Újra győzni tudott a Héhalom

Gabi

A Szendehellyel bántak el a három vesztes meccs után ismét diadalmaskodó hazaiak.

A múlt hétvégén a Szendehellyel csapott össze saját pályáján a Héhalom. Háromesélyes párbajra volt kilátás, nyílt kérdésekkel indíthatták a megye egyes bajnokság tizenegyedik körében esedékes csörtét a résztvevők.

A kezdősípszót követően jó darabig nem mentek egymással semmire a felek, gyűrték egymást a gárdák eredmény nélkül. Aztán az első félidő hajrájában két gólt is láthattak a nézők, előbb megszerezték a vezetést az egyébként edzőjüket, a betegséggel bajlódó Dénes Györgyöt nélkülöző látogatók, majd hamarosan egalizált ellenfelük, így fej-fej mellett várhatták a folytatást a társaságok.

Egy darabig a második felvonásban sem hozott változást az összecsapás, mígnem elérkeztünk a játékrész feléig, amikor is Duhonyi révén megint megrezgették a hálót a házigazdák.

Az idő további előrehaladtával fokozatosan elfáradtak a szendehelyiek, ezzel szemben a hazaiak új erőre kapva tették a dolgukat, az utolsó negyedórában pedig újabb három találattal keserítették vetélytársukat, így öt-egyes győzelmet jegyezhettek fel a lefújáskor. Kellett már ez a siker a három vesztes fellépés után ismét örvendő Győri-csapatnak.

Megyei I. osztály, 11. forduló:

Héhalom SE-Szendehely FC 5-1 (1-1)

Héhalom, sportpálya, 100 néző. Vezette: Chikán P.

Héhalom SE: Darabont – Bakti (Nagy Sz., 59.), Abért M., Abért B., Sóss – Lakatos (Maczkó, 79.), Kis K. – Baranyi, Duhonyi, Varanyeczki – Babusa (Balog B., 56.). Vezetőedző: Győri Zoltán.

Szendehely FC: Mák – Bodonyi, Boér (Kovács B., 85.), Földvári D., Márkus (Fidel, 85.) – Bonafert (Tiszttartó, 68.), Varga B. – Hugyecz, Ligetfalvi (Bajusz, 85.), Budai – Gáspár F. Megbízott játékos-edző: Földvári Szabolcs.

Sárga lap: Bakti, ill. Boér, Bajusz

Gól: Kis K. (39.), Duhonyi (64.), Baranyi (75.), Balog B. (78.), Nagy Sz. (89.), ill. Boér (33.)

Jók: Darabont, Abért M., Abért B., Kis K., Baranyi, Balog B., Varanyeczki, ill. senki

Győri Zoltán: Gratulálok a játékosainknak a második félidőhöz! Az elsőben nagyon álmosan kezdtünk, viszont a másodikban már nagyon okosan játszottunk és végre a helyzetkihasználásunk is tökéletes volt! Egy játékost most ki kell emelnem, bár volt négy-öt extra teljesítmény ma. Balog Bence egy sérülést követően tért vissza, és a becserélését követően olyan szinten pörögtek fel a események, hogy az külön említést érdemel! Egyébként jár a tisztelet az egész csapatnak, hiszen ma mindenki átlag fölött teljesített!

Földvári Szabolcs: – Sáros, nagyon mély talajú pályán kellett ismét megpróbálni valamit produkálni, ami nagyon nehéz volt. Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, sikerült megszereznünk a vezetést, majd egy távoli lövéssel egyenlített a hazai csapat. A második félidőt sem kezdtük rosszul, egy-egyes állásnál volt két szituáció, amikor az ellenfél kapusa a tizenhatoson belül elsodorta a támadónkat, de valamiért nem szólalt meg egyik esetben sem az egyedül (!) tevékenykedő játékvezető sípja. A 65-70. perc környékén fizikálisan és fejben is elfáradt a csapat, figyelmetlenségből, pontrúgásokat követően kaptunk gólokat. Véleményem szerint nincs akkora különbség a két csapat közt, mint amit az eredmény mutat. További sok sikert a Héhalomnak! Hajrá, Szendehely!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Visszatért a helyes útra a Nőtincs

Egy döntetlennek kinéző mérkőzésen maradt alul a Mohora. Az előző hétvégén a Mohorát fogadta a Nőtincs a megye egyben. Nyíltnak ígérkezett a tizenegyedik fordulóban lejátszott mérkőzés, sejthető volt, nagy küzdelemben dőlhetnek el az érdemi kérdések. Így is történt, alaposan megbirkóztak egymással a felek a nehéz talajon. Kiegyenlített mederben indult be […]
error: Content is protected !!