Végre vendégként is örülhetett a Karancsberény

Gabi

A Szent Imre DSE otthonában törte meg a jeget Smelkó Károly csapata.

A mögöttünk hagyott hétvégén a Szent Imre DSE-nél volt jelenése a Karancsberénynek. Nem volt kiemelkedő esélyese a megye kettes mezőny tizenkettedik körében lejátszott meccsnek, ugyanis a forduló előtt hiába álltak előrébb a tabellán, korábban nem tudtak nyerni otthonuktól távol.

Kiegyenlített mederben indult a meccs, mígnem az első félidő derekán megszerezték a vezetést a látogatók. A szünetig már nem módosult az állás, aztán a fordulás után gyorsan egalizáltak a házigazdák. Nem tartott sokáig a ‘gyarmatiak öröme, mert ellenfelük villámgyorsan két újabb góllal jeleskedett.

A találkozó kétharmadánál szépítettek a hazaiak, majd mentek tovább, de hiába jutottak el helyzetekig, elrontották azokat, így nem tudtak egalizálni. Már a hajrában járt a csörte, amikor a triplázó Ispán Viktornak köszönhetően végérvényesen eldöntötték az érdemi kérdéseket a ‘berényiek, akik hamarosan bevitték az ötödik döfést is, így öt-kettes arányban győztek, egyúttal pedig búcsút intettek idegenbeli nyeretlenségi szériájuknak.

Megyei II. osztály, 12. forduló:

Szent Imre DSE-SK Karancsberény 2-5 (0-1)

Vezette: Reviczki J. (Szász K., Soós-Valenta B.)

Szent Imre SE: Csordás – Rutai, Riczi, Lőrik, Buzás – Csókási (Szomora, 79.), Sinkovics K., Számelcsik, Gyuró – Márkus (Ország, 73.), Sinkovics Á. Vezetőedző: Tóth László.

SK Karancsberény: Szőrös – Szlatincsán, Szőke Sz., Bolyós, Torák – Fodor Zs. – Ispán A., Szőke L. (Miklós L., 90.), Vanó (Földi, 46.), Fodor D. – Ispán V. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Lőrik, Gyuró

Gól: Lőrik (47.), Sinkovics Á. (59.), ill. Ispán V. (23., 53., 83.), Szőke L. (48., 86.)

Jók: Lőrik, Sinkovics Á., Rutai, ill. Bolyós, Fodor Zs., Ispán A., Szőke L., Ispán V., Földi

Tóth László: – Egyenlő erők küzdelme volt. Kettő-háromnál megvoltak a lehetőségeink az egyenlítésre, de azokat nem tudtuk kihasználni. Az utolsó tíz percben teljesen kitámadtunk az egyenlítés érdekében, az ellenfelünk meg lezárta a mérkőzést. Szerintem a végeredmény nem hűen tükrözi a játék képét. Gratulálok a vendégcsapatnak a győzelemhez.

Smelkó Károly: – Fiatal csapatunk taktikailag rendben volt, bár a technikai kivitelezésben van hová fejlődnünk. Az eredmény szerint simán nyertünk, viszont kettő-háromnál voltak meleg pillanatok a kapunk előtt, de megúsztuk, és a végén gólokkal biztosítottak be győzelmünket. Ehhez gratulálok csapatunknak, és hogy egy jó barátom szavaival éljek, “Ispán a király!” Végül, de nem utolsósorban nagyon köszönöm csapatunk egyik legnagyobb egyéniségének, Szőrös Krisztiánnak, hogy hétről-hétre szó nélkül beáll a kapuba, ahol becsülettel helytáll, és azoknak az ifikorú játékosoknak, akik minden hétvégén két fronton kiválóan teljesítenek, illetve jóformán edzést sem hagynak ki. Na, ezekért az emberekért tűzbe megyek bármikor, igazi harcosok, imádom őket, ezekért az emberekért érdemes a futballban dolgozni. “Mező” gyógyulj meg, várunk vissza “playboy”! Tóth Lacinak és csapatának további sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Eldőlt, folytatódnak a megyei bajnokságok

A legfrissebb Magyar Közlönyben megjelentek szerint kijelenthető, hogy hétvégén is pattoghat a labda a nógrádi pályákon. Igen csak mozgalmasan alakult az elmúlt másfél nap a nógrádi labdarúgást követői számára. Előbb Csányi Sándor, az MLSZ elnöke élő adásban jelentette ki, hogy felfüggesztésre kerülnek az amatőr bajnokságok, majd kedden este érkezett a […]
error: Content is protected !!