik a játékosai, hogy elmennek. Sok sikert kívánok nekik, de ez nem szép dolog. Az a probléma, hogy nekünk most szinte elölről kell kezdeni, amit fölépítettünk. Megbomlott az egység, és az a fölállási forma, amit elterveztem. Ezt az eredmény is mutatja. A mérkőzésről pont ezért nem is nagyon lehet mit mondani. Természetesen megérdemelten nyert az ellenfél. Egyébként nekünk is voltak ziccereink, négy-öt a kapussal szemben, semmit nem szólhattak volna a vendégek, ha mondjuk öt-egyre vezetünk a félidőben. Sajnos ez a csapat már nem az, ami korábban volt. Ráadásul voltak távollévők is, ebből pedig most csak ennyi jöhetett ki. Van még azért idő, de nincs egyszerű dolgunk. 

Mátraverebély-Szentkút SE-Zagyvarónai SE 3-3 (2-0)

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre B. – Varga Á. (Petre D.), Verebélyi L. (Kovács Zs.), Dorozsin, Aradi (Varga Zs.) – Sáfrány (Szabó S.), Pál-Balázs (Csohány), Csépány – Kovács T. (Kovács J.), Szilvási (Vas), Benus (Bonivárt). Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Zagyvarónai SE: Handó – Végi Zs., Molnár, Császár, Vanó – Eczet, Oláh G., Králik, Oláh A. – Balázs Á., Oláh K. Csereként léptek pályára: Németh, Bangó. Edző: Kaspár Zsolt.

Gól: Szilvási, Benus, Szabó S., ill. Balázs Á. (2), Oláh K.

Pál-Balázs Tamás: – Köszönjük a Zagyvarónának, hogy újra eljöttek. Fásultan és álmoskásan futballoztuk végig ezt a mostani meccset, de a létszám ismét nagyon megnyugtató volt. Nyolc cserelehetőségem volt, úgyhogy érezhető volt a mérkőzésen a sok változtatás. A lényeg, hogy kellemesen elfáradtunk és a meccs utáni nyársalás is jó hangulatban telt. Folytatjuk tovább a megkezdett munkánkat. A zagyvaiaknak sok sikert, már csak a bajnokságban szeretnénk találkozni velük!

Kaspár Zsolt: – Egy nagyon jó mérkőzést tudtunk játszani, egy nagyon erős ‘Verebéllyel. Hála istennek, már eléggé látszik az edzéseken elkezdett munka, sok minden visszajött. További pozitívum, hogy elég jó eredményt értünk, illetve a mutatott játék is nagyban mutatja a fejlődést. Ezen az úton kell továbbmenni! Nagyon szépen köszönjük az ellenfélnek, hogy háromszor is tudtunk velük játszani és kicsit tanulni tőlük.

Kétbodony SE-Ipolyszög SE 5-5 (2-2, 2-3)

Kétbodony SE: Miklián – Majoros, Szorcsik, Majer, Filiczki – Kovács R., Székely, Farkas Z., Kertész – Bencsik, Bartyik. Csereként léptek pályára: Farkas L., Melo, Hanzel, Németh, Tóth J. Edző: Baráth Péter.

Ipolyszög SE: Ivanics – Jakus N., Tóth J., Tóth Á., Tóth G. – Tóth A. – Jakus K., Szkabela, id. Trepinszki Sz. – Muladi, Bache. Csereként léptek pályára: Balázs R., Kárdási. Játékos-edző: Takács Gergely.

Gól: Kovács R. (2), Majoros, Bartyik, Székely, ill. Tóth A. (3), id. Trepinszki, Kárdási

Baráth Péter: – Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, jól összeszedett társaság alakult Ipolyszögön. Szerintem elég magas színvonalú mérkőzés volt. az elején sikerült két góllal vezetünk, aztán kiegyenlítettek a vendégek. A második harmadban megint elmentünk kettővel, aztán a végén fordított az ellenfél és csak az utolsó percben sikerült egyenlítenünk. Barátságos meccsen, igazságos eredmény született. Gratulálok a vendégeknek, nagyon jók és szimpatikusak voltak.

Takács Gergely: – “Légiósokkal” kiegészülve, megfelelő erőállapot nélkül, nézőcsalogató döntetlent játszottunk. Köszönjük a hazaiak meghívását a harmadik félidőre!

Cered VSE-Magyargéci Zöld Sasok SE 3-8 (0-3, 0-5)

Cered VSE: Bíró – Török, Csóka, Oláh F., Cseri – Kovács D., Béres, Szomora, Puporka – Bolla, Radics D. Csereként léptek pályára: Hajdó, Halmosi, Horváth J., Radics I., Varga B., Tóth I., Kolompár. Játékos-edző: Radics István.

Magyargéci Zöld Sasok SE: Rácz T. – Rádi Ri., Oláh K., Pintér, Makó Z. – Jónás F., Csík D., Csík R., Lakatos J. – Rádi Ro., Oláh Á. Csereként léptek pályára: Lakatos T., Medgyesi, Lakatos K. Edző: Oláh Róbert.

Gól: Oláh F., Radics I., Radics D., ill. Oláh Á. (4), Csík D., Csík R., Jónás F., Rádi Ro.

Radics István: – Három harmadot játszottunk. Az első kettőben nem nagyon volt esélyünk. Ott még több játékost próbálgattam, ki hol tud jobb játékot mutatni. A harmadik fél órában már partiban voltunk, ott már sikerült két gólt is rúgnunk, és csinálni több jól kidolgozott ziccert, amik sajnos kimaradtak. Három edzés után viszont nem is vártam mást, itt most az volt a lényeg, hogy ki melyik poszton tud jobban focizni. Minden emberem dicséretet érdemel, küzdeni akarásból mindenki jelesre vizsgázott. A többi pedig össze fog állni a kezdésre. Egy jobb csapattól nem szégyen kikapni, ők perpillanat bőven előrébb tartanak, mint mi. Szeretném megköszönni a szép számmal megjelent ceredi közönségnek, hogy egy edzőmeccsre több mint hetvenen érkeztek. Szerintem ez kezdetnek nem volt rossz! Sok sikert a ‘gécieknek. Egy nagyon jó és szimpatikus csapat. Szombaton újra találkozunk velük. Remélem, már jobbak leszünk. Varga Bencének mielőbbi gyógyulást. Várunk vissza!

Oláh Róbert: – Nagyon jó csapat ellen játszottunk, egy igen jó mérkőzést. A tizedik edzőmeccsünket tudtuk le, és a csapat most is megmutatta, hogy mire képes. Pazar támadások, gólok, kapusbravúrok, és még sorolhatnám. Ehhez gratulálok minden focistának. Még lesz egy gyakorló mérkőzésünk, aztán jön a bajnoki rajt, ahol szeretnénk folytatni ezt a remek sorozatot. Köszönjük a Cerednek a meccset. Hajrá, Magyargéc!

Ipolytarnóc SE-Ludányhalászi SE 8-5 (5-2)

Ipolytarnóc SE: Török L. – Bába, Gál Á., Dienes G., Líber – Földi, Kiss P., Szőrös, Matyóka – Oláh T., Ökrös I. (Gál O.). Játékos-edző: Gál Ádám.

Ludányhalászi SE: Bakó – Bagó, Végh T., Oláh A., Mosó – Puszta, Urbán R., Rácz P., Mester – Török T., Rácz E. Játékos-edző: Végh Tamás.

Gól: Kiss P. (3), Matyóka (2), Oláh T. (2), Földi, ill. Urbán R. (3), Rácz E. (2)

Gál Ádám: – Rengeteg hiányzóval, egy gólgazdag mérkőzés volt. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez. Nagyon bízok benne, hogy ennél már csak többen leszünk! További sok sikert kívánok a ludányhalásziaknak!

Végh Tamás: – Azt gondoltam, ha már edzőmeccseket játszunk, akkor nem tíz emberrel megyünk el ‘Tarnócra. Köszönjük a hazaiaknak a plusz egy játékost. A védelmünk ilyen formációban először és utoljára állt így fel. A tíz ember előtt le a kalappal, hogy végigfocizták a meccset. Az ellenfél hozta a kötelezőt. Gratulálok nekik. Köszönjük a mérkőzés utáni megvendégelést.

Legéndi SE-Tereske KSE 2-4 (2-2)

Legéndi SE: Kovács R. – Durucz, Kucsera, Varga, Füle – Turi, Virág, Nyúl, Koczkár – Takács S., Takács J. Csereként léptek pályára: Franyó, Horváth, Molnár, Márkus. Megbízott játékos-edző: Molnár Zoltán.

Tereske KSE: Candidó – Dohány, Kosik E., Jakubecz, Koczka – Dóbiás D.,Vass, Váró, Mészáros – Dóbiás P., Bacsa Csereként léptek pályára: Metykó, Babicz, Kosik Zs. Játékos-edző: Babicz András.

Gól: Takács J. (2), ill. Dóbiás P. (2), Váró, Dóbiás D.

Molnár Zoltán: – Az első félidőben nem volt sok probléma, nagyon ikszes meccsnek indult, bár fele annyira nem fociztunk jól, mint múlt héten… A második félidőben a középpályánk egy kicsit elfáradt, cserékre kényszerültünk. A szerencse is a Tereske mellé állt, a mi kapufáink kifelé pattantak, a vendégeké meg saját játékosuk elé… Mindemellett gratulálok a tereskei csapatnak, sok sikert nekik a bajnokságban. Hajrá, Legénd!

Babicz András: – Végre nem csak mezőnyfölényben, hanem eredményesen is játszottunk. Rúgtunk négy gólt, négy kapufát. Úgy érzem, jó irányba tartunk. Nagyszerű a hangulat az öltözőben, mindenki próbál maximálisan teljesíteni, remélem, ez sokáig kitart majd, és akkor nem lehet nagy gond!

Felsőpetény SE-Nógrádsáp SE 4-1 (2-0)

Felsőpetény SE: Gyuricza – Karacs, Piszár, Rodák, Pogácsás – Rendi, Hugyecz, Benyusovics, Garai G. – Tabics D., Garai M. Csereként léptek pályára: Tóth Z., Sógor, Tabics, Kocsis. Edző: Laczkovszki Zsolt.

Nógrádsáp SE: Grétzy – Sallai J., Kovács N., Szomolányi, Tar – Urbán, Csámpai, Bajtinger, Szíjjártó – Balázsi, Miklián. Csereként léptek pályára: Sárközi, Prétor, Oroszi, Kovács P., Ocztos. Edző: Hanusz Péter.

Gól: Garai M. (2), Benyusovics, Karacs, ill. Kovács N.

Laczkovszki Zsolt: – Szimpatikus, megújult Nógrádsáppal játszottunk egy jó meccset. Rengeteg helyzetet kihagytunk, aminek nem örülök. A sápi kapus előtt le a kalappal, nagyon sok góltól mentette meg a csapatát. Sok sikert kívánok nekik. A játékosaimnak köszönöm a jó focit. Hajrá, ‘Petény!

Hanusz Péter: – A jó erőkből álló Felsőpetény ellen az első félidőben még álltuk a sarat. A második félidőben kitisztult a játékunk, voltak helyzeteink, de az acélosabb hazaiak felőröltek minket. Sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!

Doboskút SK Nógrádsipek-Varsány SE 5-7 (4-2)

Doboskút SK Nógrádsipek: Strehó J. (Végh P.) – Németh, Petrovics E., Baranyi L., Oláh B. – Percze, Varga F., Végh F., Csernák Cs. – Sámuel G., Sárközi. Edző: Csordás Tibor.

Varsány SE: Baráth – Puszta, Rigó B., Rigó R., Imre Z. – Báránkó, Hegedűs B., Kiss Á., Mócsány – Takács G., Havasi. Csereként léptek pályára: Lehoczki, Király, Harsányi, Bodnár, Balázs B., Gazsi, Szép, Kilczin. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Gól: Varga F. (2), Sámuel G. (2), Oláh B., ill. Havasi (2), Bodnár, Takács G., Kiss Á., Hegedűs, Gazsi

Csordás Tibor: – Tudtuk, hogy kevesen leszünk, ezért mondtuk le a Szécsény elleni találkozót, tizenegyen játszottuk végig a mérkőzést. Sajnos a kapusunk, Strehó Józsi megsérült, minél előbbi gyógyulást kívánunk! Jó hangulatú meccset játszottunk, ahol vízilabda eredmény született. Ismét köszönjük a varsányiaknak, hogy eljöttek.

Báránkó Gábor: – Szerencsére tizenkilenc fővel kezdtük a mérkőzést, ami nem a teljes létszám, hisz még így is volt pár hiányzó! A mérkőzés előtt ért egy kis meglepés! Volt, akit hónapokig nem láttam a csapat körül és játékra jelentkezett, illetve vannak, akik rendszeresen jártak a csapattal focizni, azokról pedig pár hete semmit sem tudok… Meglátjuk, ki szeretne beállni a sorba! Próbáltam mindenkinek játéklehetőséget adni, hogy meglássam, ki mire képes! A kezdőcsapatban volt egy kis védekezési probléma, aztán ahogy jöttek a csérek, kicsit nehezebben ment a játék. A végére visszaállt a rend a pályán, és ha kicsit vízilabda eredmény is született, de nyertünk! Köszönjük a mérkőzést a ‘sipeki csapatnak!

BLSE-Sződliget-Ecseg SE 5-5 (2-3)

Ecseg SE: Baltacanovic – Horváth G., Baranyi M., Baranyi Á., Burbiczki – Mihalik J., Mihalik Sz., Zsiga, Mihalik R. –  Pongrácz, Baranyi B. (Murányi). Edző: Moravcsik Ferenc.

Gól: Baranyi B., Mihalik J., Burbiczki, Pongrácz, Horváth G.

Moravcsik Ferenc: – Nagyon tartalékosak voltunk. Előző nap legénybúcsút tartottak a fiúk, egy darabig úgy volt, el sem bírunk menni. Elindultunk kilencen, aztán mire odaértünk, lettünk tizenketten. Nagyon sportszerű, jó iramú, kemény mérkőzés volt, kellemeset csalódtam az ellenfélben. Azt gondolom, a játékvezetőn múlott az eredmény, mert a száztizenötödik percben rúgták az egyenlítőgólt a hazaiak, addig fociztunk, amíg ki nem egyenlítettek. Nem volt viszont ezzel semmi gond, mert nagyon barátságos, jó hangulatú volt a meccs. A hazaiak is azt mondták, szívesen eljönnének hozzánk. “Öcsike” most is remekelt, mint ahogy szokott, de képességeikhez képest a többiek is a maximumot hozták. Lehet azért is, mert ennyire tartalékosak voltunk, ezért mindenki beleadott mindent, ami általában így szokott lenni. Gratulálok az ellenfélnek és a csapatomnak is.

Galgagyörki SE-Keszegi SE 8-1 (4-0)

Keszegi SE: Csitári – Kapoun, Mezei, Kovács L., Gyetván T. – Turcsán, Cseri, Muszta, Belencsák – Gyurina, Gombos (Terman.). Edző: Miklián Norbert.

Gól: Turcsán

Miklián Norbert: Hosszú szünet után legalább mozogtunk egyet, újra együtt. Ha sikerül visszatérnünk ahhoz a hozzáálláshoz, ami év elején volt, akkor nem lesz probléma!

Bernecebaráti-Kemence SE-Szobi SC 3-1 (1-0)

Bernecebaráti-Kemence SE: Marót – Forgács, Szorcsik, Kürtössy, Repiczki – Petényi, Strihó, Dombi, Molnár – Rohácsi, Kutnyik. Csereként léptek pályára: Együd, Szabadkai, Busai, Menyhárt, Petrovszki, Bugány, Gulis, Oláh G. Edző: Ordasi István.

Gól: Busai (2), Együd

Ordasi István: – Enerváltan, nem szép játékkal, de annál több akarattal nyertük meg a mai mérkőzést, szépszámú közönségünk előtt. Ebből a meccsből is tanulunk, jól szolgálta a felkészülésünket.

Next Post

A Diósjenőt is megtréfálta a Nőtincs

Újabb edzőmérkőzésükön is figyelemreméltó sikert arattak a megye egyes újonc vendégek. Kedden gyakorló mérkőzésen találkozott a megye egyes Diósjenő és az említett osztályba frissen feljutó Nőtincs. Az edzőmeccsen folytatták jó sorozatukat a vendégek, akik az egállal lepergő első félidőt követően, végül négy-kettes arányban múlták felül a házigazdákat. Felkészülési mérkőzés:  Diósjenő […]
error: Content is protected !!