A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Puruczki Balázs

Gabi

A Bánk csatára mesterhatossal vezette győzelemre a Mátraverebélyt helybenhagyó csapatát.

Szerkesztőségünk az elmúlt félévekben már megszokott sorozatunkat folytatván, az őszi szezon során is rendszeresen megválasztotta az adott bajnoki forduló legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző labdarúgóját a Megyei II. osztályban.

A tizenötödik kör után a Bánkot erősítő Puruczki Balázsra voksoltunk, aki mesterhatossal vezette győzelemre a Mátraverebélyt idegenben hét-nullás arányban fölülmúló együttesét. Most pedig jöjjön a mezőny góllövőlistáját féltávnál harminckét góllal vezető támadóval készült interjúnk!

– Pályafutása legjobban sikerült félévén van túl?

– Ha a számokat nézzük, fél év alatt még sohasem sikerült ennyi gólt lőnöm – kezdte Puruczki Balázs. Egy kiegyensúlyozottabb bajnokságban biztosan nem lennének ilyen mutatóim. A csapattársak nélkül sem sikerülhetett volna, köszönöm nekik, hogy segítettek hozzájárulni ezekhez a sikerekhez. A csapattal teljesen elégedett vagyok, mindenki odatette magát. Saját magammal nem vagyok teljesen megelégedve, voltak gyenge periódusaim, van hiányérzetem.

– Hogyan tudná feleleveníteni legutóbbi fellépésüket?

  Egy nagyon szimpatikus csapattal játszottunk, egy sportszerű mérkőzést. Az ellenfél játékosa mondta, hogy öt kezdő emberük hiányzik, ez eléggé kedvüket szegte, véleményem szerint nem játszottak túl nagy lelkesedéssel. Mindezek ellenére próbáltak a földön játszani és nagyon kulturáltan fociztak. A vezetőgólunk után megnyugodtunk és mindenki élvezte a játékot. A harmadik rúgott gól után már nem forgott veszélyben a győzelmünk, amit szerintem ilyen arányban is megérdemelten abszolváltunk.

– Mit tudna elmondani találatai kapcsán?

– Összességében, volt egy jól eltalált lövésem, a többi gól a csapat érdeme, kiváló labdákat adtak, nem volt nehéz dolgom gólra váltani őket.

– Jelen pillanatban hogy látja a bajnoki címért folytatott küzdelem esélyeit?

– Teljesen nyílt a bajnokság. Mint azt a tabella is mutatja, négy csapat küzd az aranyéremért. Ősszel elég jól kijött a lépés, viszont tavasszal biztosan nehezebb dolgunk lesz. Nüanszokon fog múlni az aranyérem, szoros végkifejletre számítok. Szerintem huszonöt százalék esélye van az első négy helyezett csapatnak, de bízom benne, hogy mi leszünk a végső győztesek.

– Egyébként mit gondol, meglátása szerint mire lehetnének képesek egy osztállyal feljebb?

– A megye egyben sokkal jobb fizikumú és képzettebb játékosok vannak. Edzés nélkül biztosan nem sikerülne jó eredményt elérnünk. Elég erősnek, és viszonylag kiegyensúlyozottnak tartom a bajnokságot, sok a jó csapat. Úgy vélem, a jelenlegi keretünkkel a nyolcadik-tizenkettedik hely valamelyikére oda tudnánk érni.

  Mivel tölti majd a téli szünetet?

– Mivel edzés nálunk nincs, így a téli alapozás elmarad. A csapat nagy része kispályás tornákon fog szerepelni. Valamikor tavasszal kezdjük a felkészülést, edzőmérkőzések formájában. Mindenkinek kellemes ünnepeket és jó pihenést kívánok!

Next Post

A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Csabai László

A Patak középpályása gólja mellett remek teljesítménnyel segítette sikerhez a Romhánnyal tíz emberrel elbánó csapatát. Szerkesztőségünk az őszi szezon során is fordulóról-fordulóra megválasztotta a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját. A nemrégiben lepergő mérkőzések után a nyugati-csoport élén telelő Patak középpályására, Csabai Lászlóra tettük le a voksunkat, […]
error: Content is protected !!