Tíz emberrel aratott sikert a Bercel

Gabi

Taron nyert létszámhátrányban Cseresznyik Sándor fél lábbal már a felsőházi rájátszásban lévő csapata.

Múlt vasárnap Taron volt jelenése a Bercelnek a megye kettőben. A felsőházi rájátszásba igyekvő vendégek számítottak a tizenhetedik körben esedékes párharc esélyesének, várható volt azonban, hogy nem adja olcsón a bőrét a másik oldal.

Nem túl jó ómennel vághatott neki a meccsnek a favoritnak vélt csapat, ugyanis csak tíz emberrel tudott kiállni Cseresznyik Sándor legénysége, ráadásul ötödik sárga lapja miatt Jele sem volt bevethető.

Hiába a hazaiak létszámelőnye, ellenfelük uralta az első félidőt, csak szerencsével úszta meg a sereghajtó a bekapott gólt a szünetig. A második játékrészben bár a házigazdák előtt is adódtak lehetőségek, ahogy a továbbra sem lankadó bercelieknek is, akik negyedórával a lefújás előtt Török révén megszerezték a vezetést.

A hajrában még megpróbálták megmarkolni a veszett fejsze nyelét a tariak, a választ viszont elmaradt, csak kapufáig jutottak, így egy-nullra nyertek a berceliek, akik fontos pontokat tehettek zsebre, vélhetően eldőlt, hogy az első ötben indíthatják majd az alapszakasz utáni küzdelmeket.

MNG Megyei II. osztály, 17. forduló:

Tari SZE-Bercel KSK 0-1 (0-0)

Tar, zárt kapuk mögött. Vezette: Strehó E. (Szabó T.)

Tari SZE: Nagy I. – Hajdu, Nagy Z., Holtner, Gubicskó – Petre (Klagyvik, 54.), Göröcs (Kürti, 72.), Torják, Bangó K. (Horváth R., 54.) – Szőke, Nagy G. Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Bercel KSK: Miklián – Jakus, Kiss M., Szabó R., Jekkel – Bagyal, Bagaméri, Török, Hugyecz – Zagyi. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Sárga lap: Nagy Z., Gubicskó, Göröcs, ill. Kiss M.

Gól: Török (76.)

Jók: Nagy I., Torják, Gubicskó, ill. az egész csapat

Kaspár Zsolt: – Az első félidőt teljesen átadtuk nekik, momentumunk nem volt. Ők támadtak, ők birtokolták a labdát, uralták az egész játékteret. Szünetben pozíciót váltottunk, két embert becseréltem, plusz kicsit átszerveztük a játékot. A második félidőben egy nyílt sisakos mérkőzés volt, ide is-oda is eldőlhetett volna. Nekik volt szerencséjük, a kapufáról befelé pattant a labdájuk, nekünk pedig kifelé. Ez az egy gól eldöntötte a meccset. Szeretnék nekik gratulálni, ahogy a játékvezetőnek is, nagyon korrektül, hiba nélkül hozta le a találkozót. 

Cseresznyik Sándor: – Jó, küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl. Nagyon fontos három pontot szereztünk. Nagyon jól játszott a csapat, meg vagyok elégedve az egész kerettel. Megmondom őszintén, nem ütköztünk nagy ellenállásba az ellenfél részéről, jobbra számítottam tőlük. Ami lényeges, hogy tényleg sokat ér ez a győzelem! Gratulálok a fiúknak, hibátlan volt a hozzáállásuk!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Mérkőzést pótolnak szerdán a megye egyben

Az Építők a Mátraterenyét fogadja. Ezen a héten szerdán is rendeznek mérkőzést a megye egyben. A tizenhatodik körből elhalasztott összecsapáson az Építők a Mátraterenyét fogadja. A vendégeket jelölhetjük meg favoritként, gyorsan hozzátennénk azonban, hogy érdemes lesz résen lenniük. Mindkét gárda kellemes élményeket tudhat a háta mögött. A házigazdák hosszú idő […]
error: Content is protected !!