Egygólos edzőmeccsen gyűrte le az Ipolytarnócot a Mihálygerge

Gabi

Küzdelmes gyakorláson vannak túl a több helyzetet is elrontó hazaiak.

Múlt hétvégén előkészületi találkozón mérte össze tudását a megye kettes Mihálygerge és az egy vonallal lentebbi keleti-csoportban szereplő Ipolytarnóc. A küzdelmes gyakorló meccsen egy gól döntötte el a győztes kilétét, amit a házigazdák szereztek, már az első félidőben. A szünet után akár még növelhették is volna előnyüket a hazaiak, elrontották azonban helyzeteiket, így a lefújásig megmaradt a korábban kialakuló eredmény az egyenlíteni nem tudó vendégekkel szemben.

Felkészülési mérkőzés:

Mihálygerge SE-Ipolytarnóc SE 1-0 (1-0)

Mihálygerge SE: Racs – Nyerges, Jeney, Rácz G., Kosztrihán – Pál A., Zsély L. – Kotroczó, Farkas, Harai – Kovács B. Csereként léptek pályára: Csikós, Gordos. Vezetőedző: Oláh Béla.

Ipolytarnóc SE: Illefalvi – Dienes G., Gál Á., Bába, Kiss Sz. – Ruzsinszki, Ökrös, Kiss P., Oláh T. – Szőrös, Matyóka. Csereként léptek pályára: Gál O., Oláh A., Gál I. Játékos-edző: Gál Ádám.

Gól: Farkas

Oláh Béla: – Ha egy csapat megnyer egy mérkőzést, az mindenféleképpen jó dolog. Ahhoz képest, hogy perpillanat milyen állapotban vagyunk, meg voltam elégedve a társasággal. Lehetett volna több gól is a javunkra, sajnos elég komoly problémáink vannak a helyzetkihasználásunkkal. Nagyon reménykedek benne, hogy a kezdésre élesek lesznek azok a játékosok, akiknek kell, és nem hagyjuk ki majd a ziccereinket, hanem a bajnoki meccseken majd betalálunk!

Gál Ádám: – Egy jó iramú, a mi szintünkön színvonalas mérkőzésen vagyunk túl, egy magasabb osztályú csapat ellen. Rengeteg hiányzóval az élen! Kicsit nehezen vergődtünk össze a meccskezdésre! Nagyon bízok benne, hogy a héten mindenki elgondolkodik a hozzáállásáról és a hogyan továbbról! Hétről-hétre beesünk a mérkőzésekre! Kezdés előtt pár órával lemondjuk a részvételt! Remélem, hétvégére mindenki megembereli magát és rendeződnek soraink! További sok sikert kívánok a Mihálygergének!

Next Post

Komolytalan edzőmeccsen intézte el a Kazárt a Zagyvaróna

Simán kikaptak a csak a megye kettes vendégektől kapott kölcsönjátékosokkal kiállni képes házigazdák. Az előző hétvége vasárnapján edzőmeccsen látogatott a megye három keleti-csoportjában szereplő Kazárhoz az egy osztállyal följebb lévő Zagyvaróna. A házigazdák azt követően léptek pályára, hogy egy nappal korábban tíz gólt kaptak a Mátraverebélytől. Az említett fiaskó vélhetően […]
error: Content is protected !!