A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Laczkó Dániel

Gabi

A Bánk védője fontos gólja mellet csapata legjobbjaként vette ki a részét együttese Nőtincsen aratott fontos győzelméből.

Szerkesztőségünk az elmúlt félévekben már megszokott sorozatunkat folytatván, az őszi szezon során is rendszeresen megválasztja az adott bajnoki forduló legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző labdarúgóját a Megyei II. osztályban.

A tizenharmadik kört követően a Bánkot erősítő Laczkó Dánielre tettük le a voksunkat, aki fontos gólja mellett csapata legjobbjaként vette ki a részét a Nőtincs elleni rangadót idegenben négy-egyre behúzó alakulata fontos diadalából. Most pedig következzen az antibiotikumos kezelés után remek produkcióval jelentkező védővel készült interjúnk!

– Ilyen szereplési mutatók után milyen gondolatokkal várták az idény első rangadóját?

– Igazából kicsit tartottunk ettől a mérkőzéstől, mert eddig igazán erőfelmérő nem nagyon volt, illetve az előző fordulóban ugye szabadnaposak voltunk – mondta Laczkó Dániel. Szerencsére lett szervezve edzőmeccs, így nem estünk ki a meccsritmusból.

– Hogy tudná összefoglalni a találkozót?

– Elég pörgősen kezdődött a mérkőzés, mindkét oldalon adódtak helyzetek, azonban az első gólt a hazaiak szerezték meg, egy félpálya körüli szabadrúgásnál hátul elcsúsztunk az emberfogásnál, ami részben az én hibám is volt. Szerencsére szinte a középkezdésből egyenlíteni tudtunk, ami nagyon-nagyon kellett, hogy lélekben is meccsben maradjunk! A félidő vége előtt egy szép támadásból “Puru” higgadtan elgurította a labdát a kapus mellett, így vezetéssel vonulhattunk a szünetre. A második félidőben már a mi akaratunk érvényesült, végigtámadtuk a mérkőzést. A harmadik gólunkat egy szögletből szereztük. Láttuk, hogy a nőtincsiek területet védenek az ötösön, a tizenegyespontra visszagurította a labdát szögletből “Puru”, és én pedig a kapuba lőttem. Innentől mintha átváltottak volna a hazaiak egy durva, kemény stílusra és labda helyett folyamatosan a játékosokat találták el. Ennek is köszönhető az utolsó gólunk, melyet jogos büntetőből értékesítettünk, így alakult ki a végeredmény.

– Úgy tudjuk, kisebb kihagyás után, antibiotikumos kezelést követően lépett pályára. Miért érezte fontosnak, hogy szerelést öltsön?

– Igen, volt egy elég csúnya tüszős mandulagyulladásom. Előtte való héten az edzőmérkőzésen megpróbáltam menni fog-e, és szerencsére úgy éreztem, igen. Szerintem minden futballista az ilyen meccsekért él, az igazi rangadókért, és ilyenkor mindenáron játszani szeretne az ember!

– Jós vénával is rendelkezik, ugyanis korábban még nem volt eredményes a szezonban, viszont ahogy hallottuk, említést tett róla, majd, majd egy fontos meccsen betalál, amit aztán be is tartott…

– Így igaz, az edzőm poénkodott már párszor, hogy minden mezőnyjátékos betalált már a keretből, csak én nem. Mondtam neki, hogy nem a tíz-nullás meccseken szeretek gólt szerezni, hanem a parázs ki-ki mérkőzéseken, ahol akár egy gól dönthet, ezért az utolsó és az utolsó előtti mérkőzésekre tartogatom. Az egyik eddig bejött.

– Meglátása szerint meddig tarthat ki együttese remek szériája?

– Egyszer minden jónak vége szakad, bár mi nem szeretnénk, ezért minden mérkőzésre próbálunk százszázalékosan készülni fejben. Pontosan nem tudom, mikor szakad ennek vége, remélem, minél később!

– Szombaton újabb kiemelkedő derbi következik, a szintén hibátlan Szügyöt fogadják. Mit vár az ütközettől?

– A Szügy egy nagyon fegyelmezett gárda (három gólt kaptak összesen), viszont azért ne feledkezzünk meg ugye a támadótriónkról, akik ötvenhat találatot értek el eddig. Nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk, igazi háromesélyes meccs lesz. Ha tippelni kellene, azt mondanám, egy gól fog dönteni, viszont, hogy ki javára, ezt már csak a mérkőzés után tudnám megmondani!

Next Post

Vasárnap Gyöngyösön vívhat ki-ki meccset a BSE

Idegenben intene búcsút rossz sorozatának a négy vesztes mérkőzés után készülő nógrádi csapat. A Füzesgyarmat elleni vállalható vereség után vasárnap az NB III Keleti-régiójának tizenötödik fordulójában vár újabb feladatra a BSE-re, tizenhárom órától szintén a mezőny második felében megtalálható Gyöngyös otthonában lép pályára a nógrádi csapat. A házigazdák sényői fiaskóval […]
error: Content is protected !!