Heves megyei csapattal ikszelt a Mihálygerge

Gabi

A Bodon FC volt Oláh Béla csapatának első idei ellenfele.

Szombaton letudta első 2021-es fellépését a megye kettes Mihálygerge, Oláh Béla együttese a Heves megyei harmadosztály Nyugati-csoportjában éllovas Bodon FC-vel hangolt Recsken. Ugyan a szünetre hátrányban vonulhatott a nógrádi gárda, végül a fordulás után szerzett góloknak köszönhetően kettő-kettes döntetlennel fejeződött be az edzőmérkőzés.

Felkészülési mérkőzés:

Bodon Péter FC-Mihálygerge SE 2-2 (1-0)

Recsk, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Mihálygerge SE: Rácz L. – Nyerges, Rácz G., Kosztrihán – Móricz Á., Pál A., Bóna (Szukán), Kőszegi – Móricz K., Kisbali, Kovács B. Vezetőedző: Oláh Béla.

Gól: Kőszegi, Móricz K.

Oláh Béla: A sok hiányzó ellenére rendben volt a mérkőzés. Azt azért lehetett látni, hogy az első edzőmeccset játszottuk. Voltak jó dolgok. Sok helyzetet kidolgoztunk. Sajnos az utolsó passzok nem olyanok voltak, így magunknak tettük nehézzé ezt a találkozót. Egy jó kis passzolós csapat ellen játszottunk. Az volt a lényeg, hogy kicsit kifussák magukat a fiúk, és hogy újra nagypályán játsszon a csapat, hozzászokjon ehhez a légkörhöz. Szerintem nem volt semmi probléma ezzel a mérkőzéssel, rendben volt. Még annyit azért hozzátennék, azért kicsit fölháborító, hogy ilyen kis csapatoknak, mint mi, el kell menni Recskre, Budapestre, Hatvanra, Balassagyarmatra, meg a fene tudja hová ahhoz, hogy tudjunk edzőmeccset játszani. Holott azért Salgótarjánnak van két műfüves pályája, amit szerintem ki kellene használni. Nem tudom, miért nem lehet ezt valahogy megoldani… Kissé érdekesnek tartom, miért nem lehet, de hát… Természetesen, nem probléma, hogy el kell mennünk az említett helyekre, de az ilyen kis egyesületeknek ez költséges!

Next Post

Heves megyei gárdát intézett el a Karancslapujtő

Négy gólt elérve húzta be soros fellépését Romhányi Tamás legénysége. Vasárnap újabb előkészületi mérkőzés várt a Karancslapujtőre, méghozzá a Heves megyei első osztályú Felsőtárkánnyal Egerben. Jól sikerült túrát zárt a nógrádi csapat, hiszen már a szünetre is előnnyel mehetett az első félidőben kétszer betaláló együttes, végül pedig négy-egyes arányban nyert […]
error: Content is protected !!