Megye egyes skalpot gyűjtött a Bánk

Gabi

A Szendehelyt tréfálta meg Kovács Imre legénysége.

Múlt szombaton Budapesten nézett egymással farkasszemet a megye egyes Szendehely és az egy vonallal lejjebb vitézkedő Bánk. Furcsa gyakorló meccsnek vághatott neki Dénes György, hiszen míg az egyik oldalhoz edzőként, a másikhoz játékosként tartozik. Az edzőmérkőzés végén az osztálykülönbségre fittyet hányó gárda örülhetett, három-egyes sikert könyvelhetett el Kovács Imre szép skalpot szerző alakulata.

Felkészülési mérkőzés:

Szendehely FC-Bánk SE 1-3 (0-1)

Budapest, Bánka Kristóf Sportközpont, zárt kapuk mögött.

Szendehely FC: Győri – Bodonyi, Márkus, Földvári Sz., Szekeres – Balogh, Földvári D., Varga B., Németh – Gáspár F., Veisz. Csereként léptek pályára: Győri, Douzi, Kovács B., Tiszttartó, Juhász-Ilyés, Horváth M., Budai, Hugyecz, Fidel. Vezetőedző: Dénes György.

 

Bánk SE: Peredi – Boros (Pataki), Barkaszi, Laczkó D., Gráf – Valusz, Gréczi, Szabó B., Ladányi (Szucsányi) – Pásztor G., Szegvári. Szakmai igazgató: Kovács Imre.

Gól: Németh, ill. Szegvári (2), Pásztor G.

Dénes György: – Végre elértünk az utolsó edzőmérkőzéshez, melyen a jó játékerőt képviselő Bánk volt az ellenfél. Sikerült egy jó iramú, dinamikus találkozót játszani. Örülök annak, hogy előjöttek a hibáink, így azokat még van időnk kijavítani. A játékunkon érződött, hogy két nappal korábban meccset játszottunk, és ezt a bánkiak könyörtelenül ki is használták. Mindenképp pozitív dolog, hogy sérülésmentesen ért véget a mérkőzés, és elnézve a bánki keretet, nekem is iparkodnom kell, ha játszani akarok… Köszönöm Kovács Imre mesternek és a csapattársaimnak, hogy eljöttek, és játszottunk egy jó meccset.

Kovács Imre: – Nagyszerű körülmények mellett sikerült lejátszani második edzőmérkőzésünket a szendehelyi sportbarátaink ellen. Egy jó iramú, sportszerű és sérülésmentes meccset sikerült összehoznunk, melyen a számszerű eredményen túl csapatom hozzáállásával, fegyelmezettségével és játékával is elégedett voltam. A sok hiányzó miatt szinte végig az alapcsapatot játszattam, de így legalább mindenki megkaphatta a megfelelő meccsterhelést. Csapattársunknak, egyben az ellenfél mesterének, “Gyugyónak” és csapatának sok sikert kívánok a bajnoki küzdelmekhez! Csapatomnak gratulálok, és remélem, hogy a bajnokságban is hasonló produkciókkal fogunk tudni majd előrukkolni. 

Next Post

Így nyert Diósjenőn a Szécsény

Videós összefoglaló a bravúrsikert arató vendégek győzelméről. Ahogy már beszámoltunk róla, múlt szombaton kettő-egyes győzelmet ért el Diósjenőn a Szécsény. A korábban elhalasztásra kerülő meccs első félideje után előnybe kerültek a vendégek, majd ugyan a rendes játékidő utolsó percében Oláh Tamás egyenlített, a 93. percben a duplázó Kovács Simon az […]
error: Content is protected !!