Bánki edzőmeccs, amely nem érte el a célját…

Gabi

Felejthető gyakorló mérkőzésen van túl a megye kettes csapat.

Az elmúlt hétvégén – hasonlóan az azt megelőzőhöz – ismét egy budapesti bajnokságban szereplő, nagy múltú csapatot, az Erdért SE-t látta vendégül a Bánk. Előzetesen egy jó erőfelmérőre készült Kovács Imre legénysége, hisz a jelenleg a BLSZ III-as osztályban szereplő látogatók az előző pontvadászatban előrébb végeztek, mint a délnyugat-nógrádi legutóbbi ellenfele, a Puebla. A meglehetősen foghíjasan érkező budapestiek azonban szinte semmilyen különösebb erőbedobásra nem késztették a megye kettő rajtjára készülő ellenlábasukat, a 3×30 perces mérkőzésen legalább kétszer annyi lehetőséget hagytak kihasználatlanul a bánkiak, mint amennyit értékesítettek, bár mint a végeredmény mutatja, az sem volt kevés… A lefújást követően sem örömködtek a házigazdák, hisz ez az “erőfelmérő” még csak meg sem közelítette a kitűzött és elvárt célját.

Felkészülési mérkőzés:

Bánk SE-Bp. Erdért SE 10-2 (5-1, 7-1)

Bánk SE: Peredi (Molnár) – Pásztor S. (Boros), Laczkó D., Gréczi, Gráf – Tóth A. (Olasz), Szabó B., Szegvári, Ladányi (Laczkó G.) – Pásztor G., Szandai. Vezetőedző: Kovács Imre.

Gól: Szandai (3), Pásztor G. (2), Gréczi, Tóth A., Gráf, Szegvári, Szabó B.

Kovács Imre: – Csalódott és bosszús vagyok, mert előzetesen nem erre számítottam! Mindig tisztelettel vagyok aktuális ellenfelünk felé, különösen, ha régi budapesti sportbarátokról van szó, de Steimetz Gyuri barátom csapatának mai produkciója csak visszavetette eddigi felkészülésünket. Elmondhatom, hogy a három edzőmeccsen kettőt léptünk előre, egyet hátra… Pozitívum, hogy helyzeteink töredékének értékesítésével is nagyarányú győzelmet arattunk, együtt voltunk, s nem sérült meg senki a találkozón, de a hétvégére tervezett budapesti műfüves visszavágót alaposan át kell gondolnunk, mert ettől egy közös strandolás is többet ér!

Next Post

Sokgólos edzőmérkőzésen verte el az Ipolytarnócot a Cered

Tizenegy találat született a házigazdák sikerével lepergő gyakorló meccsen. Vasárnap egymás elleni előkészületi párbaj várt két keleti megye hármas csapatra, a Cered az Ipolytarnócot fogadta. A gyakorló meccs első félideje után két góllal húztak el a nem túl jó napot kifogó másik oldaltól a hazaiak. Igazán a szünetet követően indult […]
error: Content is protected !!