Ebben az évben már nem rendeznek megye kettes bajnokit

Gabi

Befejeződtek a pontvadászat küzdelmei a 2020-as esztendőre.

Az eredeti tervek szerint ezen a hétvégén még rendeztek volna egy mérkőzést a megye kettőben, végül is azonban mostanra eldőlt, hogy a Mátraverebély-Szügy meccset sem fogják már lebonyolítani ebben a naptári évben. Ez azt jelenti, a jelenleg huszonnyolc ponttal rendelkező Bátonyterenye tölti az élen a telet. Az ezüstérmet jelentő pozíciót a huszonhét egységgel bíró Szügy foglalja el, a harmadik pedig a Bánk.

Mint látható, nyitott kérdésekkel következhet a folytatás. Már csak az a kérdés, mikortól és meddig. Szinte két teljes kör áttolódott tavaszra, a rájátszással együtt pedig még jó pár forduló lesz hátra a második félévben. Számítani lehet egy februári rajtra. Perpillanat még a korábbi terv áll fenn, miszerint május végéig le kell pörgetni az idényt, amennyiben pedig ez így is marad, iparkodni kell majd az újraindulással.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Szombaton rendezik az ősz rangadóját a keleti megye háromban

Az éllovas Mátramindszent az Ipolytarnócot fogadja a csoport egyetlen hétvégi mérkőzésén. Mint ismert, még a múlt hét közepén lehetővé vált a megyei kluboknak, hogy önkényesen elhalasszák az őszi idényből még hátralévő mérkőzéseiket. Példának okáért, már az előző körben is csak három meccset rendeztek meg a legalacsonyabb vonal keleti-csoportjában, ezúttal pedig […]
error: Content is protected !!