Otthonában törte meg a jeget a Bercel

Gabi

A Tar bánta a Jele vezérletével nyolc gólig jutó hazaiak feltámadását.

Az előző hétvégén a Tart fogadta a Bercel a megye kettőben. Ugyan a házigazdák még nyeretlenek voltak a nyolcadik kör előtt, joggal remélhették, ezúttal elbúcsúzhatnak rossz szériájuktól.

Kellő elszántságuknak köszönhetően hamar nyomatékosították a hazaiak céljaikat, húsz perc elteltével már kettővel vezettek. Ugyan a gólok gyártását a később duplázó Zagyi kezdte, a show-t végül Jele vitte el.

Az első félidőben háromszor eredményes berceliek a második felvonásban rátettek még egy lapáttal, aminek köszönhetően a fordulás után még ötször mattolták gyenge napot kifogó ellenfelük hátsó alakzatát.

A nyolc-nullás diadalt arató Cseresznyik-alakulatban már említett támadójuk, Jele vitte a prímet, aki nem kevesebb, mint hat ízben rezgette meg a hálót.

Megyei II. osztály, 8. forduló:

Bercel KSK-Tari SZE 8-0 (3-0)

Vezette: Nyerges K. (Szolik M., Homoki G.)

Bercel KSK: Jantos – Jekkel, Jakus, Szabó R. (Chugyik, 67.), Vandornyik – Kiss M., Bagyal, Kiss T. (Hugyecz, 71.), Hrkaj – Zagyi, Jele. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Tari SZE: Nagy I. – Holtner K., Ludányi, Holtner R., Nagy Z. – Nagy G., Gubicskó, Bacsa, Rácz T. – Bangó K., Berecz. Játékos-edző: Nagy István.

Sárga lap: Szabó R., Kiss T., Hrkaj, ill. Nagy Z., Rácz T., Ludányi, Nagy G.

Gól: Zagyi (11., 27.), Jele (19., 46., 58., 62., 71., 85.)

Jók: az egész csapat, ill. Ludányi, Holtner K.

Cseresznyik Sándor: – Úgy gondolom, bekövetkezett, amire már nagyon régóta vártunk. Sikerült hazai pályán egy nagyarányú győzelmet szereznie a csapatnak. A mérkőzés elején nagyon jó időben estek a gólok. Összességében azt tudom mondani, amit elképzeltünk és megbeszéltünk az öltözőben, az nagyon működött. Remélem, a közeljövőben most már átérzi a társaság, hogy körülbelül mi az a hozzáállás és pályán nyújtott teljesítmény egyénileg, illetve csapategységenként, amit le kell tenni az asztalra azért, hogy a három pont meglegyen. Bízom abban is, tudjuk tartani ezt a formát, ebből kellene több. Megpróbálunk ezen az úton haladni, és ezt tovább folytatni, hogy legközelebb megközelítőleg hasonlót mutassunk, és stabilizálni ezt a jó játékot, hogy ne legyenek hullámzó teljesítmények hétről-hétre. Nyilván nem szabad elszállnunk, ez még csak egy lépés a sok közül! 

Nagy István: – A ma meccsen annyi esélyünk volt, mint árvaházban a szülői értekezlet! Úgyhogy csak gratulálni tudok a bercelieknek a teljesen megérdemelt győzelmükhöz. Köszönöm azoknak a játékosaimnak, akik eljöttek.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Visszajátszás a Karancslapujtő-Diósjenő mérkőzésről

Megtekinthetőek a házigazdák egygólos sikerével véget érő ütközet fontosabb eseményei. Ahogy arról már hírt adtunk, egy-nullás hazai győzelemmel ért véget a megye egyes bajnokság nyolcadik fordulójában lejátszott Karancslapujtő-Diósjenő mérkőzés. A mindent eldöntő találat Pál Gergő nevéhez fűződik, aki a hetedik percben tudott eredményes lenni. Ezt követően sem volt azonban unalmas […]
error: Content is protected !!