Bravúros döntetlennel rukkolt elő a Bercel

Gabi

A derült égből villámcsapásként feltámadó hazaiak meglepetésszerű remit értek el a Bánkkal szemben.

Múlt hétvégén megkezdődött a 2020/2021-es kiírás a megye kettőben. A nyitókörben a felkészülési mérkőzésein finoman szólva sem tündöklő Bercel az ezzel szemben biztató eredményeket a háta mögött tudó Bánkot fogadta. Az említett előzmények ismeretében, egyértelmű esélyesnek tűntek a vendégek. Még annak ellenére is, hogy gyakorlatilag a nyáron teljesen új csapatot kellett építeni az előző csonka idényt az élen záró társulatnál.

A meccsen aztán nem igazolódtak be a várakozások. Már az első félidőt követően kialakult a kettő-kettes végeredmény. A vendégek hiába szereztek két alkalommal is vezetést, a rendkívül lelkes hazaiak rendre válaszoltak. Kisebb meglepetésre, a második felvonásban már nem született gól, egyébként ide is-oda is eldőlhetett volna a férfias küzdelem. Összességében bravúros döntetlennel indították a szezont a berceliek, joggal jár a kalapemelés Cseresznyik Sándor legénységének.

Megyei II. osztály, 1. forduló:

Bercel KSK-Bánk SE 2-2 (2-2)

Vezette: Keresztes L. (ifj. Szakal T., Szász K.)

Bercel KSK: Jantos – Jekkel (Szabó R., 84.), Jakus, Kiss T., Vandornyik – Török, Bagyal, Bagaméri (Kiss M., 64.), Hrkaj (Chugyik, 71.) – Jele, Terman. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Bánk SE: Peredi – Pásztor S. (Dénes Gy., 46.), Barkaszi, Laczkó D., Ladányi (Fritz, 46.) – Gréczi, Szabó B., Tóth A.,  – Szandai (Boros, 46.)(Olasz, 87.), Szegvári, Pásztor G. Szakmai igazgató: Kovács Imre.

Sárga lap: Török, Terman, ill. Barkaszi

Gól: Kiss T. (18.), Jele (43.), ill. Gréczi (15.), Pásztor G. (34.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Cseresznyik Sándor: – Úgy gondolom, összességében egy nagyon jó, színvonalas mérkőzésen vagyunk túl. Amit az öltözőben megbeszéltünk a csapattal, a játékosok százszázalékosan meg tudták valósítani a pályán. Ennek nagyon örülök! Nagyon koncentrált volt a társaság, teljes volt az odafigyelés. A taktikai dolgokat is hetven-nyolcvan százalékban nagyon jól megoldottuk. Szerintem mindkét csapat a három pont megszerzéséért játszott. Benne volt a meccsben, hogy bármelyik gárda nyerhet. Itt is-ott is voltak helyzetek. Elsőre ez így részünkről jól nézett ki! Remélem, a folytatásban ugyanilyen elszántsággal, figyelemmel, koncentrációval fogunk működni. Akkor pedig nem fogunk rosszul kinézni a további fordulókban sem! Gratulálok a csapatnak! Mindenki odatette magát, ennek pedig ez lett a vége!

Kovács Imre: – Amilyen jól sikerült a felkészülésünk, annyira gyengére a bajnoki rajtunk, és ezt nem az eredmény mondatja velem, hanem a pályán látottak. Enerváltan, pontatlanul és dekoncentráltan próbáltunk valamit futball címén produkálni, ám ezt ma nemhogy csapatszinten, de egyénileg sem sikerült elő adnia egyetlen játékosomnak sem. Kollektíven ragadtunk be a rajtnál, csapatként kell belőle kikecmeregnünk a következő fellépésünkön!

Next Post

Szép győzelemmel startolt a Karancsberény

Smelkó Károly csapata a második félidőben gyűrte le a Mihálygergét. A múlt hétvégén vasárnapra maradt a keleti megye kettes nyitókör előzetesen legérdekesebb tűnő párbaja, az immáron Smelkó Károly által vezetett Karancsberény az Oláh Béla dirigálta Mihálygergével találkozott. Az első félidő eléggé pörgősre sikeredett, bár elhúztak két góllal a hazaiak, Kotroczó […]
error: Content is protected !!