Edzőmérkőzésen nyert a Rimócnál a Szügy

Gabi

Második félidőbeli formajavulásának köszönhetően tudta áthidalni az osztálykülönbséget Koplányi Örs együttese.

A múlt hétvégén gyakorló meccsen futott össze a megye egyes Rimóc és az egy osztállyal lejjebb szereplő Szügy. Az első félidőben nem találtok egymáson fogást a gárdák, a második felvonásban viszont már jobbnak bizonyultak a vendégek, akik végül a triplázó Kakuja vezérletével négy-kettőre nyertek.

Felkészülési mérkőzés:

Rimóc SE-Szügy SE 2-4 (1-1)

Rimóc SE: Oláh R. – Oláh M., Ódor, Benécs, Bada – Bangó Re., Bangó Ró., Rácz I., Balázs L. – Percze, Rácz A. (Bablena). Játékos-edző: Benécs Balázs.

Szügy SE: Tresó – Szilveszter B., Czibulya, Gaál, Hodászi – Szemerédi, Sági, Hugyecz, Szenográdi – Kakuja, Rónási. Csereként léptek pályára: Katulin, Koplányi. Játékos-edző: Koplányi Örs.

Gól: Balázs L., Rácz A., ill. Kakuja (3), Hugyecz

Benécs Balázs: – Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, de százszázalékos ziccereinket sorra elhibáztuk. A második játékrészben a Szügy jobban gazdálkodott a helyzeteivel és megnyerte a találkozót.

Koplányi Örs: – Az első félidőben nem azt játszotta a csapat, amit megbeszéltünk. Elkezdtünk futni az ellenféllel, ahelyett, hogy járattuk volna a labdát. Így nagyon sokat hibáztunk, öt-öt is lehetett volna az eredmény. A szünetben kértem a csapattól, hogy álljunk vissza, és többet járassuk a labdát oda-vissza, mert ezt a rohanást nem fogjuk bírni. A második félidőben már szervezetten, időnéként jó játékkal sikerült győztesen elhagyni a pályát. További sok sikert a Rimócnak!

Next Post

Videós összefoglaló az SBTC tállyai remijéről

Bár gól nem született, pár helyzetet azért tartogatott a találkozó. Mint már hírt adtunk róla, gól nélküli döntetlennel zárta az NB III Keleti-csoportjának negyedik fordulóját az SBTC. A Tállyán remiző nógrádi csapat álmoskásan kezdte a meccset, szépen-lassan viszont felébredtek a fekete-fehérek. Helyzeteket mindkét oldalon láthattunk, bár kár tagadni, többször veszélyeztettek […]
error: Content is protected !!