Soros edzőmeccsén sem izzadt meg a Nőtincs

Gabi

Ezúttal is alacsonyabb osztályú Pest megyei gárda ellen hozta a kötelezőt Nyikos József együttese.

Múlt vasárnap ismét egy kötelező győzelemnek ígérkező edzőmeccs várt a megye egyes Nőtincsre, aktuális fellépésén a Pest megyei negyedosztályban szereplő Szokolyával melegített Nyikos József brigádja Diósjenőn. Soros gyakorló találkozóján is hamar eldöntötte az érdemi kérdéseket a nógrádi társaság, végül pedig nyolc-egyes számszerű eredménnyel zárult az egyoldalú felkészülési mérkőzés.

Felkészülési mérkőzés:

Nőtincs SE-Szokolyai SK 8-1 (3-1)

Diósjenő, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Nőtincs SE: Árva – Bera, Hajdu, Makkai, Gyuricza (Matyóka) – Somogyi, Rodák (Romhányi), Nógrádi (Fuchs) – Szunter (Kiss D.), Bánáti, Keresztes (Petrik). Vezetőedző: Nyikos József.

Gól: Bánáti (4), Szunter (2), Keresztes, Hajdu

Nyikos József: Még mindig nem az igazi, de próbálunk javítani. Voltak meghatározó hiányzók, de ez nem mentesít attól, hogy a játék olyan legyen, amilyet szeretnénk. Még akkor sem, ha gyengébb csapattal találkozunk. Akkor is meg kell oldani a futómennyiséget úgy, ahogy kérik. Örülniük kellene azoknak, akik máskor nem játszanak, hogy megkapják a lehetőséget, de most nem így volt. Az eredmény megvan, de megye egyben nem lesz ennyi helyzetünk rossz játéknál.

Next Post

Csúnya verésbe szaladt bele a Bernece

Egy tucat gólt beszedve maradt alul a nem jól sikerült edzőmérkőzésen túleső csapat. Múlt szombaton elhalasztásra kerülő bajnokija helyett újabb edzőmeccsen vett részt a nyugati megye háromban vitézkedő Bernece. A Pest megyei harmadik vonal Északi-csoportjában szereplő Váchartyánnal hangolt Ordasi István csapata Diósjenőn. Maradjunk annyiban, finoman szólva sem jól sikerült fellépést […]
error: Content is protected !!