Remizett az Érsekvadkert és a Nőtincs

Gabi

Már az első félidőben kialakult a végeredmény.

Múlt vasárnap Bánkon csapott össze az Érsekvadkert és a Nőtincs a megye egyben. Kiegyenlítettnek ígérkezett a tizenhatodik körben esedékes meccs, egyáltalán nem volt esélyese a semleges környezetben sorra kerülő párbajnak.

Ugyan remekül kezdtek az egy jogos tizenegyes szituáció után Szenográdi révén eredményes házigazdák, nem sokáig örülhettek, mert ellenfelük Bánáti jóvoltából egyenlíteni tudott az első félidő derekán. Ezt követően mindkét gárda próbálkozott becsülettel, ami leginkább harcos mezőnyjátékban mutatkozott meg, elvétve adódott helyzet. Egállal fordultak a felek.

A második etapban sem változott a találkozó képe, egy-egy komolyabb veszélyt jelentő eseményt itt is-ott is feljegyezettünk, de maradt az egy-egyes döntetlen, ami igazságosnak mondható.

START HIBO Megyei I. osztály, 16. forduló:

Érsekvadkert SE-Nőtincs SE 1-1 (1-1)

Bánk, zárt kapuk mögött. Vezette: Strehó E. (Dobsonyi L., Béres K.)

Érsekvadkert SE: Deme – Fábián, Varga M., Balga M., Bozsó – Szenográdi – Szabó L. (Varga F., 78.), Dávid M., Balga L., Pistyúr – Terenyei. Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Nőtincs SE: Rácz M. – Bera, Makkai, Hajdu, Nagy B. – Dancsó K., Rodák, Németh, Nógrádi (Tamis, 72.) – Szunter, Bánáti. Vezetőedző: Nyikos József.

Sárga lap: Terenyei, Szenográdi, Szabó L., ill. Rácz M., Matyóka, Nagy B.

Gól: Szenográdi (6.), ill. Bánáti (27.)

Jók: Dávid M., Balga L., Varga M., Terenyei, ill. Bánáti, Németh

Szenográdi Péter: – Ismét jól kezdtük a mérkőzést, amit irányítottunk és egy jogos tizenegyesből vezetést szereztünk. A gól után kicsit visszaestünk, de megvolt a helyzetünk, hogy növeljük előnyünket, sajnos hét méterről nem találtunk kaput. Aztán az ellenfél sokadik előrevágott labdája után, szabadrúgás lett és ebből egyenlítettek. Próbáltunk focizni, a másik oldal viszont jól rombolta a játékunkat hátul, és volt, hogy kisebb veszélyt jelentettek az előrerúgott labdáik. Terenyei lábában maradt a vezetőgól, sajnos kihagyta a ziccert. A mérkőzés végén, ami ma nyolcvan percig tartott, az én hibám után a vendégek előtt is adódott egy hasonló lehetőség. Azt viszont nem fogom szó nélkül hagyni, hogy ismét elmaradt egy-két piros lap, miután az ellenfél kapusa a csatárom édesanyját vette a szájára, ezt csak egyedül a játékvezető nem hallotta. A második félidőben a középpályásom kapta ugyanezt, ezt az édesapja (rendezőnk) nem hagyta szó nélkül, ami után még mi voltunk a rosszak. Amúgy mindkét játékosnak volt sárgája. Szerintem, de lehet ez csak az én hülye véleményem, az ilyen esetek, szavak nem sportemberhez való viselkedés, és ezt nem szabadna engedni, bármilyen sportról is legyen szó.

Nyikos József: – Erre is számítottam, egy küzdelmes mérkőzés volt, ahol maga a játék nem nagyon tudott szerepet kapni, mert minőségi játékra alkalmatlan volt a pálya. Ezáltal brusztossá vált az egész meccs. Van hiányérzetem, mert összességében mezőnyben szerintem eléggé az ellenfél fölé nőttünk, de ez helyzetekben nem tudott annyira megmutatkozni, pontosan azért, mert az év ennek az időszakában azért nem olyan jók a pályák, és ez itt is elmondható volt. Ezzel együtt, nem voltunk elég határozottak bizonyos szituációkban, és egy-két helyzeten kívül nem nagyon volt egyik oldalon sem veszély, inkább mezőnyben folyt a játék. Az viszont pozitív, hogy mezőnyben elég erősek voltunk, azt jó volt látni. Fejlődni kell tovább, határozottabbnak kell lenni bizonyos szituációkban, és akkor ez egyre jobb és jobb lesz.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Véleményt formált az Építők KC elnöke

Harmos László is összefoglalta gondolatait a mostani nem szokványos állapotok kapcsán. A közelmúltban már közöltünk le hosszabb véleményeket a napjainkban sajnálatos módon uralkodó koronavírus miatti válsághelyzet, labdarúgással kapcsolatos történéseivel kapcsolatban. Mostani anyagunkban az előző két hétvégén sem az egyes számú együttesét, sem a tartalékcsapatát pályára nem küldő Építők KC vezetője, […]
error: Content is protected !!