Kiengedve gyűjtött pontokat a Bánk

Gabi

Bár már négy góllal is vezettek a házigazdák végül izgulniuk kellett a kis híján egyenlítő Szent Imre DSE ellen.

Múlt hétvégén a Szent Imre DSE-t fogadta a Bánk a megye kettőben. Bár a házigazdák számítottak esélyesnek, nem volt leírható az utóbbi időben megtáltosodó másik oldal sem.

Nem sokat teketóriáztak a hazaiak, már a második percben betaláltak. A meccs első félidejének jelentős része az előnybe kerülő brigádról szólt, nem is hatott meglepetésként, hogy a játékrész hajrájára négy góllal húztak el egy darabig indiszponált ellenfelüktől.

A szünethez közeledvén aztán már ébredeztek a vendégek, majd éppen a pihenő előtt szépítettek is. A második etapnak a ‘gyarmatiak futottak neki nagyobb elánnal, az utolsó negyedórához érve pedig még kétszer megrezgették a hálót, így érdekesnek nézett ki a meccs zárószakasza.

Hiába próbálkoztak már azonban mindent beleadva a látogatók, nem tudták megmarkolni a veszett fejsze nyelét, így a kiengedve kissé nyögvenyelős győzelmet arató arató bánkiak négy-hármas arányban gyűrték le riválisukat.

Megyei II. osztály, 8. forduló:

Bánk SE-Szent Imre DSE 4-3 (4-1)

Vezette: Menczel J. (Moldován P.)

Bánk SE: Molnár – Laczkó, Barkaszi, Rapavi, Gráf – Ladányi, Szabó B., Csizmár (Olasz, 69.), Boros  – Tóth A., Pásztor. Szakmai igazgató: Kovács Imre.

Szent Imre DSE: Csordás Á. – Rutai, Riczi (Buzás, 46.), Lőrik, Máthé – Csókási, Sinkovics K., Számelcsik, Márkus (Ország, 78.) – Csábi (Pifka, 57.), Sinkovics Á. Vezetőedző: Tóth László.

Gól: Laczkó (2.), Tóth A. (25., 33.), Pásztor (37.), ill. Csábi (44.), Sinkovics K. (77.), Sinkovics Á. (83.)

Jók: az első félidőben az egész csapat, a másodikban senki, ill. az első félidőben senki, a másodikban az egész csapat

Kovács Imre: – Az első félidő háromnegyed részében az történt a pályán, amit megbeszéltünk és négygólos előnyt szereztünk. Ekkor sajnos többen már lefutottnak gondolták a találkozót, s a félidei szünetet sem felfrissülésre, inkább elalvásra használták fel… Ez olyannyira jól sikerült, hogy a négygólos előnyünket majdnem sikerült leadnunk, s végül az egygólos sikernek is örülni tudtunk! Jelen állapotunkat és létszámhelyzetünket tekintve azonban ezt a győzelmet is értékesnek tartom, hiszen ezért is három pontot könyvelhettünk el.

Tóth László: – Az első félidőben fejben nem voltunk a helyzet magaslatán, amit a jól játszó hazaiak könyörtelenül kihasználtak. A második félidőre sikerült rendezni a sorainkat, ami az eredményben és a játékban is megmutatkozott. Az első félidei teljesítmény alapján senkit nem tudnék a jók közé kiemelni, viszont a második játékrészt nézve az egész csapat jelesre vizsgázott.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Tíz emberrel nyert idegenben rangadót a Bernece

Mintegy ötven percet egy fővel kevesebben játszva vették be Dejtárt a vendégek. A mögöttünk hagyott hétvégén kiemelkedő rangadót rendeztek a nyugati megye három kilencedik körében, a Dejtár a Bernecebaráti-Kemence együttesét fogadta. Igazi ki-ki meccsnek néztünk elébe. Veszélyesebben kezdtek a házigazdák, de hiába a helyzetek, nem tudták bevenni a kaput. Férfias […]
error: Content is protected !!