Éles is sima meccset is tartogathat a megye kettő

Gabi

A Mihálygergét fogadja a Bátonyterenye, Mátraverebélyre hivatalos a Bánk, a Szent Imre DSE ellen nyerne a Szügy.

Szombaton rendezik meg a megye kettes mezőny tizenegyedik fordulóját, nevezetesen három mérkőzést. Az SK Karancsberény-Tari SZE találkozót elhalasztották. Lássuk, mit várunk mi az aktuális meccsektől!

Megyei II. osztály, 2020. október 31. (szombat), 13.30:

Bátonyterenyei TC (1.)-Mihálygerge SE (8.)

A házigazdák várhatják egyértelmű esélyesként a kezdősípszót, piszok nehéz menet elébe néznek a látogatók. Az idényben még veretlen éllovas egyhetes pihenő után készülődhet, ettől függetlenül ennek a kihagyásnak nem szabadna semmilyen hatással lennie Forgó Péter alakulatára, így vagy úgy, de igazolnia kellene a papírformát az odavágón is könnyed sikert arató gárdának. A vendégek hat fellépés óta nyeretlenek, bár tény és való, négyszer is döntetlent játszották. Ezúttal már egy pontszerzés is komoly bravúrnak minősülne Oláh Béla csapatától, nem ismerhet pardont a ráadásul otthona által is támogatott listavezető.

Mátraverebély-Szentkút SE (4.)-Bánk SE (3.)

A hányatott sorsú bajnokság aktuális fordulójának legérdekesebb tetsző párosításának veselkedhetnek neki a résztvevők, igazi hatpontos csörte előtt állunk. Mindkét társulat jó szériát maga mögött tudva indíthatja újra útjára a labdát, a ‘verebélyiek három mérkőzés óta nem kaptak ki, míg a látogatók négy találkozót tudtak le úgy, hogy nem szenvedtek vereséget. Most egy kiváltképp fontos csata vár a küzdőfelekre, egy győzelem segítségével beérnék riválisukat a számukra ismerős környezetük által hajtott házigazdák, amennyiben viszont alulmaradnak, eltávolodnak a dobogótól. Szóval komolyabbnak nevezhető tét is színezi ezt a birkózást, aminek előzetesen nincs favoritja, bármi előfordulhat majd a játéktéren.

Szügy SE (2.)-Szent Imre DSE (7.)

Az átlagosnál is csonkább kör legsimábbnak tetsző összecsapásának keretein belül nézhetnek egymással farkasszemet a csapatok, a papírforma egyértelműen azt súgja, nem hibázhatnak az előző hétvégét pihenéssel töltő szügyiek. A vendégek aktuális mérlege azt mutatja, egymás után háromszor nem nyertek, bár az elmúlt fordulóban elért remijük egyértelműen a bravúros kategóriába sorolható. Nyilván, most sem feltartott kezekkel lép ringbe a balassagyarmati alakulat, ettől függetlenül a realitás azt diktálja, kalapemelést érdemlő cselekedetnek minősülne, ha meg tudnák fricskázni a még a végső elsőségről sem lemondó ellenfelüket a mezőny hátsó fertályához tartozó látogatók.

Az SK Karancsberény-Tari SZE mérkőzést a vendégek kérésére későbbi időpontra halasztották.

Szabadnap: Bercel KSK.

Next Post

Várhatóak kemény csörték a nyugati megye háromban

Romhányban lesz jelenése az Érsekvadkert kettőnek, Kemencén vív rangadót a Patak, Őrhalomban sem lassítana a Felsőpetény. Szombaton a tizenkettedik kört hozzák tető alá a nyugati megye háromban. Ahogy általában lenni szokott, rendeznek papírformának tűnő, illetve izgalmasnak kinéző mérkőzést is. Lássuk előzetes várakozásainkat! Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 12. forduló: 2020. október […]
error: Content is protected !!