Elpáholta a Tart a Mátraverebély

Gabi

Nyolc szerzett gólig meg sem álltak a házigazdák csoport riválisukkal szemben.

Az előző szombat során gyakorló mérkőzésen találkozott a következő szezonnak egyaránt a megye kettőben nekivágó Mátraverebély és Tar. Korábban már hírt adtunk róla, hogy egy lánykérés is megelőzte a meccset, a házigazdák játékos-edzője, Pál-Balázs Tamás döntött úgy, hogy a kezdősípszót megelőzően teszi fel az oly fontos kérdést szíve választottjának. A találkozó kapcsán elmondható, nem ismertek pardont a hazaiak, akik félidőnként négy-négy gólt szerezve, nyolc-nullás arányban verték el csoport riválisukat.

Felkészülési mérkőzés:

Mátraverebély-Szentkút SE-Tari SZE 8-0 (4-0)

Mátraverebély-Szentkút SE: Dorozsin – Petre D., Verebélyi L. (Kovács Zs.), Szabó S., Aradi (Kiss D.) – Sáfrány, Csépány, Kovács T. – Kovács J., Szilvási, Varga Á. (Benus). Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Tari SZE: Bangó B. – Holtner R., Nagy Z., Ludányi, Holtner K. – Sándor D., Ravasz, Rácz T., Laczkó (Antal G.) – Nagy G., Gubicskó. Játékos-edző: Nagy Zoltán.

Gól: Kovács J. (3), Varga Á. (2), Szilvási, Benus, Kovács T.

Pál-Balázs Tamás: – Jól játszó csapatom ilyen arányban is megérdemelten nyert. Szilvási Krisztiánnak mielőbbi felépülést kívánunk sérülése után. Csapatomnak és a tari csapatnak is köszönöm, hogy lehetővé tették a sikeres lánykérést, örök hálám nekik mindezért. A harmadik félidőben mindkét csapat jó eredményt produkált. Sok sikert a Tarnak a bajnoksághoz. Várjuk a hétvégi rajtot, ahol reméljük, sikerrel tudunk majd kezdeni! És még egyszer köszönöm srácok!

Nagy Zoltán: – Mindkét félidőt fölényben játszotta végig a hazai csapat. Megérdemelt a hazaiak győzelme. A sérült játékosnak jobbulást, a friss jegyespárnak pedig sok boldogságot kívánunk!

Next Post

Megtréfálta a Szent Imre DSE-t a Szécsény U19

Edzőmérkőzésen arattak szép győzelmet a hazai fiatalok. Múlt hétvégén edzőmérkőzést játszott egymással a Szécsény U19-es korosztálya és a megye kettes Szent Imre DSE felnőtt együttese. A gyakorló meccset három szerzett góljukkal egy félidő leforgása alatt eldöntötték a hazai fiatalok, ugyan a vendégek a második etapban szépítettek, közelebb férkőzni nem tudtak […]
error: Content is protected !!