Egy félidő alatt elintézte a Zagyvarónát a Mihálygerge

Gabi

A szünetig öt gólt elérve hagyták helyben bajnoki ellenfelüket a házigazdák.

Az előző hétvégén egymás elleni gyakorló mérkőzésen tartotta meg a bajnoki főpróbát két megye kettes alakulat. A Mihálygerge a Zagyvarónát fogadta. Elég hamar, egy félidő alatt lerendeztek minden érdemi kérdést a remek negyvenöt percet produkálva a szünetig öt gólig jutó házigazdák. A második felvonásra valamelyest összekapták magukat a látogatók, ez viszont csak egy halovány kozmetikázásra volt elegendő és arra, hogy ebben a játékrészbe már ne kapituláljanak. Végül öt-egyes sikert könyvelhetett el Oláh Béla legénysége.

Felkészülési mérkőzés:

Mihálygerge SE-Zagyvarónai SE 5-1 (5-0)

Mihálygerge SE: Racs – Nyerges, Jenei, Rácz G., Kosztrihán – Móricz K., Zsély L., Pál A., Harai – Kotroczó, Móricz Á. Csereként léptek pályára: Gordos, Kisbali. Vezetőedző: Oláh Béla.

Zagyvarónai SE: Balázs T. – Végi, Molnár, Oláh A., Oláh G. – Oláh K., Berki T., Botos J., Eczet – Balázs Á., Bonivárt. Csereként léptek pályára: Danyi A., Czinka. Vezetőedző: Kaspár Zsolt

Gól: Kotroczó (2), Móricz K., Móricz Á., Harai, ill. Balázs Á.

Oláh Béla: – A mérkőzés előtt volt egy kis elbeszélgetés a csapattal a múltkori csúfos vereség miatt. Próbáltuk helyretenni a dolgokat. Egy kicsit fejben rendezni kellett egy-két embernél a hiányosságokat. Úgy gondolom, a meccs igazolta, érdemes volt elbeszélgetni a hibákról és a társaságra körülbelül három hete jellemző hozzáállásról. Nagyon remélem, ezt tudjuk majd nyújtani a hétvégi bajnokin is! Még azért persze vannak olyan hibák, amik kijavítandók. 

Kaspár Zsolt: – Az első félidőben elaludtunk és kaptunk ötöt. A második játékrész már egy picit jobb volt, de nagyon kedvetlenül, akaratgyengén, rengeteg hibával futballoztunk. Ez kevés lesz a megye kettőhöz!

Next Post

Edzőmérkőzésen győzött a Karancsberény ellen az Építők KC

A második félidőben beindulva léptek át egy osztállyal lejjebb szereplő vendégeiken a házigazdák. A mögöttünk hagyott hétvégén gyakorló meccsen látta vendégül a megye kettes Karancsberényt a következő idénynek egy osztállyal följebb nekivágó Építők KC. Az első félidőben még tartották magukat a távollévő edzőjüket nélkülöző látogatók, a szünet után viszont följebb […]
error: Content is protected !!