Nem jutott dűlőre a Bátonyterenye és a Szügy

Gabi

Döntetlennel fejeződött be a rangadó.

Múlt vasárnap rangadóra került sor a megye kettőben. Az éllovas Bátonyterenye a második helyen álló Szügyöt fogadta. Veretlen csapatok csaptak össze a tizenhetedik fordulóban. Rögtön kirajzolódott, hogy küzdelmes meccsen birkóznak majd a résztvevők.

Ahogy arra számítani lehetett, nem igazán találtak egymáson fogást a felek. Kiegyenlített játékot vonultatott fel az első félidő, egy ízben veszélyeztettek a látogatók. A térfélcserét követően is hasonló mederben folytatódott az összecsapás, kétszer tudtak lehetőséget kialakítani a házigazdák, mivel azonban gólt ők sem lőttek, így nulla-nullás remivel pergett le az ütközet.

Igazságosnak mondható a végeredmény, talán egy kicsivel közelebb voltak a győzelemhez a bátonyiak. A rájátszásban még két nagy csatát vívhatnak majd a gárdák, továbbra is bármelyik alakulat megszerezheti az aranyérmet.

MNG Megyei II. osztály, 17. forduló:

Bátonyterenyei TC-Szügy SE 0-0

Bátonyterenye, zárt kapuk mögött. Vezette: Kis Zs. (Kiss D., Homoki G.)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Sipkó, Kiss Balázs, Kiss Bence, Halász (Lengyel, 84.) – Gyura, Almási, Toldi (Oláh G., 76.), Nagy N. – Bakos T., Myszor. Vezetőedző: Forgó Péter.

Szügy SE: Tresó – Czibulya (Hodászi, 80.), Gaál, Földvári, Szilágyi G. (Saár, 49.) – Hugyecz, Szilágyi L., Mohácsi, Szilveszter B. (Kavas, 53.) – Rónási, Kakuja. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Jók: Almási, Kiss Bence, Kiss Balázs, Bakos T., Gyura, ill. Tresó, Czibulya, Rónási, Kakuja, Szilágyi L.

Forgó Péter: – Azt gondolom, ezen a szinten olyan mérkőzést játszottunk, ami az osztály színvonalát meghaladja, egy nagyon jól felkészített csapat ellen. Nagyon sajnálom, hogy a pályánk ramaty állapotban van és nem segíti a folyamatos játékot. Ugyanakkor azt tudom elmondani, hogy sokkal közelebb álltunk a győzelemhez. Gyakorlatilag két meccslabdát is kihagytunk a hetvenedik perc után. Maximálisan betartottak és megcsináltak mindent a srácok, amit elterveztünk. Gratulálok az ellenfélnek is, jól összeszedett csapat, látni rajtuk, hogy szervezettek, jó, NB III-at megjárt, tapasztalt játékosaik vannak. Nálunk a fiatalok játszottak viszont szenzációsan. Sok ilyen mérkőzés kellene a megye kettőben, hogy lépjünk előre!

Koplányi Örs: – Amire számítottunk, azt kaptuk. Meg kellett küzdenünk a pálya tulajdonságaival, amit nagyon nehezen tudtunk most megoldani. Végig mezőnyben folyt a játék, a támadásoknál rendre pontatlanok voltak az utolsó passzok. Az első félidőben nekünk voltak nagyobb ziccereink, a másodikban nekik. Próbáltuk lezárni a széleket és gyorsan átvinni a labdát, de nem tudtuk, mert át kellett venni a labdát, és mire ez sikerült, vagy odaértek vagy nem tudtuk pontosan odapasszolni. Nagyon nehéz volt megküzdeni a talajjal. Szerintem igazságos döntetlen született. Így ezen a mérkőzésen is megvalósítottuk, amire vártunk. Voltak sérüléseink, amit nagy nehezen tudtunk pótolni, a sérült játékosoknak is köszönöm, hogy sérülten elvállalták a játékot. Megyünk tovább! További sok sikert a hazaiaknak! A rájátszásban még találkozunk.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Edzőmeccsen nyert a Mátraterenye

Karancsberényben vívott felkészülési mérkőzést Bujtár Tamás csapata. Múlt vasárnap edzőmérkőzésen tette tiszteletét az egy vonallal lejjebb játszó Karancsberény otthonában a megye egyes Mátraterenye. Mivel mindkét gárda ellenfél nélkül maradt az előző hétvégén, logikus húzás volt, hogy vívnak egy gyakorló meccset. A házigazdák kezdtek jobban, Mezei révén előnybe is kerültek. Szépen-lassan […]
error: Content is protected !!