Vasárnap az Építők KC-t is legyőzte a Szécsény

Gabi

Nem sokat pihent a múlt hétvégén a két edzőmeccsén is pályára lépő csapat.

Azt követően, hogy vasárnap Mátraterenyén tudott nyerni a Szécsény, vasárnap sem pihent Kelecsényi Gábor alakulata, a hétvége második napján a megye egybe frissen feljutó Építők KC volt a megfiatalított házigazdák ellenfele. Aktuális fellépésüket is behúzták a hazaiak, akik az első félidőben megszerzett kétgólos vezetésüket a fordulást követően is megőrizték, végül pedig négy-kettes arányban húzták be a heves esőzés miatt a kilencven perc helyett valamivel hamarabb befejeződő összecsapást.

Felkészülési mérkőzés:

Szécsény VSE-Építők KC 4-2 (2-0)

Szécsény VSE: Csampa – Molnár, Csuka, Farkas, Velki – Fábián, Szekeres, Gombár – Horváth Cs., Laczkó, Kovács S. Csereként léptek pályára: Szerémi D., Pityi, Juhász, Adorján Z., Szokács, Rónai, Szmolnik, Szintai. Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

Építők KC: Barkó – Seres (Baranyi), Percze, Ferkó, Bocsó (Bari) – Hranek, Németh (Hatala), Novák, Oroszi – Oláh F. (Rácz B.), Berki K. (Nagy Zs.). Játékos-edző: Berki Krisztián.

Gól: Kovács S., Horváth Cs., Juhász, Szmolnik, ill. Oroszi, Nagy Zs.

Kelecsényi Gábor: – A heti erőltetett menet jól sikerült, erőben, játékban és hozzáállásban. Jó “hosszú” a cserepadunk, mindenki hozzátett, hogy a csapat összekovácsolódjon. A mai mérkőzés az időjárás miatt rövidebb lett, de addig is irányítva nyertük meg, az ezt nehezen viselő vendégek ellen, akiknek további sok sikert kívánok.

Berki Krisztián: – Az első félidei játékunk sajnos nem úgy sikerült, ahogy azt szerettük volna. Nem találtuk a helyünket, a csapat védekezése szellős volt, úton voltunk mindig. Előrefelé sajnos nem volt élünk, nem voltunk veszélyesek a hazaiak kapujára. A második félidőben váltottunk, és így sokkal aktívabb lett a támadójátékunk, vissza is tudtunk jönni a meccsbe! Aztán sajnos a házigazdák egy egyéni hibát kihasználva megint gólt tudtak szerezni. Sajnos nem tudtuk végigjátszani a mérkőzést, mert a heves esőzést már villámok is követték. A szimpatikus, fiatal hazai csapatnak gratulálunk, mi pedig dolgozunk tovább!

Next Post

Pest megyei csapat ellen hozta a kötelezőt a Diósjenő

Kilenc gólt szerezve nyert Eőry Tibor legénysége, Varga Gyula duplával tért vissza. Vasárnap újabb edzőmérkőzésen esett túl a Diósjenő, a megye egyes hazaiak a Pest megyei negyedik vonalban szereplő Galgagyörköt fogadták soros fellépésükön. Ahogy arra számítani lehetett, a találkozó a kilenc gólig jutó házigazdák sikerével zárult, akik számára ráadásul külön […]
error: Content is protected !!