A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Nógrádi Ádám

Gabi

A Nőtincs középpályása két találata mellett egy gólpasszal és ügyes teljesítménnyel vette ki a részét a Zagyvarónát elintéző csapata sikeréből.

Szerkesztőségünk az elmúlt félévekben már megszokott sorozatunkat folytatván, az őszi szezon során is rendszeresen megválasztja az adott bajnoki forduló legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző labdarúgóját a Megyei II. osztályban.

A tizenkettedik kör után a Nőtincset erősítő Nógrádi Ádám mellett döntöttünk, aki két találata mellett egy gólpasszal és újabb remek játékkal vette ki a részét a Zagyvarónával idegenben hat-nullra elbánó együttese győzelméből. Most pedig következzen az idényben egyelőre még hibátlan alakulatához hasonlóan remek formában lévő középpályással készült interjúnk!

– Hogyan elevenítené fel a meccset?

– Egy hosszú utazás előzte meg a mérkőzést, de nagyszerű hangulat volt, szerintem mindenki kellőképpen fel tudott készülni a találkozóra – kezdte Nógrádi Ádám. A kezdősípszó után nem igazán találta senki a helyét a pályán, de ez harminc perc elteltével megváltozott és kettő-nullás előnnyel, illetve emberelőnnyel fordultunk. A második félidőben tovább hajtott a csapat, voltak nagyon szép periódusaink. Hiányérzetem van az eredmény láttán. Akár dupla ennyi góllal is távozhattunk volna.

– Miképpen néztek ki gólok, amikből szerepet vállalt?

– Az első félidő hajrájában egy hosszú, lapos labdával indítottam a csatárunkat, akit a tizenhatoson belül hátulról lerántottak. Érkezett egy piros lap és a büntető, amit én végeztem el a kapu jobb oldalába. Majd a középkezdés után a szélről beadtam egy labdát, amelybe végül senki nem ért bele, így a hosszú oldalon a kapufáról bepattant, mondhatni, szerencsés módon. A második félidőben pedig Szunter Csabinak egy szép kényszerítő után sikerült adnom egy gólpasszt.

– A szezon előtt Rétságról igazolt mostani klubjához. Miért döntött így?

– Először is, azzal kezdeném, hogy megköszönjem az ott töltött éveimet. Egy nagyon jó társaság alakult ki Rétságon, és őszintén megmondva, miattuk maradtam ilyen sokáig. Sajnos fejlődni nem igazán sikerült, így döntöttem a Nőtincs mellett. Felkerestek, és igen mondtam. Eddig minden szempontból jó döntésnek bizonyult.

– Mi a véleménye együttese eddigi idényéről?

– Készülünk hétről-hétre, az edzések látogatottsága is kifejezetten jónak mondható, ahogy minősége is. Jó úton jár a csapatunk, és csak előrefelé tekintgetünk.

– Mit vár a folytatásban?

– Folytatjuk, amit elkezdtünk, félszezon alatt szépen teljesítettünk, éhes a csapat a sikerre. Két nagyon fontos mérkőzés következik, amelyeken egyénileg és csapatként is száz százalékot kell nyújtani a sikerhez.

– Ahogy legénysége, ön is remek formában van. Minek lehet köszönhető, hogy elkapta a fonalat?

– Legfőképp az edzőnknek, aki motivál és nem elégszik meg kevesebbel. Edzéseken is jó látni, hogy a csapat akar, és tesz is a minél jobb forma elnyeréséért.

– Vasárnap jöhet az első menet, a Bánkot fogadják. Mire számít a mérkőzésen?

– Nagyon nehéz dolgunk lesz, de egy jó meccsen, győzelemre készülök.

Next Post

A forduló mérkőzése(i)

Rovatunkban a hétvége legizgalmasabbnak vélt találkozóit vezetjük fel a résztvevő csapatok edzőinek előzetes gondolataival. Az őszi idényben is folytatjuk a már korábban megszokott rovatunkat. Fordulóról-fordulóra számba vesszük a véleményünk szerinti legérdekesebbnek ígérkező mérkőzéseket, a kezdősípszót megelőzően a résztvevő együttesek edzői mondják el előzetes gondolataikat a közelgő összecsapásokról. Ezúttal a Héhalom […]
error: Content is protected !!