Ez történt a Megyei Kupa első fordulójában

Gabi

Könnyed sikerrel jutott tovább az Építők KC és a Bercel, szép győzelmet aratott a Legénd, nyolcig számolt a Patak, az utolsó pillanatokban örülhetett az Ipolytarnóc, két góllal nyert a Tereske.

A mögöttünk hagyott hétvégén került lebonyolításra az első forduló a Megyei Kupa idei kiírásában. A vasárnap lejátszott mérkőzéseken az Építők KC nem hibázott Egyházasdengelegen, a Bercel elvárható sikerre tett szert Nézsán, a Legénd megtréfálta az egy osztállyal följebb lévő Szent Imre DSE-t, a Patak elpáholta a Csitárt, az Ipolytarnóc az utolsó pillanatokban vette be Hontot, a Tereske pedig két vállra fektette a Felsőtoldot. Nézzük meg a részleteteket!

Megyei Kupa, 1. forduló:

Egyházasdengeleg FE-Építők KC 0-6 (0-3)

Vezette: Nagy S. (Bakos T., Varga P.)

Egyházasdengeleg FE: Jessin – Bakonyi, Pete, Gyurik B. – Franka, Bacskai, Szűcs, Szarvas, Holecz (Mlinárcsek Z., 64.) – Mlinárcsek Cs., Liptai. Vezetőedző: id. Berkes Balázs.

Építők KC: Percze – Harmos, Klajban L., Berki K., Rácz B. – Hranek, Oláh Z. – Baranyi, Palotai M., Oláh R. – Oláh T.  Vezetőedző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Holecz, Szűcs, Jessin, ill. Oláh T., Oláh Z., Klajban L.

Gól: Palotai M. (6., 13.), Baranyi (28.), Oláh R. (55., 63.), Oláh T. (85.)

Jók: senki, ill. Harmos, Palotai, Oláh R., Hranek

id. Berkes Balázs: – Ezen a mérkőzésen meglátszott az osztálykülönbség a két csapat között, ellenfelünk jobb erőnlétének köszönhetően nagyon jól kihasználta a helyzeteit. Jobb eredményben bíztunk, de talán mentségünkre szolgál, hogy mi csak most kezdtük a felkészülést a bajnokságra. Remélem, a bajnoki rajtig sikerül sokkal jobb formába lendülnünk és eredményesebben tudunk majd játszani.

Smelkó Károly: – Egy sportszerű csapat ellen sikerült kivívni a továbbjutást, és a régi mondás még mindig igaz, ami így hangzik: “a tizenegyes az, amit a játékvezető megad! Röhej!

Nézsa SE-Bercel KSK 2-5 (0-2)

Vezette: Kiss T. (Urbán V., Pál A.)

Nézsa SE: Miklián (Tar, 46.) – Mikesy, Lepsényi, Mészáros, Fűrész – Bacsa, Szunyogh, Nyáry, Urbán Zs. – Német (Rapavi, 67.), Finna (Fehér, 46.). Játékos-edző: Rapavi Péter.

Bercel KSK: Jantos (Mészáros, 66.) – Vandornyik, Kiss T., Bagyal (Szabó R., 63.), Chugyik (Kiss M., 58.) – Hrkaj (Balló, 67.), Kőrös, Török, Jekkel – Jele (Zagyi, 61.), Terman. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Gól: Szunyogh (47.), Lepsényi (81.), ill. Terman (22., 55., 62., 86.), Jele (25.)

Jók: az egész csapat, ill. Terman, Jele, Kiss T., Vandornyik

Rapavi Péter: – Edzőmérkőzésnek tökéletesen megfelelt. Idő kell, míg megtaláljuk a jó felállásunkat. Jól játszottunk, és ha egy-hármas állásnál nem hagyom ki a tizenegyest, lehet, máshogy alakul a mérkőzés. Így jött össze. Bár a hétközi fordulóban úgysem tudtunk volna kiállni, szóval nem szomorkodunk a vereség miatt. Sok sikert kívánok Sanyinak és csapatának a bajnokságban!

Cseresznyik Sándor: – Úgy gondolom, abszolút egy nagyon jó előkészületi mérkőzés jegyében telt el a kilencven perc. A továbbjutás megszerzése különösebben nem forgott veszélyben. Jó volt látni a csapat hozzáállását, már azért látszódott a fiúkon, hogy közeledik a bajnokság kezdete. A célnak megfelelt a meccs, sikerült megoldania a társaságnak a megbeszélteket. Remélem, ez a hozzáállás és morál megmarad a tavaszi rajtig.

Legéndi SE-Szent Imre DSE 5-2 (3-0)

Helyszín: Nógrádsáp. Vezette: Kiss D. (Körmöczi Á., Szűcs M.)

Legéndi SE: Kalla – Füle, Tóth K. (Hóvári, 55.), Nyúl, Virág (Molnár, 60.) – Durucz R. (Hámori, 36.) – János D., Kovács R. (Néma, 73.), Koczkár, Durucz F. – Turi (Moravetz, 73.). Vezetőedző: Bujnyik János.

Szent Imre DSE: Rados – Bilák, Molnár, Riczi, Hegedűs – Kelnár (Kelemen Z., 56.), Pifka, Márkus, Széles – Csókási, Csábi T. Játékos-edző: Riczi Egon.

Sárga lap: Kovács R., ill. Hegedűs

Piros lap: János D. (60., Legéndi SE)

Gól: Nyúl (29.), Durucz F. (41.), Kovács R. (45.), Turi (53.), Füle (68.), ill. Csábi T. (72.), Csókási (82.)

Jók: az egész csapat, ill. Csábi, Csókási

Bujnyik János: – Először is, szeretném megköszönni a nógrádsápi egyesületnek, hogy kölcsönadják a pályájukat, mert sajnos a miénk jelenleg nagyon alkalmatlan a focira. Másodszor, van egy játékosom, aki vasárnap térdsérülést szenvedett, ezúton is mielőbbi gyógyulást kívánok neki. A mérkőzésen mindenkinek kijött! Kifejezetten sportszerű meccset játszottunk, egy nagyon jó ellenféllel. Nem lehet azt mondani, hogy fél vállról vettek a vendégek. Küzdelmes találkozó volt, picit jobban akartunk és szerettük volna a sikert. Jó volt a játékvezetés.

Riczi Egon: – A hazai csapat győzelme megérdemelt, jobbak voltak.

Csitár SE-Patak 0-8 (0-5)

Vezette: Menczel J. (Berki A., Szolik M.)

Csitár SE: Fehér – Tóth G., Valah, Baráz, Chikán – Tótok, Komjáti, Csábi, Bangó B. – Bozány, Seidel. Megbízott játékos-edző: Komjáti István.

Patak SE: Pincze – Kürtössy, Simó, Mócsány, Horváth B. – Fritz (Bach, 46.), Várhegyi, Molnár (Szenecei, 46.), Varga O. – Szabó L., Bogdány. Vezetőedző: Bella Sándor.

Gól: Bogdány (9., 20., 24.), Szabó L. (11., 61.), Várhegyi (33.), Varga V. (69.), Szenecei (83.)

Jók: Fehér, ill. Simó, Mócsány, Molnár

Komjáti István: – Jól felkészített csapat a Patak. Megmutatkozott a tudásbeli, a korbeli, illetve a fizikális különbség. Gratulálunk nekik.

Bella Sándor: – Kellemes időben, egy “sörmeccses” mérkőzést játszottunk egy szimpatikus és sportszerű csapat ellen. Mindkét oldalon voltak hiányzók, amiből mi jöttünk ki jól. Edzőmérkőzések hiányában számunkra fontos volt ez a találkozó, nem volt nagy az iram, sem a színvonal, a lényeg, hogy újra együtt volt a társaság.

Szondy SE Hont-Ipolytarnóc SE 2-3 (0-1)

Vezette: Szikora D. (Szász K., Makovinyi R.)

Szondy SE Hont: Brinyiczki – Miklósi (Vasas, 60.), Kupecz K., Garazsi D. (Kovács P., 67.), Horváth K. – Pál L., Majer, Kupecz N., Bander – Buzás, Vig. Vezetőedző: Garazsi József.

Ipolytarnóc SE: Illefalvi – Dienes G., Gál Á., Bába, Földi (Gál I., 85.) – Szőrös (Oláh A., 77.), Kiss P., Líber, Ruzsinszki – Oláh Á., Csík. Játékos-edző: Gál Ádám.

Sárga lap: Pál L., ill. Szőrös, Kiss P.

Gól: Vig (51.), Vasas (82.), ill. Kiss P. (33., 55.), Csík (92.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Garazsi József: – Edzőmeccsnek jó volt, végül is arra is volt betervezve. Háromszor vezetett az ellenfél, de csak kétszer tudtunk egyenlíteni, a hosszabbítás másodperceiben szerzett góllal megnyerték a meccset a vendégek, pedig már mindenki készült a tizenegyesekre. A szokásos töketlenségünknek köszönhetjük az egészet, bár hétköznap úgysem tudtunk volna kiállni. Voltak ziccereink, egy-egy után két góllal is elmehettünk volna, de a helyzetkihasználásunk megmaradt a régi. Egyébként kiegyensúlyozott meccs volt, mindkét oldalon lehetőségekkel. Véleményem szerint, kapusunk gyenge napot fogott ki. Elég idény eleji formát mutatott a társaság. Erőnlétileg és agyban sem voltunk egyben, mondtam is a fiúknak, még ezt a pár napot valahogy próbálják kihasználni, hogy összeszedjék magukat mentálisan. 

Gál Ádám: – Igazi csapatként küzdöttünk, gyakorlatilag maximális erőbedobással! Gratulálok az egész csapatnak a győzelemhez!

Cserhát TSE Felsőtold-Tereske KSE 0-2 (0-1)

Vezette: Gecse Z. (Nyerges K., Reviczki J.)

Cserhát TSE Felsőtold: Nagy I. – Tóth P., Balázs S., Szentgyörgyi, Kucsik (Buda, 46.) – Imre D. (Szerémi, 46.), Nyirjei, Hucskó, Nemecz – Nagy B. (Imre Cs., 46.), Balázs B. (Kubinyi, 58.). Vezetőedző: Nagyváradi István.

Tereske KSE: Candidó – Dohány, Kosik E., Sinkó (Koczka, 12.), Jakubecz – Váró, Babicz (Kiss G., 61.), Vas (Petrezsely, 61.) – Dóbiás D., Dóbiás P. (Mészáros, 77.), Medvik. Játékos-edző: Babicz András.

Sárga lap: Jakubecz

Gól: Medvik (16.), Dóbiás D. (61.)

Jók: senki, ill. Candidó, Dohány, Jakubecz, Medvik

Nagyváradi István: – Az idei évben az első meccsünk volt, ami némileg meg is látszott a csapat teljesítményén. Pozitívum, hogy együtt volt a társaság, mozogtunk, és több játékos is hosszú kihagyás után térhetett vissza. Sajnos sok volt a hiba, két gólt ajándékoztunk is ellenfelünknek. Támadásban gyengék voltunk, helyzetek ugyan adódtak, de nem volt egy egészséges kapura lövésünk sem. Gratulálok a Tereskének, ma jobbak voltak. Egy sportszerű csapatot ismertünk meg, további sok sikert nekik!

Babicz András: – Nagyon rossz talajú pályán, magabiztos győzelmet arattunk, a nagyon sportszerű felsőtoldi csapat ellen! Sok sikert és főleg kitartást nekik a bajnokságra!

A 2. fordulóban lévő csapatok a most továbbjutó együtteseken kívül: Bátonyterenye TC, Berkenye SE, Érsekvadkert SE, Karancslapujtő KSE, Mátraterenye SE, Unicum FC Mohora.

Next Post

Március 10-én Balassagyarmatra látogat az egykori szövetségi kapitány

A magyar nemzeti tizenegyet korábban irányító Dárdai Pál a BADISZVSE meghívásának eleget téve tart közönségtalálkozót az Ipoly-parti településen. 2020. március 10-én (kedden), egy kifejezetten érdekesnek ígérkező programot hoznak tető alá Balassagyarmaton. Egy közönségtalálkozó keretein belül az Ipoly-parti városba látogat a magyar válogatott egykori közkedvelt szövetségi kapitánya, a Hertha BSC színeiben […]
error: Content is protected !!