Visszalép a megye egytől a Bátonyterenyei TC

Gabi

A következő szezonban csak alacsonyabb osztályban áll rajthoz a klub felnőttcsapata.

Bár egy ideje már rebesgették, mostanra hivatalossá vált, hogy visszalép a megyei első osztály küzdelmeitől a Bátonyterenyei TC felnőttcsapata és a következő idényben csak az alacsonyabb osztályban fog versenyezni. A negatív történést illetően csütörtökön a közösségi portálon jelentettek meg a bátonyiak egy közleményt, amit most változtatás közlünk, hamarosan pedig az egyesület elnökével, dr. Mátyás Mátyással is közzéteszünk majd egy interjút a miértek kapcsán.

Tisztelt szurkolóink!

A Bátonyterenyei TC 2018-ben megalakulva azzal a céllal jött létre, hogy sportolási lehetőséget biztosítson a város sportszerető közönsége számára. Az elmúlt két évben becsülettel vett részt egyesületünk a különféle bajnokságokban, azon túl, hogy felnőttcsapatunk feljutott a megyei első osztályba, több korosztályban is versenyeztetjük utánpótlásunkat, az U7-től kezdve egészen az U19-ig, ráadásul időközben futsal együttest is létrehoztunk. 

Minden klub életében eljön azonban az alkalom, amikor meg kell hozni bizonyos fontos döntéseket. Mi most egy ilyen pillanathoz értünk. Hosszas mérlegelés után arra a felelősségteljes elhatározásra jutottunk, hogy a felnőtt a továbbiakban nem tudja vállalni a megye egyes mezőnyben való részvételt. Ezzel együtt, a csapat nem szűnik meg, alacsonyabb osztályban elindulunk, zömében az elmúlt évben valamennyi meccsét megnyerő ifire, illetve helyi kötődésű játékosokra építve.

Sajnáljuk a történteket, azt azonban fontos hangsúlyozni, racionális döntés született. Az előttünk álló időszakban ki szeretnénk alakítani egy szerethető felnőtt garnitúrát, az utánpótlásnevelésre és a futsalra pedig a jövőben is kiemelt figyelmet fordítunk! Hajrá BTC!

Next Post

Tájékoztató egyesületek részére

Fontos információk a július 3-án lejáró nevezési időszakkal kapcsolatban. Az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága tájékoztatja a sportszervezeteket, hogy a 2020/2021. évi megyei bajnokságok nevezési határideje 2020. július 03. (péntek) 12:00 óra. A nevezéseket csak elektronikus úton, az MLSZ digitális rendszerén keresztül lehet benyújtani. A nevezéseket nem lehet e-mailban, telefaxon, postai […]
error: Content is protected !!