Újra örülhetett az Érsekvadkert

Gabi

Határon túli ellenfélnél vívott edzőmeccset húzott be Szenográdi Péter együttese.

Szombaton újabb edzőmeccs várt a megye egyes Érsekvadkertre, a szlovák hatodik ligás Felsőtúron volt jelenése Szenográdi Péter brigádjának. Ezúttal kiszakították a gólzsákot az utóbbi időben önbizalomhiánnyal küszködő látogatók, végül pedig hét találatig jutva intézték el a házigazdákat. Ráfért már ez a siker a nehéz korszakot élő vendégekre.

Felkészülési mérkőzés:

TJ Felsőtúr-Érsekvadkert SE 3-7 (2-4)

Érsekvadkert SE: Deme – Fábián, Varga M., Gréczi, Balla – Szabó L., Keresztes, Szenográdi, Pistyúr – Vachó, Dávid M. Csereként léptek pályára: Varga S., Balga K. Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Gól: Fábián (3), Pistyúr (2), Szabó L., Vachó

Szenográdi Péter: – A héten leültünk és megbeszéltünk egy-két dolgot. Kaptam is új információkat a csapattól, meg én is tudtam nekik újat mondani. Próbáltunk egy másfajta dolgot is, ami még ilyen összeállításban is jól működött és lehet majd rá építeni. De problémák még vannak és lesznek is, mi dolgozunk tovább és megteszünk mindent ‘Vadkertért!

Next Post

Turán ikszelt a Héhalom

Sokgólos döntetlenben volt érdekelt Pest megyei ellenfelénél a megfiatalított Győri-legénység. Kisebb pihenőt követően a múlt hétvégén ismét edzőmérkőzésen lépett fel a Héhalom, a megye egyes csapat a Pest megyei harmadosztályba frissen feljutó Turánál vizitált. Ugyan az előkészületi meccs első félideje után kétgólos előnnyel mehettek pihenőre a fiatalos kerettel kiálló vendégek, […]
error: Content is protected !!