Gálázott a Karancsberény

Gabi

Csúnya pofonba szaladt bele a Mátraverebély.

Az előző hétvége vasárnapján Karancsberénybe volt hivatalos a Mátraverebély a megye kettőben. Érdekes mérkőzésre volt kilátás, előzetesen úgy tűnt, komoly favorit nélkül indulhat útjára a labda a tizenötödik fordulóban esedékes párbajban.

Ehhez képest roppant egyoldalú mederben pergett le a meccs. Bekezdtek a házigazdák, Szőke Szabolcs révén már a nyolcadik percben bevették a kaput. Ezt követően is Smelkó Károly legénysége dominált, majd fél óra elteltével jött egy újabb gól Fehértől, így kellő nyugalomban vonulhattak pihenni a vendéglátók.

A második etapban aztán még egy sebességi fokozattal feljebb kapcsoltak a ‘berényiek, aminek az lett az eredménye, hogy hét-nullra nyertek. Ispán Viktor triplázott, a csereként beszálló Földi pedig duplázott. Gyenge napot fogtak ki a ‘verebélyiek, akik semmilyen tekintetben nem tudták felvenni a versenyt ellenfelükkel.

MNG Megyei II. osztály, 15. forduló:

SK Karancsberény-Mátraverebély-Szentkút SE 7-0 (2-0)

Karancsberény, zárt kapuk mögött. Vezette: Kis Zs. (Varga P., Körmöczi Á.)

SK Karancsberény: Szőrös – Fehér (Rácz B., 75.), Bolyós, Szlatincsán, Laczkó – Szőke L. (Ispán A., 69.), Zsosa, Fodor M. (Kanyó, 72.), Szőke Sz. (Földi, 75.) – Ispán V., Mezei (Papp, 67.). Vezetőedző: Smelkó Károly.

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre B. – Dorozsin, Verebélyi L. (Csépány, 75.), Sáfrány, Kovács Zs. (Molnár, 54.) – Csohány, Pál-Balázs T., Balázs Á., Aradi (Kovács J., 46.) – Verebélyi B., Orosz. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Sárga lap: Pál-Balázs T.

Gól: Szőke Sz. (8.), Fehér (33.), Ispán V. (55., 56., 89.), Földi (87., 90.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Smelkó Károly: – A mai napon kapott gól nélkül, nagy akarással, hét gólt szerezve sikerült nyernünk és nagy lépést tettünk a felsőházba jutás felé. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, a vendégeknek további sok sikert kívánok! A három spori kiválóan működött megítélésem szerint!

Pál-Balázs Tamás: – Gratulálok a ‘berényieknek, ilyen arányban is megérdemelten nyertek. A mi produkciónk szégyen és gyalázat, csak remélni tudom, hogy a játékosaim is hasonlóan érzik a mostani teljesítményüket.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Nagyon várt sikert aratott a Tar

Hosszú idő után örülhettek ismét a BSC-t legyűrő házigazdák. Múlt vasárnap Taron volt jelenése a Balassagyarmati SC-nek a megye kettőben. Igazi alsóházi rangadón csaphattak össze a résztvevők a tizenötödik körben. Kiegyenlített viaskodásra volt kilátás. Álomszerűen indítottak a látogatók, már a harmadik percben betaláltak. Hamar eszméltek azonban a házigazdák, akik egy […]
error: Content is protected !!