Ez történt az alacsonyabb osztályú csapatok edzőmérkőzésein

Gabi

Simán nyert a Bátonyterenye, megy kettes skalpot szerzett a Tereske, szép döntetlent jegyzett az Ecseg.

Az előző hétvégén ismét jó pár alacsonyabb osztályú csapat játszott ilyen-olyan edzőmérkőzést. A lepergő gyakorló meccsek kapcsán elmondható, hogy a Bátonyterenye elbánt a Mihálygergével, a Tereske bevette Nagyoroszit, az Ecseg ikszelt a Mátraverebéllyel, a Patak amolyan gála jellegű találkozón kerekedett felül a Romhányon, nem bírt el egymással a Karancsság és a Magyargéc, a Kétbodony győzött Ludányhalásziban, a Felsőpetény és a Nógrádsáp pedig egyaránt Pest megyei ellenfelet fektetett két vállra. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Bátonyterenyei TC-Mihálygerge SE 4-0 (1-0)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Nánási, Kiss Bence, Halász, Hadusovski (Sipkó) – Tőzsér (Sárközi), Kelemen K., Gyura, Zámbó – Nyerges, Bakos. Vezetőedző: Forgó Péter.

Mihálygerge SE: Rácz L. – Nyerges, Zsély L., Csikós, Rácz G. – Farkas, Kisbali, Szalai, Zsély Z. – Kotroczó, Baranyi. Csereként léptek pályára: Torák, Gordos. Vezetőedző: Oláh Béla.

Gól: Nyerges (3), Zámbó

Forgó Péter: – Ebben a felállásban is megérdemelten nyertünk. Jól szolgálta a mérkőzés a felkészülésünket.

Oláh Béla: – Meglátszott a sok hiányzó, nem tudtunk a legjobb felállásban játszani. A pályára lépő emberek viszont mindent megtettek, ezzel nem volt probléma. Sajnos ez a vereség súlyos hibák miatt jött létre, amiket nem lehet elkövetni és mindből tanulni kell. Van problémánk, de azon dolgozunk, hogy jobb legyen. Nagyon remélem, még lesz egy-két erősítés. Szerintem, amire elkezdődik a bajnokság, össze fogunk állni. Biztos vagyok benne, ha mindenki a rendelkezésemre áll majd, sok meglepetést fogunk okozni a szezonban. Gratulálok Forgó barátom csapatának és sok sikert kívánok nekik!

Nagyoroszi HBB SE-Tereske KSE 1-3 (0-0, 1-1)

Nagyoroszi HBB SE: Oláh R. – Medve, Balatoni, Németh K., Cseri – Huzián, Ökrös, Gál N., Benkő – Szekeres, Németh L. Játékos-edző: Németh Krisztián.

Tereske KSE: Candidó – Kosik E., Dohány, Vass, Jakubecz – Dóbiás D., Váró, Kőrös, Bacsa -Gubis, Dóbiás P. Csereként léptek pályára: Babicz, Metykó, Kosik Zs. Játékos-edző: Babicz András.

Gól: Huzián, Gál N., ill. Babicz (2), Bacsa

Németh Krisztián: – Nem tudom, a játékosok meddig bírják ezt a bizonytalanságot, ami a csapat körül folyik. Ez meglátszik a hétről-hétre nyújtott teljesítményen és a hozzáálláson is. Sajnos nem tudok mást mondani, a falu vezetésére és lelkiismeretére van bízva, hogy itt lesz-e a továbbiakban foci vagy nem. Én nem engedhetem meg ezt magamnak, sem a pályán töltött múltam, sem az egészségem miatt. Egyesek csak bábunak és kabalababának néznek, szórakoznak, rángatják az embereket. Mindig őszinte ember voltam, a szavaknak súlya van, amit én mondtam a játékosoknak, rendre be is tartottam, sajnos azonban most akadályokba ütközünk. Mindenkinek szíve joga eldönteni, szeretné-e, hogy a hetven éve működő nagyoroszi sportegyesület továbbra is fennmaradjon. Mindenesetre, még adok egy kis esélyt a vezetőknek, mert a pénz megvan szavazva. Vagy sajnos előfordulhat, az “enter” gombot nem tudják megnyomni, mert lehet le van ragasztva…

Babicz András: – Az első edzőmeccsünkön mindenki tisztességesen odatette magát. Jövő héttől elkezdjük az edzéseket, finomítjuk a dolgokat, ha marad ez a hozzáállás, nem lesz ez rossz…

Ecseg SE-Mátraverebély-Szentkút SE 3-3 (0-2)

Ecseg SE: Baltacanovic – Burbiczki, Mihalik J., Kelemen B., Baranyi M. – Baranyi A., Mihalik J., Fábián Zs., Pongrácz – Mihalik Sz., Murányi B.. Csereként léptek pályára: Baranyi Á., Murányi Zs., Horváth G., Tóth Z. Edző: Moravcsik Ferenc.

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre B. – Szabó S., Petre D., Dorozsin, Aradi (Varga Á.) – Sáfrány, Csépány, Pál-Balázs (Csohány) – Verebélyi B. (Kovács J.), Kovács T. Benus. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Gól: Mihalik J. (2), Pongrácz, ill. Kovács T., Csépány, Szabó S.

Moravcsik Ferenc: – Nagyon barátságos jellegű mérkőzésen, szerintem az első félidőben jobban játszott a ‘Verebély, ami meg is mutatkozott az eredményen. Aztán sikerült fordítanunk, majd döntetlennel zártunk. Az első tizenöt percben még érződött az osztálykülönbség, de utána kiegyenlített volt a meccs. Mihalik “Öcsike” megint kimagasló volt. 

Pál-Balázs Tamás: – Köszönjük a lehetőséget az ecsegi csapatnak, három hónap után jó volt újra mérkőzésen részt venni. Rengeteg hiba volt még a játékunkban, de így is volt egy-két jó teljesítmény a csapaton belül. Most már folyamatosan jönnek az edzőmeccsek, úgyhogy bízok benne, egyre többen és egyre jobb formába lendülünk. Az ecsegi csapatnak sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Patak SE-Romhány SE 4-2 (3-1)

Patak SE: Pincze – Gál M., Simó, Csókási, Mócsány – Paulicsek, Várhegyi, Faludi, Horváth B. (Szabó L.) – Németh, Bogdány. Edző: Bella Sándor.

Romhány SE: Nagy R. – Ivanics, Majer, Hornyák, Seres M. – Nagy B., Kohári, Boros, Marsicki – Mudroncsik, Hegedűs. Csereként léptek pályára: Varga B., Pribelszki, Seres I. Játékos-edző: Seres István.

Gól: Bogdány, Gál M., Szabó L., Horváth B., ill. Hegedűs, Majer

Bella Sándor: – Március óta mindkét csapatnak ez volt az első találkozás a társakkal, a pályával, és persze a labdával. Számunkra elsősorban amolyan csapatösszetartásként volt fontos, mert a meccs után került sor csapatunk évzárójára. Itt osztottuk ki az érmeket. Ezúton szeretném megköszönni a romhányi együttesnek, hogy eljöttek és így mozoghattak a gárdák egy kicsit.

Seres István: – Hosszú ideje nem játszottunk, ahogy a bajnoki tabellát élen záró hazaiak sem. Meghívtak az évzárójuk kapcsán mozogni egyet. Kellemesen kifáradtunk! A foglalkozás elérte a célját! Gratulálok nekik, hiszen egy megérdemelt bajnoki címet folytattak beléjük.

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Magyargéc SE 2-2 (1-1)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki D. – Berki B., Csonka R., Makó D., Berki V. Könnyű, Berta, Csonka A., Csonka E. – Berki K., Rusznyák. Csereként léptek pályára: Tatter, Kardos, Oláh P., Gyüre, Szilvási, Csonka D., Bada R. Edzők: Bada Aladár, Bartus Norbert.

Magyargéc SE: Rácz T. – Rádi Richárd, Lakatos T., Oláh K., Pintér – Botos A., Csík R., Csík D., Ökrös Sz. – Rádi Ro., Oláh Á. Csereként léptek pályára: Ökrös M., Fábián K., Rácz B., Oláh J. Edző: Oláh Róbert.

Gól: Csonka D., Berki K., ill. Rádi Ro., Csík D.

Bada Aladár: – Jól előkészített pályán, egy sportszerű csapattal játszottunk egy jó meccset. Kezd kirajzolódni, hogy kit hol tudunk használni. Kiemelném Makó Dominiket, aki tizenhat évesen a mezőny legjobbja volt balhátvédként. Mindenki odatette magát, aki lehetőséget kapott. A kb. száz néző nagyon élvezte, hogy újra pattog a labda Karancsságon. Megyünk tovább, hajrá, Feláldozhatók!

Oláh Róbert: – Igazi kánikulában, igazságos eredmény született. Megint átaludtuk az első félidőt, de aztán a másodikban ismét jól játszottunk. Köszönjük a Karancsságnak a meccset, további sok sikert kívánok nekik. Mi pedig készülünk a következő edzőmérkőzésre. Hajrá, Magyargéc!

Ludányhalászi SE-Kétbodony SE 1-3 (1-0, 1-2)

Ludányhalászi SE: Bakó – Puszta, Tőzsér T., Dűz, Mosó – Rácz E., Rácz P., Urbán, Oláh A. – Tőzsér B., Baranyi. Csereként léptek pályára: Bagó, Szenográdi, Havaj, Végh M. Edző: Földi Gergő.

Kétbodony SE: Miklián – Kovács G., Majoros, Majer, Filiczki – Kertész, Farkas, Bartyik, Tóth J. – Bencsik, Kovács R. Megbízott játékos-edző: Bartyik Róbert.

Gól: Baranyi, ill. Bencsik (2), Bartyik

Földi Gergő: – Nagy melegben, rosszul lenyírt pályán játszottunk egy nagyon siralmas meccset a most is szimpatikus bodonyiakkal szemben, akik sajnos a kezdéskor csak tízen voltak, majd harminc perc után lettek meg tizenegyen, így a mérkőzés elejére adtunk nekik egy embert. A találkozó pozitívuma, hogy volt négy cserénk és a kapusunk bravúrosan védett, még egy tizenegyest is megfogott. Csak sajnos ilyen csapat hozzáállással semmit nem érünk vele.

Bartyik Róbert: – Sajnos csak kis létszámban tudtunk elutazni ellenfelünkhöz, így emiatt és a nagy melegre való tekintettel nem nagyon volt értékelhető a vasárnapi produkciónk. Tudtunk hátrányból fordítani és fociztunk egy jót, talán ennyi. További sok sikert kívánok a ludányiaknak, köszönjük a meccs utáni ajándékot.

Felsőpetény SE-Szokolyai SK 4-3 (1-0)

Felsőpetény SE: Piszár – Karacs, Németh D., Pápai, Pogácsás – Rodák, Benyusovics, Hugyecz, Sógor – Tóth Z., Garai M. Csereként léptek pályára: Szabó Sz., Garai G., Szalai, Hugyecz, Tabics. Edző: Laczkovszki Zsolt.

Gól: Tabics (2), Szalai, Tóth Z.

Laczkovszki Zsolt: – Erős szimpatikus ellenféllel szemben sikerült nyernünk. Tempós, izgalmas mérkőzés volt. Sajnos sok helyzetet kihagytunk, de végül sikerült nyernünk. Most tartunk pár hét szünetet, aztán folytatjuk a felkészülést a bajnokságra! Köszönöm a csapatnak a játékos és a szurkolóknak a buzdítást! Hajrá, ‘Petény!

Nógrádsáp SE-Verőce SE 3-1 (1-1)

Nógrádsáp SE: Rétzy – Pintér, Sallai J., Szomolányi, Kovács P. – Szíjjártó, Ollé, Moravetz, Kovács N. – Balázsi, Szunyogh. Csereként léptek pályára: Oroszi, Tar, Bajtinger, Barnoki. Edző: Hanusz Péter.

Gól: Moravetz, Balázsi, Szunyogh

Hanusz Péter: – Most már egyre inkább összeérik a csapat, végre tudnak egymásért küzdeni a fiúk, és egyre jobb az erőnlétünk. Gratulálok az ellenfélnek, mert ők is most álltak össze. Folytatjuk tovább a munkát, edzésekkel egybekötve! Készülünk a következő mérkőzésre.

Next Post

A hatodik körrel folytatódott a salgótarjáni Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság

A profiknál elvette az éllovas veretlenségét az Eresz FC és nem mindennapi csörtét húzott be a Rózsaszín Párduc, az amatőröknél könnyedén nyert a SZÉF AFC, Fort Bau duó. Az elmúlt időszakban a hatodik forduló is lejátszásra került a salgótarjáni Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságban. A profiknál fontos sikert aratott a korábban […]
error: Content is protected !!