Erre az évre véget ért a megye egy

Gabi

Már nem játszanak több mérkőzést ebben a naptári esztendőben.

Bár a korábbi tervek még arról szóltak, most vasárnap még rendeznek egy Mátraterenye-Érsekvadkert mérkőzést a megye egyben, végül ez a meccs is elhalasztásra került, így kijelenthető, 2020-ban már nem kerül sor több találkozóra az említett osztályban. Az már eddig is tudvalevő volt, hogy tizenkét fellépés után veretlen, harminc egységgel rendelkező Berkenye tölti az élen a telet. A listavezető után komoly tolakodás tapasztalható, a Palotásnak, a Karancslapujtőnek, a Pásztónak, illetve a Mátraterenyének is húsz pontja van.

Izgalmas tavaszi versenyfutásra van kilátás. Még kérdéses, hogy lesz megoldva az elmaradó összecsapások pótlása, ugyanis május végéig le kell játszani a párosításokat, mely szabály vélhetően a magyar válogatott Eb-re való kijutása miatt kiváltképp biztos, hogy nem fog változni. Ez azt jelenti, amennyiben a remények szerint addig enyhülő vírushelyzet lehetővé teszi, akár egy minél korábbi februári folytatás sem kizárható, illetve könnyen lehet, felkészülhetnek a résztvevők a hétköznap-hétvége ritmusra is.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Ebben az évben már nem rendeznek megye kettes bajnokit

Befejeződtek a pontvadászat küzdelmei a 2020-as esztendőre. Az eredeti tervek szerint ezen a hétvégén még rendeztek volna egy mérkőzést a megye kettőben, végül is azonban mostanra eldőlt, hogy a Mátraverebély-Szügy meccset sem fogják már lebonyolítani ebben a naptári évben. Ez azt jelenti, a jelenleg huszonnyolc ponttal rendelkező Bátonyterenye tölti az […]
error: Content is protected !!