Tovább robogott a bátonyterenyei expressz

Gabi

Legutóbbi fellépésén a Karancsberényt múlta felül az éllovas.

Az előző hétvégén a Karancsberényt fogadta a Bátonyterenye a megye kettőben. A kilencedik kör előtt veretlenül éllovas házigazdák indíthatták esélyesként útjára a labdát, de nem lehetett leírni a harcos másik oldalt sem.

Jó darabig nem is találtak fogást ellenfelükön a hazaiak, aztán még az első félidőben Myszor törte meg a csendet, így együttese vonulhatott lépésfórban szusszanni.

A második etapban is próbálkoztak a látogatók, egy ízben lesgólig is eljutottak. Mindent összevetve a bátonyiakon múlott, mikor zárják le a meccset. Erre az eseményre a játékrész felénél került sor, Bakos pedig nem csak a mérkőzést döntötte el, hanem egyúttal kialakította az övéi kettő-nullás sikerét jelentő végeredményt.

Megyei II. osztály, 9. forduló:

Bátonyterenyei TC-SK Karancsberény 2-0 (1-0)

Vezette: Keresztes L. (Kalmár P., Kovács M.)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Halász (Lengyel, 79.), Kiss Balázs, Kiss Bence, Balogh (Nánási, 59.) – Nagy N., Nyerges, Almási (Kelemen, 74.), Gyura – Bakos, Myszor. Vezetőedző: Forgó Péter.

SK Karancsberény: Henglár – Zsosa, Bolyós, Szőke Sz., Szlatincsán – Fodor Zs. (Vanó, 69.) – Mezei, Szőke L. (Kanyó, 74.), Fodor M., Ispán – Szőrös (Fodor D., 46.). Vezetőedző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Halász, Kiss Bence, Nyerges, ill. Szőke Sz., Zsosa

Gól: Myszor (35.), Bakos (64.)

Jók: Zsignár, Myszor, Gyura, Kiss Balázs, Bakos, ill. Henglár, Bolyós, Fodor M., Fodor D.

Forgó Péter:Nagyon nehéz talajú pályán sikerült egy jól szervezett csapatot legyőznünk ma. A mérkőzés összképe alapján úgy gondolom, hogy reális eredmény született. Ha picit nyugodtabbak, higgadtabbak vagyunk, a három nagyon nagy helyzetünknél, akkor akár két-három gólt még tudtunk volna szerezni, de maximálisan elégedett vagyok a srácokkal. Nagyon jól küzdöttünk, megvalósítottuk azt, amit megbeszéltünk az öltözőben a meccs előtt, úgyhogy maximális gratuláció a fiúknak. A vendégcsapat pedig, ahhoz képest, amit én vártam, szerintem abszolút felülteljesített. Jól szervezetten, jól védekeztek a fiúk, egy-két ellentámadásból veszélyesek is voltak, amit sikerült megúsznunk. Úgy gondolom, hogy összességében megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Smelkó Károly: – Azt kell mondjam, az a csapat nyerte meg a meccset, amelyik jobban akarta a győzelmet. Lehetett látni a mérkőzés folyamán, hogy a párharcokból, az ütközésekből a nagybátonyiak sokkal jobban jöttek ki. Agresszívabbak voltak. Ebben szerintem fölülmúltak őket. Az első félidőben szerintem labdabirtoklásban fölülmúltuk őket, viszont mikor bekerültünk a támadó harmadba, ott aztán abszolút pontatlanok voltunk, és nem tudtuk feltenni az i-re a pontot. Nem tudom, mennyi volt a szögletarányunk, de biztos, hogy öt-hat szöglettel többet rúgtunk, mint a Nagybátony. Egyszerűen teljesen feleslegesen, föl sem ugrunk fejelni. A mérkőzés előtt megbeszéltük, ha a támadó harmadban labdát vesztünk, azonnal támadjunk vissza, mert akkor rendszeresen a védelemre viszi a játékot az ellenfél. Almásit nem támadtuk meg, berúgta pontosan Myszor elé, aki nem hibázott, belőtte. Nem is tudok rá mit mondani, készültünk belőle. Ráadásul a másik legjobb játékosuk nem játszott, Lőrincz. Igazándiból egy olyan Nagybátonytól kaptunk ki, ahonnan szerintem egy pontot simán lehetett volna csenni, de nem voltunk megfelelően agresszívak, és az utolsó passzok mindig pontatlanok voltak. Így nem érdemeltünk pontot. Csak gratulálni tudok a Nagybátony csapatának. Kívánom nekik, hogy nyerjék meg a bajnokságot.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Sima sikert aratott a Bánk

Egymás után a harmadik mérkőzésüket húzták be az ezúttal a Zagyvarónával elbánó vendégek. Múlt vasárnap Salgótarjánban csapott össze a megye kettes mezőny kilencedik köre előtt még nyeretlen Zagyvaróna és a jó formában lévő Bánk. A vendégek készülődhettek egyértelmű favoritként a találkozóra. A házigazdák védekezésre berendezkedve próbálták minél inkább megnehezíteni ellenfelük […]
error: Content is protected !!