Újra örülhetett a Pásztó

Gabi

A Nőtincset győzték le a két vesztes bajnoki után ismét sikert arató házigazdák.

Szombaton a Nőtincset fogadta a Pásztó a megye egyben. Kiegyenlített küzdelemre volt kilátás, esélyes nélkül indulhatott útjára a labda a tizennyolcadik fordulóban megrendezésre kerülő mérkőzésen.

A mesterüket, Nagy Tamást még ezen a találkozón is nélkülöző házigazdák kezdtek jobban, és az első negyedórát átlépvén előnybe is kerültek, Molnár Máténak köszönhetően. Ezt követően már nem láthattunk gólt a szünetig, próbálkoztak a felek, de érintetlenek maradtak a hálók.

A második játékrészben iparkodtak a látogatók, ezzel együtt benne volt a levegőben, hogy előbb-utóbb egy újabb szerzett találattal mindent eldönthetnek a hazaiak. Végül elég sokáig ott lógott a kérdőjel az ütközetben, az utolsó percekben viszont a csereként beszállva eredményes Pócza lezárta az összecsapást. Kettő-nullra nyertek a két vesztes fellépés után ismét örvendő pásztóiak, Pisák József megbízott edzőként vezette sikerre övéit.

START HIBO Megyei I. osztály, 18. forduló:

Pásztó SK-Nőtincs SE 2-0 (1-0)

Pásztó, zárt kapuk mögött. Vezette: Urbán V. (Kovács M., Elischer M.)

Pásztó SK: Nagy M. – Molnár B., Holtner, Kovács P., Békési (Pócza, 60.) – Molnár M. (Sisák, 85.), Kelemen D. – Kivés (Csépe I., 76.), Molnár M., Molnár E. – Laczkó. Megbízott edző: Pisák József.

Nőtincs SE: Rácz M. -Bera, Hajdu, Makkai, Gyuricza (Matyóka, 67.) – Dancsó V., Németh, Rodák, Nógrádi – Tamis (Kovács K., 46.), Szunter. Vezetőedző: Nyikos József.

Sárga lap: Kovács P., Kelemen D.

Gól: Molnár M. (16.), Pócza (87.)

Jók: Kelemen D., Csépe P., Molnár E., Laczkó, Kovác P., ill. senki

Pisák József: – A mai mérkőzés előtt azt kértem, hogy hozzuk elő a “mátraszőlősi” énünket, akkor akartunk, küzdöttünk, alázatosak voltunk egymással. Ez sikerült, bár nem játszottunk mindig szépen, de végig irányítottuk a játékot, helyzeteinkből kettőt értékesítettünk. Gratulálok a csapatunknak a győzelemhez! Érdekes…, volt három olyan ember a mérkőzésen, akik észrevétlenek voltak. Így is lehet!

Nyikos József: – Sajnálom a meccset, mert habár nagyon sok volt a hiányzónk, de a mérkőzés túlnyomó részében érezhetően mi domináltunk. Sajnos azonban előrefelé hiányzik a minőség. Két hibánkat szemfülesen kihasználta a Pásztó, így megérdemelten nyert.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Remizett a Palotás és a Mohora

Gólt nem, csak küzdelmet tartogatott a mérkőzés. Szombaton a Mohorát fogadta a Palotás fogadta a megye egyben. Előzetesen valamelyest esélyesebbnek tűntek a meccsnek szép győzelem után nekivágó hazaiak, sejthető volt azonban, hogy nem adja olcsón a bőrét Mátyás Zsolt legénysége. Így is lett, alaposan megküzdöttek egymással a gárdák. A látogatók […]
error: Content is protected !!