Visszajátszás a Héhalom-Palotás szomszédvári rangadóról

Gabi

A hajrában szerzett Balog-góllal fektették két vállra riválisukat a házigazdák.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Héhalom kettő-egyes győzelemmel zárta a Palotás elleni szomszédvári rangadóját. A szombaton a megyei első osztály második fordulójában esedékes mérkőzésen férfias küzdelemben dőltek el az érdemi kérdések. Egy darabig hiába birkóztak a felek, nem esett gól. A 38. percben aztán Baranyi büntetőből szerzett vezetést a hazaiaknak.

A pihenőig már nem tudtak válaszolni a látogatók, a térfélcserét követően viszont villámgyorsan: Veres szépségdíjas találattal vette be a kaput. Az előttünk álló időszakban folytatódott a kiegyenlített viaskodás, mígnem elérkeztünk a 85. minutumig, amikor a csapatát győzelemhez segítő Balog Bence döntötte el a három pont sorsát. Tekintse még a mérkőzésről készült videós összefoglalónkat!

Next Post

Videós értékelések a BSE-DVTK II mérkőzésről

Nagy Tibor és Zsivóczky Gyula értékelte az NB III-as bajnokit. Vasárnap a hetedik fordulóban volt érdekelt a Diósgyőr második számú csapatát vendégül látó BSE az NB III Keleti-csoportjában. Reméljük, mérföldkőhöz érkeztet az Ipoly-partiak, hiszen várva várt győzelemre tettek szert, kettő-egyes arányban gyűrték le a vendégeket. A már első félidőben kialakuló […]
error: Content is protected !!