Begyűjtötte szezonbeli első sikerét a Mihálygerge

Gabi

A Zagyvarónát múlta felül Oláh Béla csapata.

A mögöttünk hagyott hétvégén két, egyaránt idénybeli első sikerére hajtó csapat csapott össze a megye kettőben, a Zagyvaróna a Mihálygergét fogadta a salgótarjáni Forgáchi Sporttelepen.

Remekül indították a párbajt a vendégek, Kisbali tizenegyesével már a nyitónegyedórában előnybe kerültek. Ezután is próbálkoztak a hazaiak, összességében viszont a látogatók uralták a mérkőzés jelentős részét, rajtuk múlott, mikor érik el az újabb gólt.

Egészen a 71. percig kellett rá várni, hogy ismét megrezgesse a hálót az előnyben lévő brigád, az említett játékidőben a látogatók friss szerzeménye, Ivitz iratkozott fel a gólszerzők közé. Nem sokkal később Kotroczó is eredményes tudott lenni, egyszer és mindenkorra eldöntve az érdemi kérdéseket. A hajrában még szépítettek a házigazdák, ennek a momentumnak viszont már nem volt különösebb jelentősége, három-egyre győztek a várva várt siker elérő mihálygergeiek.

Megyei II. osztály, 3. forduló:

Zagyvarónai SE-Mihálygerge SE 1-3 (0-1)

Helyszín: Salgótarján, Forgáchi Sporttelep. Vezette: Kis Zs. (Trubin B., Kiss T.)

Zagyvarónai SE: Handó – Végi, Molnár, Németh, Eczet – Oláh K., Oláh G., Miskolczi, Berki T. – Kovács M., Balázs Á. Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Mihálygerge SE: Racs – Nyerges, Csikós, Zsély, Pál A. – Kotroczó, Móricz Á., Kovács B. (Nagy Sz., 16.), Harai (Rácz G., 40.) – Ivitz, Kisbali. Vezetőedző: Oláh Béla.

Sárga lap: Miskolczi, ill. Móricz Á., Zsély

Gól: Kovács M. (86.), ill. Kisbali (13.), Ivitz (71.), Kotroczó (73.)

Jók: Handó, Végi, ill. Kisbali (a mezőny legjobbja), Pál A., Nyerges, Ivitz

Kaspár Zsolt: – Egy felkészült csapat játszott egy felkészületlen csapat ellen. Ennyivel volt jobb a Mihálygerge.

Oláh Béla: – Először is, gratulálok a csapatnak az első győzelemhez. Úgy gondolom, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, nagyon sokat tettünk azért, hogy begyűjtsük a három pontot. Mindenki küzdött, hajtott. Lehetett látni, hogy mindenki akarja a sikert. Viszont kicsit nehézzé tettük magunknak a meccset, sajnos nem úgy mentek be a kialakított helyzetek, ahogy kellene. Előbb lezárhattuk volna a találkozót. Ettől függetlenül mindenféleképpen elismerés jár a csapatnak. Volt két olyan sérülésünk, amit nagyon sajnálok, mielőbbi felgyógyulást kívánok a két játékosnak! Remélem, minél előbb a pályán tudom őket majd látni!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Az utolsó percekben mentett pontot a Feláldozhatók

Nem tudta kihúzni a véghajrát a sokáig vezető Kazár. Múlt szombaton a Kazár a Feláldozhatók együttesét fogadta a keleti megye hármas bajnokság negyedik körében. Előzetesen is kiegyenlített csörtére lehetett számítani, és be is igazolódtak a sejtések. Az egyórás késéssel kezdődő mérkőzést a házigazdák indították jobban, már a tizedik percben betaláltak. […]
error: Content is protected !!