Értékes döntetlent játszott Mátraverebélyen a Mihálygerge

Gabi

Az idényben először veszítettek pontokat otthonukban a házigazdák.

Az előző hétvégén a Mihálygergét fogadta a Mátraverebély a megye kettőben. Az otthonukban a nyolcadik kör előtt még hibátlan mérleggel rendelkező házigazdák számítottak esélyesnek, de nem feltétlenül mehettek biztosra.

Rögtön a kezdősípszó után látszott, hogy nem adják olcsón a bőrüket az igen lelkes vendégek. Hiába küzdött azonban Oláh Béla alakulata, az első félidő derekán mégis a másik oldal szerezte meg a vezetést.

A szünet már nem módosult az állás, a pihenő után viszont elég hamar egyenlítettek a látogatók. Nem tartott azonban sokáig az örömük, mert a ‘verebélyiek hamarosan ismét betaláltak.

A ‘gergeiek becsületére váljék, hogy egyáltalán nem adták föl, a végsőkig küzdöttek, aminek meg is lett az eredménye, a duplázó Kisbali egalizált, egyúttal pedig kialakította a kettő-kettes végeredményt. Nem százszázalékosak tehát már számukra ismerős környezetben a hazaiak, bravúros döntetlent tehetett zsebre vetélytársuk.

Megyei II. osztály, 8. forduló:

Mátraverebély-Szentkút SE-Mihálygerge SE 2-2 (1-0)

Vezette: Reviczki J. (Szabó T.)

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre B. – Petre D., Kovács Zs., Dorozsin, Aradi – Sáfrány, Molnár (Csépány, 58.), Pál-Balázs – Kovács J., Vas (Kovács T., 72.), Varga Á. (Csohány, 80.). Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Mihálygerge SE: Rácz L. – Nyerges, Farkas, Jenei, Pál A. – Kotroczó, Kőszegi, Rácz G., Móricz Á. – Racs, Kisbali. Vezetőedző: Oláh Béla

Sárga lap: Pál-Balázs, ill. Farkas, Pál A.

Gól: Kovács J. (22.), Varga Á. (57.), ill. Kisbali (49., 75.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Pál-Balázs Tamás: – A játék képe alapján igazságos döntetlen született. De mégis úgy érzem, hogy elhullajtottunk két pontot. Ehhez nagyban hozzájárult az én gyenge teljesítményem is. Rengeteg rossz döntést hoztunk a meccsen, és így nem is érdemeltünk győzelmet. A vendégeknek további sok sikert, magunknak pedig jobb folytatást kívánok!

Oláh Béla: – Úgy érzem, kalapemelést érdemel a csapat amiatt, amit fordulók óta produkál. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, mert már nem egy-két meccsen bebizonyították, hogy maximálisan lehet rájuk számítani, és a nehéz helyzeteket is meg tudjuk oldani. Azt külön ki szeretném emelni, hogy a mérkőzésekhez való hozzáállásuk példaértékű, sérülten, betegen is megjelennek, és teszik a dolgukat. A meccsel kapcsolatban annyit, már korábban megmutattuk, hogy képesek vagyunk meglepetést okozni. Nekünk bravúrnak számítanak ezek a pontok ilyen csapatok ellen. Emlékszem rá, az elején azt nyilatkoztam, hogy minden ellenfélnek meg kell küzdenie azért, hogy minket megverjen, ez pedig szerintem ül is. Voltak hiányzóink, de ezekbe soha nem mentem bele és nem is akarok. Mindig az a legjobb csapat, akik éppen ott vannak és lehet rájuk számítani. Úgy érzem, ezen a találkozón újból maximálisan megérdemeltük az egy pontot, rászolgáltunk, holott ugyanúgy, mint a Bánk ellen, megint ott voltak a helyzeteink. Úgy gondolom, egy jogos gólt nem adott meg a bíró, viszont az is igaz, hogy két játékvezetővel nehéz úgy lejátszani a meccset, hogy ők is lássanak mindent. Ez nem a bírón múlott, elnézte, de semmi probléma nincs ezzel. 

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Nem született döntés a megye kettes rangadón

Döntetlent hozott a Szügy és a Bátonyterenye csatája. A mögöttünk hagyott hétvégén az őszi egyik legkiemelkedőbb mérkőzését rendezték meg a megye kettőben, a nyolcadik fordulóban a veretlen Szügyhöz volt hivatalos még hibátlan Bátonyterenye. Valamivel a vendégek tűntek aktívabbnak a csörte elején, majd a jó formában lévő Myszor révén meg is […]
error: Content is protected !!