Pásztóra igazol a Szécsény házi gólkirálya

Gabi

Téli klubváltás mellett döntött az ősszel hatszor betaláló Laczkó Lénárd.

Bár jelenleg még inkább a téli szünet jellemző a megye egyes csapatokra, szépen-lassan nekivágnak a tavaszi folytatásra való felkészülésnek a gárdák. Ebben az időben fontos szerep hárul az átigazolási időszakra is, azt viszont fontos kiemelni, egy labdarúgó csak a kiadó sportszervezet hozzájárulásával válthat egyesületet. A következő hetekben igyekszünk majd beszámolni egy-egy érdekesebbnek mondható váltásról, ahogy ezúttal is.

Immáron biztosan kijelenthető, hogy Szécsényből Pásztóra teszi át székhelyét a korábbi együttesében az ősszel lejátszott meccsek után házi gólkirálynak számító Laczkó Lénárd. A támadó tizenegy mérkőzésen hat alkalommal talált be. A klubcsere tényét mindkét érintett együttes megerősítette. A huszonhárom éves játékostól a csatárgondok orvoslását várják majd újdonsült alakulatánál.

Next Post

Január 11-én megkezdi a felkészülést a BSE és az SBTC

A balassagyarmatiak és a salgótarjániak is hétfőn tartják meg az év első edzését. Tavaly december 6-án játszotta eddigi utolsó bajnokiját az NB III Keleti-csoportjában szereplő két nógrádi csapat, a hatodik helyen telelő BSE, illetve a jelenleg tizenötödik SBTC. A mögöttünk hagyott időszakban egyaránt téli szünetüket töltötték az együttesek. Ez az […]
error: Content is protected !!