Egy meccset játszanak le hétvégén a megye kettőben

Gabi

Két legény maradt talpon a vidéken.

Megyei II. osztály, 13. forduló, 2020. november 14. (szombat), 13.30:

Szügy SE (2.)-Bercel KSK (6.)

Vezeti: Keresztes László (Csillik Levente, Szolik Milán)

Érdekes hétvégéhez érkezett a megye kettes bajnokság. Pusztán egy mérkőzést rendeznek meg a tizenharmadik körből. A maga nemében érdekes csörtére van kilátás, nem feltétlenül mondanánk azt, hogy előre lefutott a viaskodás. Mindkét gárda kellemes hangulatban várhatja a kezdősípszót, hiszen az előző körben közvetlen vetélytárs otthonában ikszelő házigazdák a komplett idényt tekintve veretlenek, míg a korábban változatos eredménysorral előrukkoló látogatók remek diadallal hangoltak. Kissé eltérő ambíciókkal rendelkeznek a felek, a szügyiek még a bajnoki címről sem tettek le, a másik oldal pedig azért iparkodik, hogy odaférkőzzön a felsőházi rájátszást érő első öt hely valamelyikére. Egy bravúros végkifejlettel nagy lépést is tenne hőn áhított céljai irányába Cseresznyik Sándor alakulata, de azért nem eszik olyan forrón a kását. Azt mondanánk, számukra ismerős környezetben közelebb lehetnek majd az üdvösséghez a hazaiak, maximális fordulatszámon pörögve, egy jó napot kifogó Jelével megspékelve viszont tartogatnak egyet s mást tarsolyukban a berceliek, szóval adott esetben egy kifejezetten érdekes összecsapás is kibontakozhat a párosításból.

Az SK Karancsberény-Bánk SE, a Mihálygerge SE-Tari SZE, illetve a Bátonyterenyei TC-Szent Imre DSE mérkőzéseket későbbi időpontokra halasztották. Szabadnap: Mátraverebély-Szentkút SE.

Next Post

Együttműködési megállapodást kötött a Tízes

A Phoenix Teqball Academy lesz a salgótarjáni székhelyű Élmény- és Egyéni Képző Központ partnere. Egy ideje egy komoly sportlétesítmény formálódik megyeszékhelyünkön, amennyiben pedig a jelenlegi vírushelyzet is előbb-utóbb lehetővé teszi, hamarosan minden érdeklődő igénybe veheti a salgótarjáni Tízes Élmény- és Egyéni Képző Központ változatos szolgáltatásait. Mostani anyagunkban egy fontos információról […]
error: Content is protected !!