A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Baranyi József

Gabi

Az Építők KC középpályása duplával segítette hozzá csapatát a Zagyvaróna elleni 4-2-es győzelemhez.

Szerkesztőségünk az elmúlt félévekben már megszokott sorozatunkat folytatván, az őszi szezon során is rendszeresen megválasztotta az adott bajnoki forduló legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző labdarúgóját a Megyei II. osztályban.

A tizenhetedik kör után az Építők KC-t erősítő Baranyi Józsefre voksoltunk, aki duplával vette ki a részét a Zagyvaróna ellen négy-kettőre nyerni tudó együttese sikeréből. Most pedig jöjjön a három pontot érő duplát jegyző középpályással készült interjúnk!

– Hogyan látta a meccset?

– Nehezen kezdtük a mérkőzést, nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy terveztük de aztán a huszadik perctől teljesen átvettük az irányítást és utána az történt, amit mi akartunk – kezdte Baranyi József.

– Volt valamilyen hatással a kilencven percre a zárt kapus jelleg?

–  Én személy szerint nem érzékeltem, de szerintem a többi játékos sem, mert egy jó mérkőzést játszottunk.

– Milyen körülmények között érte el találatait?

– Az első szabadrúgásból volt, olyan tizenhat méterről, amit laposan rúgtam vissza a kapus oldalára. A másodiknál egy kényszerítőből kaptam vissza a labdát és rúgtam a rövid felsőbe.

– Nemrégiben elköszönt önöktől a csapat volt edzője. Hogy fogadta ezt a hírt?

– Nem igazán örültem neki, hogy így szezon közben történt ez a dolog, de biztos megvolt az oka, hogy így döntött.

– Az idény előtt az SBTC-től igazolt az Építők KC-het. Miért döntött így?

– Kiöregedtem az utánpótlásból, aztán volt egy-két dolog, ami miatt el kellett hagynom a klubot.

– Mit gondol a váratlan kényszerszünetről?

– Nem örülök ennek a kényszerszünetnek. Nem tudjuk felvenni a bajnokság ritmusát. Majd, ha talán egyszer újra elindul a bajnokság, akkor egy Bánkot fogadunk, ami amúgy sem lenne egyszerű. A családdal töltök minél több időt. Mindenkinek javaslom ezt! Küzdjük le együtt ezt a járványt!

Next Post

A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Bogdány Zsolt

A Patak támadója triplával segítette sikerhez az Ipolyszögöt 3-0-ra legyőző csapatát. Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is fordulóról-fordulóra megválasztotta a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját. Az aktuális mérkőzések után a nyugati-csoportban szereplő Patak csatárára, Bogdány Zsoltra voksoltunk, aki triplával segítette győzelemhez az Ipolyszögöt három-nullás arányban felülmúló […]
error: Content is protected !!