Elcsípett egy pontot Mihálygergéről a Bercel

Gabi

Gól nélküli döntetlennel ért véget a küzdelem jellemezte mérkőzés.

Az előző hétvégén Mihálygergére volt hivatalos az egyhetes pihenő után ismét pályára lépő Bercel. Változatos csörtére volt kilátás, nem volt igazi favorit.

Hamar kirajzolódott, hogy nem lesz majd egyszerű dolguk egymással a résztvevőknek. Az első félidőben a házigazdáknak volt több lehetőségük, amiket viszont kivétel nélkül el is rontottak. Veszélyeztettek azért a látogatók is, de elrontották egy-két helyzetüket, így egállal fordultak a felek.

A második etapban sem történt érdemi változás a meccs kinézetében, iparkodtak a gárdák, de sehogy sem találtak egymáson fogást, így gól nélküli döntetlennel pergett le a párbaj.

Megyei II. osztály, 7. forduló:

Mihálygerge SE-Bercel KSK 0-0

Vezette: Csillik L. (Kovács M., Rácz D.)

Mihálygerge SE: Racs – Nyerges, Farkas, Zsély, Pál A. – Kotroczó, Móricz Á., Rácz G., Móricz K. – Ivitz, Kisbali. Vezetőedző: Oláh Béla.

Bercel KSK: Jantos – Kiss M., Bagyal, Jakus, Jekkel (Hugyecz, 85.) – Török, Hrkaj, Bagaméri, Szabó R. – Zagyi, Jele. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Sárga lap: Farkas, ill. Hrkaj, Kiss M., Jele

Jók: Nyerges, Kisbali, Pál A., ill. Jakus, Bagaméri, Szabó R.

Oláh Béla: – Nem volt végül is semmi probléma a meccsel, tette mindenki a dolgát. Sajnos már hetek óta probléma, hogy bárki kerül helyzetbe, nem is akármilyen ziccerekbe, egyszerűen nem tudunk betalálni. Nagyon remélem, ez egyszer meg fog fordulni. Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. A másodikban meddő fölényben voltunk, szerintem megvoltak a lehetőségeink, ott is lehetett volna miből gólt rúgnunk, de sajnos az utolsó passzok, indítások rövidre vagy hosszúra sikerültek. Megpróbálunk legközelebb javítani, hátha egy pontot el tudunk hozni. Aztán megyünk tovább. Sajnos nem tudok azzal mit kezdeni, hogy gólképtelenek vagyunk. Remélem, ez egyszer majd megfordul!

Cseresznyik Sándor: – Úgy gondolom, a múltkori mérkőzésekhez mérten tökéletesen megoldotta a védekezést a csapat. Elsősorban ez volt a cél, úgy néz ki, ebben előrelépés történt. Ez viszont picit rányomta bélyegét a csapat támadó harmadban nyújtott teljesítményére. Ott azért voltak hiányosságok. Az első félidei játékunkkal volt két helyzetünk, egy fejesünk, illetve egy esetben Zagyi Zolinak öt méterről sikerült fölérúgni a labdát. A helyzetek tehát megvoltak, ha jobban odakoncentrálunk, lett volna keresnivalónk. A második félidőben úgy éreztem, elég kiegyenlített volt a játék. Az utolsó tizenöt percben volt egy tizenegyesgyanús eset. Én annak véltem, a hazai játékosok szintén, a bíró sporttárs viszont úgy gondolta, hogy nem. Ettől függetlenül úgy vélem, egy kiegyenlített mérkőzésen, igazságos döntetlen született.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Így vette be Ceglédet a BSE

Videós összefoglaló az egygólos meccset behúzó balassagyarmatiak sikeréről. Ahogy arról már beszámoltunk, egy-nullás ceglédi sikerrel zárta az NB III Keleti-csoportjának tizenkettedik fordulóját a BSE. A mindent eldöntő gól Lami Bálint nevéhez fűződik, a hátvéd a 13. percben bólintott a kapuba. Később már hiába próbálkoztak a házigazdák, nem tudtak válaszolni, így […]
error: Content is protected !!