Zsinórban harmadszor nyert az Építők

Gabi

Elkapta a fonalat a soros erőpróbáján az Érsekvadkerttel elbánó salgótarjáni alakulat.

Vasárnap a két győztes fellépéssel melegítő Építők otthonába volt hivatalos a forduló előtt az idényben még veretlen Érsekvadkert. A megye egyes bajnokság hatodik körében lejátszott mérkőzés abszolút nyíltnak tűnt a kezdősípszó előtt, nem volt favorit.

A jóval energikusabb csapat benyomását keltő hazaiak vetették bele magukat nagyobb elánnal a küzdelembe, Novák révén pedig az első félidő derekán meg is szerezték a vezetést. Ezt követően képtelenek voltak megújulni a látogatók, akiknek gyakorlatilag helyzetük sem akadt.

Ahogy a szünetig, a második etapban sem született újabb gól. A salgótarjániak nem tudták bevinni a mindent eldöntő újabb döfést, ezért a lefújásig izgulniuk kellett, mert ugyan tényleg nem tündökölt ellenfelük, azért próbálkoztak a ‘vadkertiek. Az egy-nullás sikert arató házigazdák zsinórban harmadik alkalommal nyertek, kimondható tehát, elkapta a fonalat Berki Krisztián legénysége.

Megyei I. osztály, 6. forduló:

Építők KC-Érsekvadkert SE 1-0 (1-0)

Salgótarján, Forgáchi Sporttelep, 150 néző. Vezette: Nyerges K. (Pál A., Nánási J.)

Építők KC: Krizsanyik – Német, Ferkó, Szabó J., Baranyi (Oláh F., 75.) – Stark, Hranek, Percze, Novák, Oroszi (Nagy Zs., 65.) – Kovács E. (Bala, 86.). Vezetőedző: Berki Krisztián.

Érsekvadkert SE: Barna – Fábián, Varga M., Balga M., Szenográdi – Balga L., Keresztes (Lővei, 80.) – Dávid M. (Szabó L., 64.), Varga F. (Ujvári, 73.), Pistyúr (Bozsó, 80.) – Terenyei. Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Sárga lap: Stark, ill. Varga F.

Gól: Novák (19.)

Jók: Hranek (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. Balga L., Varga M.

Berki Krisztián: – Egy ki-ki meccset sikerült megnyerni egy nagyon erős kerettel rendelkező Érsekvadkert ellen, eddig még senkinek nem sikerült megvernie. Örülünk, hogy nekünk igen! Gratulálunk az ellenfélnek, mert nagyon játékot vonultattak föl. Gratulálok a csapatomnak, mert tényleg szívvel-lélekkel akarták ezt a győzelmet. Gratulálnék még egy játékosomnak, akit úgy hívnak, hogy Német Richárd. Tizenhét éves, hála istennek, hiba nélkül le tudta hozni a mérkőzést. Sőt szerintem a csapat egyik erőssége volt. Megyünk tovább, készülünk! Ugyanúgy próbálunk minden meccsen győzelemre játszani, aztán megnézzük, a végén hová érkezünk.

Szenográdi Péter: – Úgy gondolom, ezen a napon nem érdemeltünk győzelmet, nem a mi meccsünk volt. Talán fáradtak voltunk, vagy fejben nem is voltunk itt. A támadó harmadban nem tudtunk kialakítani semmilyen ziccert. Így nehéz játszani, hogy elől ilyen enerváltak voltunk. Hátul azért küzdöttünk, volt tartásunk. Nyilván a gól egy kisebb egyéni hiba volt, hogy középre fejeltük ki a labdát, de utána javítottunk kétszer. Gratulálok a hazaiaknak, további sok sikert kívánok.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Kiharcolta a sikert a Karancslapujtő

Egygólos meccsen gyűrte le a Héhalmot Romhányi Tamás csapata. Vasárnap Karancslapujtő-Héhalom mérkőzést rendeztek a megye egyes bajnokság hatodik fordulójában. Előzetesen harcos csörtére volt kilátás, kiegyenlített párbajnak néztünk elébe. Be is igazolódtak az előzetes sejtések a pályán, férfias küzdelemben voltak érdekeltek az egyaránt kissé hézagosan kiálló gárdák. Az első félidőben nem […]
error: Content is protected !!