Ismét megrongáltak egy nógrádi sportpályát

Gabi

Újabb játékteret tettek tönkre magukról megfeledkező vandálok.

A mögöttünk hagyott időszakban sajnos fel-felbukkant egy-egy negatív hír Nógrád megyei illetőségű játéktér megrongálásával kapcsolatban. Úgy tűnik, a tendencia nem áll meg. Rendre teret ölt az emberi primitívség, amikor is kiderül, hogy nincs határ butaság terén.

A sportpályákat továbbra sem azért találták ki, hogy magukról megfeledkező suhancok ilyen-olyan gépjárművel bohóckodjanak rajta, komolyabbnál-komolyabb károkat okozva. Az ilyen jellegű szórakozásnak megvan a rendeltetésszerű helye.

A költői kérdések még mindig adottak. Vajon mi motiválja az ilyen alpári személyeket? Tényleg ennyire alacsonyan evickélnek bizonyos személyek intelligencia tekintetében? A válaszokat vélhetően sosem fogjuk megtudni. Nőtincsen viszont ismét sor került egy hasonló jellegű elítélendő cselekedetre. A felelőtlen károkozásról készült képek viszont lentebb megtekinthetőek.

Next Post

Szurkolói ankétot tartott az SBTC

Több érdekes téma is szóba került az NB III-as salgótarjáni klub által szervezett eseményen. Múlt hét csütörtökön hosszú idő után ismét szurkolói ankétot tartott a harmadosztály Keleti-csoportjában szereplő SBTC. Az érvényben lévő járványügyi előírásokhoz igazodva megszervezett eseményen több érdekesnek mondható téma is szóba került, mint például az utánpótlás, a felnőtt […]
error: Content is protected !!