Visszavágott a Héhalomnak a Heréd

Gabi

A két csapat újabb edzőmérkőzésén már a hazai Heves megyeiek örülhettek.

Szombaton újabb gyakorló meccs várta megye egyes Héhalomra, Győri Zoltán alakulata ismét a Heves megyei első osztályú Herédnél vizitált. A két csapat múltkori találkozóján kettő-egyre nyert a nógrádi társulat, ezúttal viszont visszavágtak a házigazdák, akik négy-egyes sikerre tettek szert a lefújáskor.

Felkészülési mérkőzés:

Heréd LC-Héhalom SE 4-1 (2-1)

Héhalom SE: Kovács Á. – Balogh D., Balog B., Gerhát, Lakatos – Matusik, Abért, Polácsek, Baranyi -Hajdú, Sándor K. Csereként léptek pályára: Farkas, Kiss S., Juhász, Maczkó, Gyuriska. Vezetőedző: Győri Zoltán.

Gól: Hajdú

Győri Zoltán: – A fülledt idő rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Nagyon elfáradtunk a második félidőre, így teljesen megérdemelt volt a hazai siker.

Next Post

Gyakorló mérkőzésén tréfálta meg a Nőtincs a Berkenyét

Nagy csatában gyűrték le a hazaiakat az előző szezont még a megye kettőben töltő vendégek. Pénteken gyakorló meccsen mérte össze tudását a Berkenye és a megye egyes mezőnyhöz hamarosan csatlakozó Nőtincs. Attól függetlenül, hogy csupán edzőmérkőzésről volt szó, mindkét csapat odatette magát, férfias küzdelem jellemezte a párbajt. A kiegyenlített szomszédvári […]
error: Content is protected !!